Treningi
Re: Treningi
Tymczasem w Rzeszowie :
O ile postawa Walaska i "Okonia" nie była tak efektowna, o tyle jazda Cameroona Woodwarda mogła przysporzyć o ciarki na plecach. Młody Australijczyk, który niegdyś był zawodnikiem "Żurawi", brylował na torze. Jechał bardzo przyjemnie dla oka, kilkakrotnie pokazując żużlowe "mijanki", a przy tym wygrywając bieg za biegiem. Spore grono kibiców z niedowierzaniem kiwało głowami, patrząc na jazdę "Kangura". Bardzo słabo wyglądała natomiast jazda Daniela Jeleniewskiego, który najwyraźniej jest w bardzo słabej formie.
O ile postawa Walaska i "Okonia" nie była tak efektowna, o tyle jazda Cameroona Woodwarda mogła przysporzyć o ciarki na plecach. Młody Australijczyk, który niegdyś był zawodnikiem "Żurawi", brylował na torze. Jechał bardzo przyjemnie dla oka, kilkakrotnie pokazując żużlowe "mijanki", a przy tym wygrywając bieg za biegiem. Spore grono kibiców z niedowierzaniem kiwało głowami, patrząc na jazdę "Kangura". Bardzo słabo wyglądała natomiast jazda Daniela Jeleniewskiego, który najwyraźniej jest w bardzo słabej formie.
No to mamy jasność, w następnym meczu Woodward za Jelenia!!! 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
co sie cieszysz?
Slabo wygladal, bo slaby jest
Logyczne?
Slabo wygladal, bo slaby jest
Logyczne?
No cieszę się bo zaraz 27 forumowych trenerów wyskoczy z takim pomysłem, a tymczesem ja byłem pierwszy! 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
slawky pisze:Bardzo słabo wyglądała natomiast jazda Daniela Jeleniewskiego, który najwyraźniej jest w bardzo słabej formie.
Chyba Gela wzięli na redaktora Sportowych Faktów
Rozmawiałem niedawno przez tel. i biegi z ich udziałem wyglądały następująco.:
Cam, Jelen, Baran
Cam, Jeleń Baran
Cam, Jeleń, Baran
Jeleń, Cam, Baran
Cam, Jeleń Baran
Jeleń (kapeć na prowadzeniu), Cam
Cameron widać, że solidnie przygotowany: (przywiózł dwa nowe motocykle, stertę nowych opon, beczkę oleju itd itp) Chyba na dłużej chce zawitać w składzie:)
A żeby odnieśc się do słów tego redaktora jak to Woodward błyszczał by musiał stanąć pod taśmą z Walaskiem lub Okoniem. Jutro u nas na torze więc warto przyjść i popatrzeć jak sobie radzi
Cam, Jelen, Baran
Cam, Jeleń Baran
Cam, Jeleń, Baran
Jeleń, Cam, Baran
Cam, Jeleń Baran
Jeleń (kapeć na prowadzeniu), Cam
Cameron widać, że solidnie przygotowany: (przywiózł dwa nowe motocykle, stertę nowych opon, beczkę oleju itd itp) Chyba na dłużej chce zawitać w składzie:)
A żeby odnieśc się do słów tego redaktora jak to Woodward błyszczał by musiał stanąć pod taśmą z Walaskiem lub Okoniem. Jutro u nas na torze więc warto przyjść i popatrzeć jak sobie radzi
a o której jutro u nas jeżdzą ?
chyba 17
vadik pisze:Cameron widać, że solidnie przygotowany przywiózł [...] stertę nowych opon
No i masz ..
Jelen na zeszlorocznych, Baran na dwuletnich, a ten se sterte nowych opon i wymienia co biega... to i powygrywal prawie wszystko
meesha pisze:No cieszę się bo zaraz 27 forumowych trenerów wyskoczy z takim pomysłem, a tymczesem ja byłem pierwszy!
Tylko tylu naliczyles?? Ja myslalem ze forum ma wiecej uzytkownikow
Ale nie każdy posiada takie zdolności selekcjonerskie, żeby ustalać skład po jakimś jednym treningu albo po "obejrzeniu" meczu na syfach. To tylko wybitne jednostki potrafią 
Na forum mamy 18 trenerów, w tym Ty Meesha 
A co do składu, jako że też mam papiery trenerskie, to mój trenerski zmysł podpowiada, że warto byłoby odpuścić sobie - przynajmniej na razie - Madsa i zamiast niego brać pod uwagę Woodwarda.
Mads pokazał się w dwóch meczach i na treningu ze słabej strony. Dołączając do niego obrazek pucowatego Fina można chyba, póki nie schudnie, odpuścić temat. Tym bardziej skoro Woodward tak poważnie podchodzi do sprawy.
Jak powiada stare trenerskie przysłowie - Polska to nie Anglia
A co do składu, jako że też mam papiery trenerskie, to mój trenerski zmysł podpowiada, że warto byłoby odpuścić sobie - przynajmniej na razie - Madsa i zamiast niego brać pod uwagę Woodwarda.
Mads pokazał się w dwóch meczach i na treningu ze słabej strony. Dołączając do niego obrazek pucowatego Fina można chyba, póki nie schudnie, odpuścić temat. Tym bardziej skoro Woodward tak poważnie podchodzi do sprawy.
Jak powiada stare trenerskie przysłowie - Polska to nie Anglia
To ukończył ktoś może jakąś zawodówkę samochodowa? Podpowiedziałby mechanikowi Jelenia w czym ma problem.
Ukończył nie ukończył nieważne i tak wszyscy się na tym najlepiej się znają

Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
wie ktos o ktorej dzisiaj trening i czy na pewno sie odbedzie?
Mysle, ze za goraco.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Mads pokazał się w dwóch meczach i na treningu ze słabej strony. Dołączając do niego obrazek pucowatego Fina można chyba, póki nie schudnie, odpuścić temat
A może katalończyka?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
meesha pisze:No to mamy jasność, w następnym meczu Woodward za Jelenia!!!
Odpada, ma zajęty termin. Startuje w eliminacjach Mistrzostw Świata na długim torze w niemieckim Mühldorf. Tutaj kalendarz tych rozgrywek:
http://www.fim-live.com/en/sport/long-t ... ck/events/
No tak. Zawsze k... coś.
Nie jest łatwo być trenerem
Nie jest łatwo być trenerem
- Egon
- Zawodowiec
W dzisiejszym treningu punktowanym Daniel Jeleniewski zdobył 15 pkt (3,3,3,3,3) potwierdzając swoją wysoką dyspozycję i to, ze mecz w Łodzi był tylko wypadkiem przy pracy
przedstawiam wszystkie biegi:
1. Jeleniewski, Brzozowski
2. Jeleniewski, Brzozowski
3. Jeleniewski, Brzozowski
Czasy jak i dyspozycję zawodników jednak ciężko ocenić, bo biegi były rozgrywane na dystansie jednego okrążenia i nie wiadomo na jakich oponach startowali wyżej wymienieni...
Wyszedłem przed biegami nominowanymi ale podejrzewam, że wygrał dwa razy Jeleniewski przed Brzozowskim..
1. Jeleniewski, Brzozowski
2. Jeleniewski, Brzozowski
3. Jeleniewski, Brzozowski
Czasy jak i dyspozycję zawodników jednak ciężko ocenić, bo biegi były rozgrywane na dystansie jednego okrążenia i nie wiadomo na jakich oponach startowali wyżej wymienieni...
Wyszedłem przed biegami nominowanymi ale podejrzewam, że wygrał dwa razy Jeleniewski przed Brzozowskim..
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Mozesz sprecyzowac? Rysiu Brzozowski czy Kamil??

- Egon
- Zawodowiec
Oczywiście, że Rysiu
Woodward przywiózł trzy motocykle, na każdym trochę pojeździł, ale z nikim się nie ścigał..ogólnie obaj głównie dłubali w sprzęcie.
A jeśli już jesteśmy przy treningach, to czy nasza "szkółka żużlowa" nadal funkcjonuje? Chłopaki trenują, czy nic się w tym kierunku nie dzieje? Bo przyznam szczerze, że bywam często na stadionie i ani razu nie widziałem, żeby jakiś adept naszej niby-szkółki choćby siedział na motocyklu..
Woodward przywiózł trzy motocykle, na każdym trochę pojeździł, ale z nikim się nie ścigał..ogólnie obaj głównie dłubali w sprzęcie.
A jeśli już jesteśmy przy treningach, to czy nasza "szkółka żużlowa" nadal funkcjonuje? Chłopaki trenują, czy nic się w tym kierunku nie dzieje? Bo przyznam szczerze, że bywam często na stadionie i ani razu nie widziałem, żeby jakiś adept naszej niby-szkółki choćby siedział na motocyklu..
Motor! Motor! Tylko Motor!
lubelska polityka to nie szkolic zawodnika 
jeżeli na trenigu nikt nie jest obecny kto ma uprawnienia trenerskie szkólka ma zakazane latanie.
poli pisze:lubelska polityka to nie szkolic zawodnika
dobrze powiedziane.....