Gelo pisze:wiec jeszcze raz powtorze - to jest żużel gdzie wszystko stac sie moze a Jacek Rempała nie jest Jasonem Crumpem. Mecz wygrany koniec kropka
A 2 liga nie jest Extraligą.
Gelo pisze:wiec jeszcze raz powtorze - to jest żużel gdzie wszystko stac sie moze a Jacek Rempała nie jest Jasonem Crumpem. Mecz wygrany koniec kropka
Flint pisze:Nie wiem, czy dobrze skumałem post wyżej, ale proponowałbym porównać średnią Jacy do średnich z ekstraligi.
Jaca w II lidze jeździ na identycznym poziomie jak Holder w ekstralidze, który notabene jest liderem Apatora.![]()
Ciekaw jestem, czy w Toruniu psioczą na Holdera tak samo jak "znawcy" z Lublina na Rempałę.
Flint pisze:buehehe.
Mars.![]()
![]()
![]()
Jeśli się uśmiałeś to spoko.
Wiedz jednak, że żaden mój post nawet nie wiadomo jakbym się starał, to i tak pod względem szydery Twoich nie przebije.![]()
![]()
![]()
Brakuje mi mniej więcej kilku lat świetlnych.
Będę się starał Ci dorównać, ale nic nie obiecuję.
Mars pisze:Ale porównanie człowieku znasz się troszke na żużlu?? ale się uśmiałem dobre sobie, dzięki za wszystko hehe
Mars pisze:Dobrze ze chociaz wiesz gdzie twoje miejsce
Mars pisze:jeszcze raz dzieki za wszystko;)
Speedway pisze:To moze jeszcze sciagnijmy Bajerskiego (młodszego!), ridera prosto z cyklu GP. Poniżej 16 by nie schodził bo nie wypada...
Gawrzyk pisze:Byc moze czekaja na ustalenia policji, ale ta tez predko do tematu sie nie wezmie. Gdy Jonas skladal zawiadomienie poinformowalem ze chce byc jak najszybciej przesluchany bo im podam te wszyskie informacje. Do tej pory jednak czekam na to abym mogl to zrobic.
marcin_lub pisze:Dziwcie sie dalej dlaczego klub nie dostaje pieniędzy z miasta, że słabi sponsorzy... Ktoś z forumowiczów chetny sponsorować przestępczość?
go! pisze:Wiesz.. My to nazywamy kradzieza a policja krotwotrwalym uzyciem czy chuj wie jak jeszcze.
- no i na koniec hit z ostatnich dni ktory udalo mi sie ustalic. Wiadomo kto oferowal do sprzedazy kradzione rzeczy Messigow - szkolkowicze (znani z imienia i nazwiska) chcieli je wcisnac mechanikowi Lindbecka ktory jest z Lublina i czesto tu bywa...

Łoptymista pisze:ale za kilka tygodni moze okazac sie ze "czegos" nam zabraknie
co gorsza, co bylo walkowane od x tygodni, w sposobie dzialania klubu tez jest bez zmian
na stare lata jedziecie starsznie zachowawczo panie gelu;)
jechalismy z druzyną ktora jest tuz za nami w tabeli.
Gawrzyk pisze:etam.
zginal gaznik za 4500 zlotych. To kradziez
Uzyto ich roznych rzeczy na kolejne 2000 zlotych. To tez kradziez bo ich nie ma.
to co bylo uzywane i wrocilo - nawet nie licze...
swinstw typu zamieniony nowy lanuch na jakis stary rowniez nie..
Gelo pisze:go! pisze:Gelo pisze:mnie działanie klubu obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg. jak chłopaki beda wygrywac (tak jak w niedzielę) po fajnym meczu i dosyc pewnie to dyrektorem, prezesem, skarbnikiem i sekretarzem może być pani Gienia z mopem w reku. Kradziez sprzetu nalezy natychmiast rozliczyc ale na litosc boską byly fajne zawody zakonczone naszym sukcesem, a jechalismy z druzyną ktora jest tuz za nami w tabeli.
Gelu, czy ty jestes pierdolniety czy tak sie tylko zgrywasz?
Rozumiem ze cos musi ratowac twoja marna teorie o dwuletniej fobii Adreasa przed uprawianiem zuzla po jakimkolwiek kontakcie z banda lub torem, ale nie pierdol ze zaszloroczny snieg wplywa podobnie na wyniki twojej ukochanej druzyny jak rozkradzenie 30% sprzetu jednego z jej czolowych zawodnikow!!
widze rodzinne podobienstwa jezeli chodzi o slownictwo - gratuluje kultury.

Remus pisze:Może na meczu z Rawiczem powiesic jakis maly szyldzik z napisem o tym co naprawde mysla kibice?