Baraże o I lige

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

Re: Baraże o I lige

#701 Postautor: Łoptymista » 14 października 2007, o 21:33

Autka w Rydze zabijaja. Bylismy tydzien temu...Lexusy i jakies tam inne wypasne autka to banaly. Bentley tez po kilku godzinach sie opatrzyl. Mafia nie wiem jaka rzadzi. Ale panowie w pewnych miejsach mieli b. wschodni styl. :? Ogolnie jednak milo i spokojnie. A miasto piekne... w przeciwienstwie do Daugavpils

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#702 Postautor: Dj_Korgi » 14 października 2007, o 21:43

Ja także sie wymieniłem i jeszcze dostałem gratis programy z Łotwy
Ja mam kilka naklejek Lokomotiv'u :D Ale sie ciesze jak dziecko :D

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#703 Postautor: Cz@rek » 14 października 2007, o 21:51

Łoptymista pisze:Autka w Rydze zabijaja. Bylismy tydzien temu...Lexusy i jakies tam inne wypasne autka to banaly. Bentley tez po kilku godzinach sie opatrzyl. Mafia nie wiem jaka rzadzi. Ale panowie w pewnych miejsach mieli b. wschodni styl. :? Ogolnie jednak milo i spokojnie. A miasto piekne... w przeciwienstwie do Daugavpils

Czy to właśnie was mafia nie chciała wypuscić z "pewnego miejsca" 8) :?:

moko

#704 Postautor: moko » 14 października 2007, o 21:54

Śląsk Wrocław-Motor Lublin 10-1...Miasto kompromitacji

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#705 Postautor: Carew » 14 października 2007, o 21:57

moko pisze:Śląsk Wrocław-Motor Lublin 10-1...Miasto kompromitacji

Można to porównać do naszego osiągniętego wyniku na Łotwie.

Wygrywali 0-1, potem przyszedł kryzys :lol: :lol: :lol: :lol:
----- FORZA JUVE -----

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#706 Postautor: InDorka » 14 października 2007, o 21:59

Dj_Korgi pisze: My załacili 17 złotych za bilet to nie bedziem siedzieć na betonie!
Umieją walczyć o swoje :D

Wlasnie zastanawialam sie jakim to cudem Miro dopuscilo abysmy siedzieli wszyscy razem wymieszani....... No i jeszcze pozwolili na kolorowe dymy na zakonczenie sezonu.
I bardzo dobrze,ze tak sie stalo.Klatki tylko dla "wybrancow",a normalni kibice nawet w meczu o takim ciezarze gatunkowym nie pogryza sie.Bylo wesolo,przyjaznie chociaz kierownik I wirazu zbierajac tasmy prorokowal "stypę". Bylo glosno i niektorym bardzo goraco - Łotysz w bialej czapce rozebrany do pasa ( ja w siedmiu swetrach :lol: i kurtce z kapturkiem).Byli samowystarczalni w zupelnosci,sami krzyczeli,spiewali i falowali w obie strony. Chwilami mieli nadwyzki chetnych do inicjowania dopingu.
U nas kolejny raz sprawdza sie metoda rozruszania nieruchawych sektorow za pomoca "wyslannikow" - Mati i spolka znow sie sprawdzili,a jeszcze jak pomoze spiker....sektor wstaje i klepie ile sil w zmarznietych lapach.
Pomimo marnych widokow na zuzlowa przyszlosc - uwazam,ze to bylo bardzo dobre zakonczenie ubozuchnego sezonu.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#707 Postautor: Dj_Korgi » 14 października 2007, o 22:01

No i jeszcze pozwolili na kolorowe dymy na zakonczenie sezonu.
z tego co mi się obiło o uszy świece dymne nie podłączają się pod pirotechnikę

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#708 Postautor: Speedway » 14 października 2007, o 22:04

Wlasnie zastanawialam sie jakim to cudem Miro dopuscilo abysmy siedzieli wszyscy razem wymieszani

Zapewne z tego powodu, że było ich całe g... i nie mieli nic do powiedzenia :) Mój znajomy, który tam pracuje, oficjalnie był w ochronie tego meczu, a tymczasem był zupełnie gdzie indziej :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#709 Postautor: Cz@rek » 14 października 2007, o 22:13

Mam jescze pytanie do osób obeznanych w regulaminie.
A propo biegów nominowanych.Jakos obiło mi sie o uszy
że Złotej Rezerwy nie można stosować w w/w biegach,
dlatego jej zastosowanie w 14 biego troche mnie zaskoczyło.
Jak to więc w koncu jest z tą ZR???

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#710 Postautor: kilar » 14 października 2007, o 22:24

mozna zastosowac Jokera w biegach nominowanych.

Awatar użytkownika
AdhezjA

#711 Postautor: AdhezjA » 14 października 2007, o 22:38

Dj_Korgi pisze: Kibice Lokomotiv'u super, najbardziej mi się podobało jak nie rozumieli co mówi spiker i tylko usłyszeli: Lokomotiv, Daugavpils, Laguta itp od razu krzyczeli i dopingowali. Ogólnie bardzo żywiołowi. Wielki plus dla Laguty za to, że czuł "wiszący w powietrzu" defekt i ładnie zjechał i pokazał palcem innym żeby jechali.

zgadzam się całkowicie :lol: atmosfera świetna, kibice LD rewelka :lol: zapewne po licznych wspomagaczach ale kulturka :lol: a ten najbardziej gorący...hehe...doprowadził mnie do szczerych łez :lol: !! i zamiast fali...w ich wykonaniu był ...sztorm :lol: super sie bawili...no ale mieli sie z czego cieszyć...w odróznieniu od nas....... :( GRATULACJE DLA NICH!!
Daniel super, Dawid też, Tomek dobrze....Rafał mnie nie zdziwil-niestety tego sie spodziewalam, Matej...myslalam ze bedzie troszke lepiej... Mecz oprocz kilku fajnych akcji...nuda :(
I sama nie wiem co byloby lepsze 1 czy 2 liga...
Nadzieja matką głupich... nadzieja moją matką...

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#712 Postautor: K.A.M.I.L. » 14 października 2007, o 23:00

kaka440 pisze:
K.A.M.I.L. pisze:Ciekawe kiedy ogłaszą ewentualną degradację Ostrowa. Miejmy nadzieję, że decyzje zapadną szybko

Kibicowalem wam dzisiaj ale po waszych wypowiedziach bardzo sie ciesze ze Lotysze wam dok...li i jestescie w 2 lidze a moze nawet wcale nie wystartujecie. A Ostrowem sie nie przejmujcie, pozostaniemy w 1 lidze i znowu bedziemy walczyc o e-lige

Przeczytaj mojego posta 2 razy. Nie napisałem, że czekam na degradację Ostrowa tylko na decyzję w tej sprawie. Odnośnie drugiego zdania to słusznie napisałem, żeby decyzje zapadły szybko po to, żeby klub jak najszybciej miał jasność w której lidze jedzie i jaki skład kompletować.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Ge(L)o
Trener

#713 Postautor: Ge(L)o » 14 października 2007, o 23:01

Może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem tydzień temu Stachyra i Jeleniewski przyjeżdżali za plecami takich kelnerów jak Paura, Bajerski czy Bondarenko ? Żadne tłumaczenia o specyficznym torze czy rakietach pod dupami jeźdźców ze wschodu do mnie nie przemawiają. Goście, których wymieniłem ledwo umieją jeździć na motocyklu żużlowym :shock:
Jaki sens pozdrawiać i witać kibiców z Daugavpils przez spikera 37 razy podczas meczu ?

jataman22

#714 Postautor: jataman22 » 14 października 2007, o 23:04

Ja mam kilka naklejek Lokomotiv'u Ale sie ciesze jak dziecko

Jest z czego, spadliśmy do 2 ligi. Ale przynajmniej masz nalepki.

Sledzio
Trener
Kontakt:

#715 Postautor: Sledzio » 14 października 2007, o 23:09

K...a jak mogliśmy tyle przegrać na Łotwie ??? przecież oni są słabi jak barszcz biały.
Po za Lagutą i moim zdaniem bardzo dobrym juniorem Bogdanowem to tam nikogo nie mają, a Bajerski to boże załamka straszna ??? on wogóle zapomniał jak na żużlu się jeżdzi ?? przecież teraz to Michaluk by go wziął, a pomyśleć że nie tak dawno w Grand Prix jeździł.
Kończ pan karierę bo wstyd że hej.
Jelen Stachyra i Piszcz elegancko a reszta to co ??? Kus po za pierwszym biegiem nic nie pokazał a o klimku już nie wspomnę ehhh...:( a miał być taki super.

Ge(L)o
Trener

#716 Postautor: Ge(L)o » 14 października 2007, o 23:41

Co by nie mówić o Klimku to moim zdaniem dziś wyraźnie widać było ogromne problemy sprzętowe. Ze sprzetem z początku sezonu za chiny nie dałby się minąć Bogdanowowi w 1. biegu i jakieś punkty oprócz tego jeszcze by przywiózł.
I pytanie : czy podpisane przed sezonem dwuletnie kontrakty z Kusem i Hansenem dziś straciły ważność ?

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#717 Postautor: Apocalips » 14 października 2007, o 23:44

Zalezy to pewnie od tego czy sa jakies zaleglosci finansowe wzgledem obydwu.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#718 Postautor: Regdal » 14 października 2007, o 23:46

Ge(L)o pisze:Może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem tydzień temu Stachyra i Jeleniewski przyjeżdżali za plecami takich kelnerów jak Paura, Bajerski czy Bondarenko ? Żadne tłumaczenia o specyficznym torze czy rakietach pod dupami jeźdźców ze wschodu do mnie nie przemawiają.

Domagasz się wyjaśnienia,po czym twierdzisz ,że żadne tłumaczenia o specyficznym torze itp. do ciebie nie przemawiają.W takim razie co do ciebie przemawia ? Nie od dziś wiadomo,że z torem w Dougavpils mieli ogromne problemy nawet zawodnicy z GP,a w TŻ Lublin nie jaździ nikt z czołowej 16-tki GP.Poza tym weź pod uwagę to ,że w Lublinie jest tor przyczepny i na przyczepnym odbywają się treningi,a ponadto ile to razy w tym sezonie dosypywano tu różnych glinek itp,wynalazków,czego nie powinno się robić w trakcie trwającego sezonu.Ktoś zaraz powie,że co to kogoś obchodzi,i może mieć rację,bo dobrej klasy zawodnik pojedzie na każdym torze,tylko u nas nie jeździli Chrzanowskie,Feriany czy inne Karlssony nie zapominając o tym ile trzeba wyłożyć na ich jazdę.

Ge(L)o pisze:Co by nie mówić o Klimku to moim zdaniem dziś wyraźnie widać było ogromne problemy sprzętowe. Ze sprzetem z początku sezonu za chiny nie dałby się minąć Bogdanowowi w 1. biegu i jakieś punkty oprócz tego jeszcze by przywiózł.

Szkoda,że tylko ty bierzesz to pod uwagę,najłatwiej jest obrzygać,wylać bezmyślnie strumienie pomyj (jak słusznie gdzieś wcześniej napisał Torsen).Mało kogo to interesuje że Klimek nie ma na czas uregulowanych płatności ze strony klubu,że nadal ojciec wykłada ogromne sumy ze swojego portfela.Uprawianie sportu żużlowego wiąże się z ogromnymi wydatkami,a kto nie bierze tego pod uwagę,ocenia zawodnika mało konstruktywnie.
Ostatnio zmieniony 14 października 2007, o 23:59 przez Regdal, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

jataman22

#719 Postautor: jataman22 » 14 października 2007, o 23:54

A czym tym razem był spowodowany KATASTROFALNY występ gwiazdeczki ??

Ge(L)o
Trener

#720 Postautor: Ge(L)o » 15 października 2007, o 00:00

Ale Regdal z takimi zawodnikami jak Bajerski czy Paura to Daniel i Dawid powinni wygrywać choćby tor był i kwadratowy i twardy jak skała.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#721 Postautor: Regdal » 15 października 2007, o 00:09

Ge(L)o pisze:Ale Regdal z takimi zawodnikami jak Bajerski czy Paura to Daniel i Dawid powinni wygrywać choćby tor był i kwadratowy i twardy jak skała.

Daniel napewno,ale Dawid niekoniecznie.Nie zapominajmy,że taki Jeleń ma przy sobie "plastra" Troninę,który w tym sezonie zrobił z niego jako takiego zawodnika.U Dawida moim zdaniem ujemnie procentuje brak jazdy na torach twardych w odróżnieniu od Jelenia,który w tym roku sporo pojeździł poza Lublinem.Dobrym przykładem są wyniki Piszcza,gdzie jazda w Anglii,Gdańsku czy ostatnio na Ukrainie przyniosła dużo większy pożytek aniżeli lubelskie treningi.
Przy tej okazji należy wspomnieć że,gdyby Jeleń i Franek na Łotwie przywieźli po 8,9 punktów, dzisiejszy mecz miałby inne oblicze.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#723 Postautor: Regdal » 15 października 2007, o 00:19

Dodatkowa mobilizacja,napewno tak,ponadto jazda zz-tką to pewne ryzyko,wypadł nam jeden zawodnik ze składu (Franek),nie miał dobrego zastępcy i efekty są widoczne.

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#724 Postautor: Speedway » 15 października 2007, o 00:19

Na syfach "fani" nastukali juz prawie 40 komentarzy odnośnie meczu TŻ - LD :)
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... 5326&kom=1

Kilka ciekawych:
to co nasi panowie ze stasiem stachyra wystawili na mecz rewanzowy mecz to jest kpina,z czym oni chcieli odrobic straty,z 3 junirami w skladzie na 6 mozliwych zawodnikow????to jest kpina,chodze na mecze w lublinie od prawie 10 lat i nigdy nie widzialem zeby w tak ważnym meczu wystawili kiedys taki sklad,kpina

Specjalista z dziesięcioletnim doświadczeniem nie wie jak sie trener nazywa :)

hmm a dlaczego top niby Lublin ma zajac miejsce Ostrowa?? przeciez nie spelnia wymogow licencji wiec w 1 lidze bedzie Gniezno.

... z kilkumilionowym budżetem, dmuchanymi bandami, zapleczem i... chęciami :)

Pogońcie tego Beduina trenera i w przyszłym roku będzie dobrze.

Jasio nie dawał szans zagranicznym i w dodatku obraża ludzi prawie jak Jataman2007 :)

Lokomotive apsveicām!!! sarauj Daugavpils!

Z tym się zgadzam, choć nie wiem o so hozi 8)
Obrazek

jataman22

#725 Postautor: jataman22 » 15 października 2007, o 00:24

Dodatkowa mobilizacja,napewno tak,ponadto jazda zz-tką to pewne ryzyko,wypadł nam jeden zawodnik ze składu (Franek),nie miał dobrego zastępcy i efekty są widoczne.

Co ? Wypadł zawodnik ?? (0,w,-,-,-) to jest zawodnik ?? Jakiego zastępcy co Ty pieprzysz. Mobilizację ja widziałem ale nie u Franka który sobie obrał boks koło zawodników Lokomotivu.