Lubelski klub w sezonie 2017
Re: Lubelski klub w sezonie 2017
A płacą chociaż w tym Rzeszowie, czy na razie obiecują, że zapłacą?
ps. tak myślałem, że to trudne i niewygodne pytanie, a odpowiedź niemal oczywista.
ps. tak myślałem, że to trudne i niewygodne pytanie, a odpowiedź niemal oczywista.
bartosch pisze:$korzen$ pisze:Huckenbeck a nie Smola dostal dzikusa na GP Niemiec, to byc moze zmotywuje naszego Niemca do pokazania sie w polskiej lidze z dobrej strony.
mnie zastanawia dlaczego Mrozek wybrał Madsa kosztem Smoły. coś musi być na rzeczy. przy okazji tematu kolejny raz powtórzę to co przekazałem Prezesowi Piotrkowi, że jedyną szansą na awans Lublina do I ligi jest zajęcie 1 miejsca i muszą zrobić wszystko aby tak się stało.
Może Smolinski woli łatwiejszy hajs za jeden, dwa mecze w drugiej lidze niż w ekstralidze?
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
jerry78 pisze:A płacą chociaż w tym Rzeszowie, czy na razie obiecują, że zapłacą?
płacą
carpe diem!
Jcob pisze:bartosch pisze:$korzen$ pisze:Huckenbeck a nie Smola dostal dzikusa na GP Niemiec, to byc moze zmotywuje naszego Niemca do pokazania sie w polskiej lidze z dobrej strony.
mnie zastanawia dlaczego Mrozek wybrał Madsa kosztem Smoły. coś musi być na rzeczy. przy okazji tematu kolejny raz powtórzę to co przekazałem Prezesowi Piotrkowi, że jedyną szansą na awans Lublina do I ligi jest zajęcie 1 miejsca i muszą zrobić wszystko aby tak się stało.
Może Smolinski woli łatwiejszy hajs za jeden, dwa mecze w drugiej lidze niż w ekstralidze?
Kuba tutaj też na dwoje babka wróżyła, bo Lublin ponoć ma stawki ponad 1 ligowe. chodzą słuchy, że Smoła chce sobie polatać przed SEC. w półfinale powinien te 8pkt. złapać na mecz.
carpe diem!
Josh jedzie Lamparty też. Morris może ale nie musi. Reszta nie istnieje. A bajki Jasia o zupkach i beduinach na nikim już chyba nie robią wrażenia. Ja zdecydowanie bardziej obawiam się Gniezna i pierwszego meczu w Ostrowie niż Rzeszowa w barażu. Rzeszów nie ma kim straszyć.
Gelo pisze:Josh jedzie Lamparty też. Morris może ale nie musi. Reszta nie istnieje. A bajki Jasia o zupkach i beduinach na nikim już chyba nie robią wrażenia. Ja zdecydowanie bardziej obawiam się Gniezna i pierwszego meczu w Ostrowie niż Rzeszowa w barażu. Rzeszów nie ma kim straszyć.
Rzeszów nas rozjedzie. Nie tylko dlatego, że ma I-ligowe doświadczenie i lepszych zawodników, ale także dlatego, że wykaże się większą determinacją, a nasi rzeszowianie nie raczej nie będą szli na łokcie i walczyli do upadłego.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Rzeszów nas rozjedzie.
Nie nas, tylko Gniezno.
jerry78 pisze:Czarek pisze:Rzeszów nas rozjedzie.
Nie nas, tylko Gniezno.
Jeśli to co piszesz jest poparte konkretnymi informacjami z Klubu to tylko się cieszyć.
Czarek pisze:Jeśli to co piszesz jest poparte konkretnymi informacjami z Klubu to tylko się cieszyć.
Poparte jest moją wiarą. W klubie nie posiadają jeszcze takiej informacji czy wygramy dwumecz z Gnieznem.
- niespokojny
- Trener
Czy Kuciapa jeszcze bedzie walczyl o sklad czy juz emerytura?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
jerry78 pisze:Czarek pisze:Jeśli to co piszesz jest poparte konkretnymi informacjami z Klubu to tylko się cieszyć.
Poparte jest moją wiarą. W klubie nie posiadają jeszcze takiej informacji czy wygramy dwumecz z Gnieznem.
Mogą natomiast wiedzieć z czym tam pojedziemy
Ja widzę, że zapominacie o jednej bardzo istotnej sprawie. Z waszych wypowiedzi wynika jakby Panowie jeździli na rowerkach BMX i nie 100 km/h w zakręt motocyklem ważącym 100 kilo!
Maciek przez lata swojej kariery udowodnił, że ma cohones. W tym sezonie prawdopodobnie śmierć mu zajrzała w oczy i potrzebny jest chyba psycholog o ile w ogóle jeszcze ma zamiar się ścigać, tym bardziej, że w najbliższych spotkaniach nikt nie będzie odpuszczał i o kontuzję będzie łatwo.
Dlatego też stawianie teraz z kim pojedziemy do Gniezna albo ewentualny baraż z Rzeszowem jest co najmniej bezsensowne. To samo dotyczy innych klubów. Kto zagwarantuje, że np. Mirosław Jabłoński nie złapie kontuzji w Poznaniu i pojedzie przeciwko nam? To sport kontaktowy. Wszystko jest możliwe.
Bartosz ma racje, że najlepiej zająć pierwsze miejsce, ale to tylko teoria i słowa. To sport. Wszystko w rękach zawodników, a dopóki jesteśmy w grze, szansa jest i to jest pikne!
Maciek przez lata swojej kariery udowodnił, że ma cohones. W tym sezonie prawdopodobnie śmierć mu zajrzała w oczy i potrzebny jest chyba psycholog o ile w ogóle jeszcze ma zamiar się ścigać, tym bardziej, że w najbliższych spotkaniach nikt nie będzie odpuszczał i o kontuzję będzie łatwo.
Dlatego też stawianie teraz z kim pojedziemy do Gniezna albo ewentualny baraż z Rzeszowem jest co najmniej bezsensowne. To samo dotyczy innych klubów. Kto zagwarantuje, że np. Mirosław Jabłoński nie złapie kontuzji w Poznaniu i pojedzie przeciwko nam? To sport kontaktowy. Wszystko jest możliwe.
Bartosz ma racje, że najlepiej zająć pierwsze miejsce, ale to tylko teoria i słowa. To sport. Wszystko w rękach zawodników, a dopóki jesteśmy w grze, szansa jest i to jest pikne!
- MikeMistrz
- Senior
Załóżmy że pojedziemy w barażach z Rzeszowem. Czy historia zna precedens, żeby debilny przepis o jechaniu zgodnie z regulaminem ligi, w której jechała drużyna został zniesiony na okoliczność barażu ? Chodzi mi o możliwość jechania 3-ma obco, jeśli okaże się że Smoła odpali, szkoda go będzie nie wykorzystać.
jerry78 pisze:Czarek pisze:Jeśli to co piszesz jest poparte konkretnymi informacjami z Klubu to tylko się cieszyć.
Słowo klucz
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Ja myślę, że nawet JESZCZE nie wiedzą czy przejdziemy Ostrów. 
Wiele Szanowny Klubie
Pierwszy mecz już w niedzielę.
W czwartek poznamy awizowane.
A sezonu na Bob(e)ry wciąż nie ma !
Jakże to ?
Uszanowanie
DrPaiHiWo
Pierwszy mecz już w niedzielę.
W czwartek poznamy awizowane.
A sezonu na Bob(e)ry wciąż nie ma !
Jakże to ?
Uszanowanie
DrPaiHiWo
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Czasy Sprawki już minęły, w klubie doskonale wiedzą że bez drugiego punktującego juniora nie mamy czego szukać w PO.
Oskara nie musi być w nominowanych. Ważne żeby w piątek pojawił się komunikat GKSŻ o wypożyczeniu.
Oskara nie musi być w nominowanych. Ważne żeby w piątek pojawił się komunikat GKSŻ o wypożyczeniu.
Gecko pisze:Oskara nie musi być w nominowanych.
Pewnie, że nie, jeśli inni zaskoczą...
Motor mocnyj!
A czy ktos zorientowany w temacie moze mi wyjasnic, dlaczego rewanz z Ostrowem w Lublinie mamy jechac ze Smolinskim a nie Lambertem? bo w zaden sposob nie moge sobie tego przetlumaczyc. Ktos juz o tym po cichu wspominal na forum, dzisiaj uslyszalem to info od kolejnej osoby. Rewanz jedizemy 03.09 a newcastle ma mecz dzien wczesniej. WTF !? Lambert w kalendarzu ma ten dzien wolny czyt. brak wpisanego meczu z Ostrowem. O co tutaj chodzi?? to jakis malo smaczny zart?
Może ktoś uznał, że nie po to klub płaci karę za Smołę żeby to była inwestycja na jeden mecz. Mam jednak nadzieję że w Ostrowie osiągniemy na tyle dobry wynik że będzie to problem drugorzedny. Ale jak przegramy 10+ to Lambert będzie musiał pojechać
- niespokojny
- Trener
Może Garcarki wykupiły na kewlarze reklame i od razu absencję w meczach półfinałowych
Albo to był warunek Smoły bo chce poćwiczyć przed SEC, ale średnio to widzę żeby gość testował sobie sprzęt w meczu półfinałowym.
Albo... albo to ploty jakieś
DrPaiHiWo pisze:W czwartek poznamy awizowane.
Coś mi umknęło? Czy awizowanych nie powinniśmy poznać w środe ?
niespokojny pisze:Może Garcarki wykupiły na kewlarze reklame i od razu absencję w meczach półfinałowychAlbo to był warunek Smoły bo chce poćwiczyć przed SEC, ale średnio to widzę żeby gość testował sobie sprzęt w meczu półfinałowym.
Nie wiem czy plotki, mowie to co uslyszalem, Lambert w swoim kalendarzu nie ma startu w Lublinie z Ostrowem wiec z bardzo duzym prawdopodobienstwem nie wystartuje w rewanzu. Zakladamy sobie sznur na szyje, przeogromne ryzyko, ciekawe co zrobimy jak Niemiec szurnie w Ostrowie jakies nedzne 4-5pkt... bo jakos nie chce mi sie wierzyc, zeby Martin fatygowal sie specjalnie na treningi do Lublina.
piteRR pisze:DrPaiHiWo pisze:W czwartek poznamy awizowane.
Coś mi umknęło? Czy awizowanych nie powinniśmy poznać w środe ?
z regulaminu:
obie drużyny przesyłają swoje składy sobie wzajemnie najpóźniej 4 dni przed
datą meczu, do godz. 14.00 drużyna gościa gospodarzowi i do godz. 16.00
gospodarz drużynie gościa
- niespokojny
- Trener
Nie udalo sie jednak nikogo sensownego wypozyczyc na pozycje juniora? Slabo...