3 Maja: Intar Ostrów Wlkp.- Tż Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
harry
Trener

#76 Postautor: harry » 2 maja 2006, o 21:56

Dabram pisze:
Chyba będzie tegoroczny rekord wpindolu we w 1-szej lidze (Zielonka kontra Grudziądz) pobity.

Bardzo wÄ…tpie.
.Klęska.Porażka i szkoda kasy.Chyba lepiej walkowerem to poddać.
Totalne bzdury. Walkower kosztuje 40 tysięcy zł. A jeżeli zakładasz 15 punktów ( bo rekord) to wypłacimy za punkt Michaluka tylko=100 lub 200 zł.
I tak nam kończą się definitywnie jakiekolwiek marzenia o E-Lidze :cry: Takiego zlania dupy juz nie nadrobimy.:

Jak na dzisiaj to oczywiste bzdury. Ten mecz, nawet do 15 niczego na razie nie zmienia.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

harry
Trener

#78 Postautor: harry » 2 maja 2006, o 22:03

1000 piw? Zakładając Twoje możliwości to cały rok non stop musiałbyś ćwiczyć :lol: 8) :lol: :lol:
1000 wpis??? :shock: :shock: :shock: Ale ten czas szybko leci
:lol: :lol: :lol:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

pykus

#79 Postautor: pykus » 2 maja 2006, o 22:06

Po co oni wogóle tam jadą w takim składzie ?? Miała bydź walka o ekstralige i wogóle mistrzostwo świata.A oni takie numery robią!! Odpuszczają mecze na wyjeździe to jest nie fair. jak tak dalej będzie to nie awansujemy do ekstraligi bo walczy się o zwycięstwo w każdym meczu,a nie tylko w meczach rozgrywanych u siebie.

harry
Trener

#80 Postautor: harry » 2 maja 2006, o 22:08

Przeczytaj chłopcze chociaż te 3 nędzne strony tego wątku to znajdziesz odpowiedzi na wszystkie dręczące cię pytania. A nie będziesz pisał bzdur.

pykus

#81 Postautor: pykus » 2 maja 2006, o 22:15

Acha to bzdurą jest że słabo JAK NARAZIE jeżdżą?? Nie wiem jak Ciebie ale mnie ich wyniki nie satysfakcjonują !! Powinni wgrywać mecze z Gorzowem i Grudziądzem na wyjeździe skoro maja awansowaćdo ekstraligi

harry
Trener

#82 Postautor: harry » 2 maja 2006, o 22:18

Nie wykręcaj kota ogonem.
W poprzednim poście chodziło Ci o co innego.
A że powinni wygrać to oczywiste. I wyniki na pewno mnie nie satysfakcjonują. :evil:

Zielony

#83 Postautor: Zielony » 2 maja 2006, o 22:23

Ja na razie odpuszczania wyjazdów nie widzę. Jadą słabo, ale każda rezerwa taktyczna jest wykorzystana. Walka o każdy punkt w kontekście bonusu jest podjemowana.

Tym niemniej może ktoś poinformowany (Harry?) napisze czy jedziemy do Ostrowa choć z jednym obcokrajowcem. Bo w przeciwnym razie nie słucham transmisji, może być zbyt stresująca.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#84 Postautor: dilucio » 2 maja 2006, o 22:25

Zielony pisze:Ja na razie odpuszczania wyjazdów nie widzę. Jadą słabo, ale każda rezerwa taktyczna jest wykorzystana. Walka o każdy punkt w kontekście bonusu jest podjemowana.

Tym niemniej może ktoś poinformowany (Harry?) napisze czy jedziemy do Ostrowa choć z jednym obcokrajowcem. Bo w przeciwnym razie nie słucham transmisji, może być zbyt stresująca.

bez obcokrajowcow jedziemy :!:

Czarek
Trener

#85 Postautor: Czarek » 2 maja 2006, o 22:28

Cóż, współczuję... ostrowskiemu skarbnikowi.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Koper
Trener
Kontakt:

#87 Postautor: Koper » 2 maja 2006, o 23:53

Gawrzyk pisze:to nie odpuszczanie. Podobnie kłopoty ma chocby Unia Tarnow.
W Tarnowie w ogole ostatnio jest goraco:
http://www.zuzel.info/viewtopic.php?p=1 ... ht=#108001
a tutaj mamy ciag dalszy tego zamieszania:
http://www.unia.tarnow.pl/index/nowosci ... 51069ecb43

Zaratustra
Kadrowicz

#88 Postautor: Zaratustra » 3 maja 2006, o 00:38

A ja tam liczę na to, że chłopaki pojadą wyluzowani i coś w granicach 28-30 punktów nam przywiozą :) Może Jacu "zalideruje" paroma dwójkami, może Twisty (wiedząc, że może się pasować z torem do końca zawodów :wink: ) przywiezie jakąś trójkę, może Daniel wyjdzie choć raz dobrze ze startu (a wtedy pewnie i swoje dowiezie), wreszcie może i Grzesiu "szarpnie" kogoś pare razu przy bandzie :D Wbrew pozorom nie musi być tak tragicznie, jak niektórzy tutaj piszą :wink: Nie ma takich nerwów jak przed wyjazdami do Grudziądza i Gorzowa. Niech jadą i walczą :!: Nikt im za ten mecz głowy nie urwie :wink:
PS. Ja jestem ciekawy (szczególnie po wpisach Harry'ego) meczu w Zielonej. Zdanie mam inne i uważam, że nawet w "mocnym" składzie będzie nam ciężko wyjść z 35 punktów, ale po to tu skrobiemy posty, żeby się trochę od siebie różniły :wink: ,pozdr.

Koper
Trener
Kontakt:

#89 Postautor: Koper » 3 maja 2006, o 01:39

Szkoda ze Tomasz Piszcz podpisal "warszawski" w Rzeszowie a nie w Lublinie bo na ten jeden mecz mozna byloby sie z nim dogadac aby pojechal w Ostrowie przy obecnych problemach kadrowych...a przynajmniej taka pokusa moglaby sie pojawiac :wink:

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#90 Postautor: Portek » 3 maja 2006, o 10:19

Na syfach w awizowanych skladach podane jest nazwisko Norris... co on tam robi :?: :D

Awatar użytkownika
Pils
Szkółkowicz

#91 Postautor: Pils » 3 maja 2006, o 10:42

Orientuje sie ktos czy jakies radio przeprowadza transmisje z tego spotkania :?: :?:

Przemcio

#92 Postautor: Przemcio » 3 maja 2006, o 13:38

szybciej się szczaisz na sportowefakty.pl jak tam w wyścigach bo zanim oni się połączą to już po 3 wyścigu będzie :D oni zazwyczaj co 3 wyscigi się łączą.

meridol

#93 Postautor: meridol » 3 maja 2006, o 14:19

Koper pisze:
Gawrzyk pisze:to nie odpuszczanie. Podobnie kłopoty ma chocby Unia Tarnow.
W Tarnowie w ogole ostatnio jest goraco:
http://www.zuzel.info/viewtopic.php?p=1 ... ht=#108001
a tutaj mamy ciag dalszy tego zamieszania:
http://www.unia.tarnow.pl/index/nowosci ... 51069ecb43

utwierdza mnie to w tym, ze nie lubie Gollobow...

ermen
Zawodowiec

#94 Postautor: ermen » 3 maja 2006, o 14:27

Mimo kłopotów kadrowych mecz odjechac trzeba. Bez względu na to czy dostaniemy do 15, 20 , 25 czy 30 nasza sytuacja sie nie zmieni. (Wierzę, że totalnego blamażu mimo wszystko nie będzie i z 25 punktów wyjdziemy)
Na bonus z Ostrowem z takim składem i tak nie mielismy co liczyć. Trzeba będzie skupic sie na meczu rewanżowym i spróbowac powalczyc o wygraną. Miejmy nadzieję, że wtedy wystąpimy w optymalnym składzie.
W tej chwili najważniejsze są mecze u siebie - te bezwzględnie trzeba wygrać. Tylko czy na Zieloną Górę wszyscy wrócą?? Bo Brhel na pewno (bo juz w zasadzie mógłby jechać), Messing chyba też. Dodajmy rozjeżdzającego sie powoli Chrisa, Grześka, Jacka i Daniela. Wygrana jest realna. Aby stała się faktem mamy szczęsliwie prawie miesiąc czasu.

PS. Wysuwana przez kogoś propozycja walkowera jest żałosna. Pusty śmiech...
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#95 Postautor: RadeKas » 3 maja 2006, o 14:42

ermen pisze:Mimo kłopotów kadrowych mecz odjechac trzeba. Bez względu na to czy dostaniemy do 15, 20 , 25 czy 30 nasza sytuacja sie nie zmieni. (Wierzę, że totalnego blamażu mimo wszystko nie będzie i z 25 punktów wyjdziemy)
PS. Wysuwana przez kogoś propozycja walkowera jest żałosna. Pusty śmiech...

Czlowieku to ty wszystkim wczoraj wmawiales, ze nie mozna puszczac Swista, a na argument ze nie ma kto za niego jechac i bedzie walkower odpowiadales, ze jestesmy juz nudni. Rozdwojenie jazni czy jak? :lol: :lol:
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#96 Postautor: bkapusta » 3 maja 2006, o 15:19

pykus pisze:Po co oni wogóle tam jadą w takim składzie ?? Miała bydź walka o ekstralige i wogóle mistrzostwo świata.A oni takie numery robią!! Odpuszczają mecze na wyjeździe to jest nie fair. jak tak dalej będzie to nie awansujemy do ekstraligi bo walczy się o zwycięstwo w każdym meczu,a nie tylko w meczach rozgrywanych u siebie.

Stary wez sie przerzuc na kibicowanie pilce wodnej albo baletowym mistrzostwom australi poludniowej bo o zuzlu i tym cos sie dzieje masz podobne pojecie jak moj pies.

Jakie odpuszczaja? Adam, Messing kontuzjowani. Louis, Pavlic, Czesi maja zajete terminy/ nie moga przyjechac. Wiec kto ma jechac? Klub niczego nie odpuszcza wez czasami poczytaj co pisza inni zanim sam cos napiszesz.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#97 Postautor: bkapusta » 3 maja 2006, o 15:20

Dabram pisze:
Marcinex pisze:Może udało im się przekonać Norrisa do przyjazdu. W Ostrowie są dmuchane bandy, więc większej krzywdy sobie nie zrobi :wink:

Chyba będzie tegoroczny rekord wpindolu we w 1-szej lidze (Zielonka kontra Grudziądz) pobity.Z takim składem jaki podawany jest oficjalnie to my sobie możemy jeździć z Równem i to nie zawsze.Klęska.Porażka i szkoda kasy.Chyba lepiej walkowerem to poddać.Bo jak ja mogę sobie wyobrazić bieg: Karlsson przeciw Świstowi :oops: Moja zdolnośc wyobrażania aż tak daleko nie sięga.I tak nam kończą się definitywnie jakiekolwiek marzenia o E-Lidze :cry: Takiego zlania dupy juz nie nadrobimy.Jeszcze tylko trzeba, żeby nasi stanieri plali nas na meczyk z Zielonką i wstyd dla Lublina sięgnie dna Bystrzycy :oops:

Kolejny pacan a nie kibic. Przykre.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

piotr76
Senior
Kontakt:

#98 Postautor: piotr76 » 3 maja 2006, o 15:45

Bez norrisa jak dojdziemy w tym składzie do 30 to będzie sukces ... Jeśli wystąpi myśle spokojnie 30 wywieziemy...
Co do "optymizmu" co po niektórych to uważam że powinni sobie troszke pogrzebać zobaczyć skład i terminy zawodników ... jak na razie kierownictwo jakiś dużych błędów nie popełniło ... jedynymi winnymi porażek są zawodnicy ... kto by przypuszczał przed sezonem że Świst będzie schodził poniżej 10 ... ale łątwiej zgonić na klub ... jak dla mnie jest ok, jak na razie jedyny błąd to że nie zagranicznych na Ostrów cóż ...
Z drugiej strony zawsze twierdziłem że zawodnicy powinni jeździć w jednej drużynie .... żużel jest jakimś ewenementem ... w piłce, siatce itp ... takie rzeczy nie mają miejsca ...
Powiem tak albo zawodnik jeździ we wszystkich terminach w najsilniejszej lidze żużlowej i najlepiej opłacanej albo w...ć bo tak wychodzi na to że Polska liga jest najsłabsza ... i to kamyczek do GKSŻ jakiś przepis by się przydał który to załatwi
Pozdrawiam
Piotrek

Zaratustra
Kadrowicz

#99 Postautor: Zaratustra » 3 maja 2006, o 15:51

bkapusta pisze:
Dabram pisze:
Marcinex pisze:Może udało im się przekonać Norrisa do przyjazdu. W Ostrowie są dmuchane bandy, więc większej krzywdy sobie nie zrobi :wink:

Chyba będzie tegoroczny rekord wpindolu we w 1-szej lidze (Zielonka kontra Grudziądz) pobity.Z takim składem jaki podawany jest oficjalnie to my sobie możemy jeździć z Równem i to nie zawsze.Klęska.Porażka i szkoda kasy.Chyba lepiej walkowerem to poddać.Bo jak ja mogę sobie wyobrazić bieg: Karlsson przeciw Świstowi :oops: Moja zdolnośc wyobrażania aż tak daleko nie sięga.I tak nam kończą się definitywnie jakiekolwiek marzenia o E-Lidze :cry: Takiego zlania dupy juz nie nadrobimy.Jeszcze tylko trzeba, żeby nasi stanieri plali nas na meczyk z Zielonką i wstyd dla Lublina sięgnie dna Bystrzycy :oops:

Kolejny pacan a nie kibic. Przykre.

No może co poniektórzy aż tak się dławią swoim defetyzmem, że muszą podzielić się ze wszystkimi na forum dręczącymi ich myślami :wink: :D
Spokojnie :!: Wysłuchamy, wysłuchamy :twisted:

Koper
Trener
Kontakt:

#100 Postautor: Koper » 3 maja 2006, o 16:02

portek pisze:Na syfach w awizowanych skladach podane jest nazwisko Norris... co on tam robi :?: :D
Dla mnie jedno jest pewne, taki mecz jak dzis to idealny poligon aby przetestowac naszego kolejnego zawodnika takiego jak Norris...nawet gdyby zawiodl na tle mocnej druzyny gospodarzy to mialby material do przemyslen i juz na kolejny mecz moglby sie lepiej przygotowac na zawody podobnie jak bylo to z Louisem ktory w Grudziadzu wypad slabo ale juz w Gorzowie znacznie lepiej...to co z tego ze mecz i tak przegrany ale tacy zawodnicy jak Norris, ktory jeszcze nie jechal u nas, Jeleniewski, ktory slabo jedzie na wyjazdach, Swist, ktory w ogole nie jedzie, Rempala , ktory slabo pojechal w Gorzowie maja szanse w takim meczu cos udowodnic sobie i kibicom...