03.07.05r. GTÅ» GrudziÄ…dz-Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#76 Postautor: auganoff » 30 czerwca 2005, o 17:54

lucki73 pisze:To tak, jakbyś był matematykiem i potrafił niekiedy rozwiązać zadania różniczkowe a nie potrafił często rozwiązać równania z jedną niewiadomą. Czy to świadczyłoby o tym, że jesteś dobrym matematykiem?
pzdr.
lucki73

Ok, to dobry przykład.Odpowiadając najkrócej oznaczałoby to, że mam duży potencjał, który z nieznanych mi przyczyn czasami się ujawnia, a czasami jest tylko wspomnieniem, nawet częściej wspomnieniem :) , a co za tym idzie, choć ciężko w to uwierzyć, dobrym matematykiem BYWAM.O to mi właśnie chodziło-to Franków jest zawodnikiem, który w Grudziądzu może przywieźć 2 pkt albo 13, pozostali mają znacznie mniejszą skalę.Naprawdę nie staje mi wyobraźni, żeby uwierzyć w 13 pkt Piszcza, Pietraszki czy Jelenia.
Ja też wolę Jurka w składzie na mecze w Lublinie, na wyjazdach niech jeździ Franków, bo on tam może powalczyć, Ojciec niestety raczej nie.
Pzdr

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#77 Postautor: kilar » 30 czerwca 2005, o 17:56

yamahaR1 pisze:W tygodniku żużlowym jest pomeczowa wypowiedź naszego trenera i mówi, że do Grudziądza jedziemy z Joonasem. Tylko, że przy takim podejściu do zawodów naszych seniorów jak to było ostatnio to nawet 18 pkt. Joonasa nic nam nie da

Jak nic nie da...zwieksza nasza szanse na przekroczenie 30 pt :wink:

A tak na serio - jezeli jedzie Joonas, to widac, ze dzialacze chca podjac walke z Grudziadzem, ale czy GTZ nie sciagnie teraz Zorra lub Charliego :?: :?:

Pozdro

hayabusarider

#78 Postautor: hayabusarider » 30 czerwca 2005, o 18:03

patryk kilar pisze:
yamahaR1 pisze:W tygodniku żużlowym jest pomeczowa wypowiedź naszego trenera i mówi, że do Grudziądza jedziemy z Joonasem. Tylko, że przy takim podejściu do zawodów naszych seniorów jak to było ostatnio to nawet 18 pkt. Joonasa nic nam nie da

Jak nic nie da...zwieksza nasza szanse na przekroczenie 30 pt :wink:

A tak na serio - jezeli jedzie Joonas, to widac, ze dzialacze chca podjac walke z Grudziadzem, ale czy GTZ nie sciagnie teraz Zorra lub Charliego :?: :?:

Pozdro

Myśle ze jawna wypowiedz trenera Tż iz ten mecz jedziemy z Joonasem,nie jest dobra.
Jak sie chce wygrac to takie rzeczy sie kamufluje.
Więc myślę że Grudziądz sciągnie obco,jeśli nie ściągnie to będzie jasne że się podstawili.
A Jonnasa biorą po to by zrobić jakiekolwiek punkty.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#79 Postautor: Gelo » 1 lipca 2005, o 10:17

No i wszystko na to wskazuje, że jedziemy do Grudziądza bez Jelenia. Za niego niechybnie wskoczy Juras, co nie ukrywam - cieszy mnie. Jeleń na wyjazdach to cienizna jakich mało, a w Grudziądzu w zeszłym roku - u,0,0. Jurek za to może skrobnąć jakieś skormne punkciki

BR
Senior

#80 Postautor: BR » 1 lipca 2005, o 12:14

a bedzie miał na czym jezdzic?

portek

#81 Postautor: portek » 1 lipca 2005, o 12:18

BR pisze:a bedzie miał na czym jezdzic?

Pewnie od kogoś pożyczy motor :wink: pytanie tylko od kogo :?:

Awatar użytkownika
KOTI

#82 Postautor: KOTI » 1 lipca 2005, o 12:49

portek