Żużlowe różności
Re: Różności
trzeba mu dac cynk zeby powiozl lekko Kramera w bande, czy cos 
- tezetomaniak
- Trener
jakby wszyscy potrafili pić z umiarem i kultura to by zadnych zakazow nikt nigdy nie wprowadzal ;]
Gdyby Ci, ktorzy maja taki obowiazek "zadbali odpowiednio" o tych co nie umieja pic z umiarem to by sie ludzie nauczyli. "Karanie" wszystkich za bledy jednostek to chyba nie w tym systemie. Choc nie ukrywam, ze z punktu widzenia organizatorow czy sluzb zabezpieczajacych to ulatwienie swego rodzaju.
Inna sprawa, ze czesc imprez moze miec problemy finansowe.
Inna sprawa, ze czesc imprez moze miec problemy finansowe.
A jaki problem najeb ... się przed imprezą ....
Przecież nie wprowadzają zakazu wejścia pod wpływem nikt z alkomatami nie stoi...
Jedynie co będzie to wnoszenie poza okiem czujnej ochrony
Martwe prawo i to wszystko ....
Dziwne prawo karać wszystkich "prewercyjnie" i tego co umie wypić i sie zachować i tego co nie umie .... a mówilili że to PiS wprowadza państwo policyjne widać Słońce Peru mistrz bajeru, super Donek , druga Irlandia Tusk robi to samo a może nawet więcej
Przecież nie wprowadzają zakazu wejścia pod wpływem nikt z alkomatami nie stoi...
Jedynie co będzie to wnoszenie poza okiem czujnej ochrony
Martwe prawo i to wszystko ....
Dziwne prawo karać wszystkich "prewercyjnie" i tego co umie wypić i sie zachować i tego co nie umie .... a mówilili że to PiS wprowadza państwo policyjne widać Słońce Peru mistrz bajeru, super Donek , druga Irlandia Tusk robi to samo a może nawet więcej
zamiast 500 + program Beryl +
A przeczytales co tam jest napisane? Miala wejsc ustawa o 4,5%, ale sprzeciwil sie temu PiS, chcac wprowadzic pelny zakaz...
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
"Poprawkę o całkowitym zakazie sprzedaży alkoholu podczas imprez masowych zgłosili wówczas senatorowie PiS. Od jej przyjęcia uzależnili wówczas poparcie całej ustawy."
Padłaby cala ustawa to i przyjeli.
Padłaby cala ustawa to i przyjeli.
Richie Faulkner:
nowe czasopismo
Czy ktoś wie gdzie można kupić nowe czasopismo Super Speedway ?
W nim m.in. wywiad z Markiem Kępą.
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
Re: nowe czasopismo
Susic pisze:Czy ktoś wie gdzie można kupić nowe czasopismo Super Speedway ?
To czasopismo to jakis jeden wielki plac budowy..
Na razie na stronie http://www.superspeedway.pl/index.htm wszystko w budowie. Napisalem maila z prosba o szczegoly odnosnie prenumeraty oraz okreslenie drobnego niuansu co to w ogole jest (dwutygodnik, miesiecznik, kwartalnik?) Jesli ktos mi laskawie odpisze, dam znac na forum czego sie dowiedzialem. Prosilbym o to samo jesli ktos sie czegos dowie.
Z zapowiedzi 1 numeru zapowiada sie ciekawie. Tygodnik Zuzlowy ostatnio jest troche za plytki. Jakies nudne wywiady, 6 stron o kryzysie gospodarczym, glupie felietony albo suche notki biograficzne o zawodnikach autorstwa red. Szymkowiaka. Moze to pismo bedzie ciekawsze.
Z zapowiedzi 1 numeru zapowiada sie ciekawie. Tygodnik Zuzlowy ostatnio jest troche za plytki. Jakies nudne wywiady, 6 stron o kryzysie gospodarczym, glupie felietony albo suche notki biograficzne o zawodnikach autorstwa red. Szymkowiaka. Moze to pismo bedzie ciekawsze.
Speedway pisze: co to w ogole jest (dwutygodnik, miesiecznik, kwartalnik?) Jesli ktos mi laskawie odpisze, dam znac
Tego akurat (wyjatkowo) sie mozna tam dowiedziec.. To dwumiesiecznik
w dniu meczu z Lodzia tj. 5 kwietnia od godz. 9.oo na torze kartingowym przy ul. Zemborzyckiej odbedzie sie impreza motocyklowa.
INFO NA TEMAT IMPREZY TUTAJ
mysle, ze kierownictwo KMZ-tu powinno wyslac przynajmniej jedna "billboardowa przyczepke" reklamujaca mecz zuzlowy w tamta okolice. pozdrawiam!
INFO NA TEMAT IMPREZY TUTAJ
mysle, ze kierownictwo KMZ-tu powinno wyslac przynajmniej jedna "billboardowa przyczepke" reklamujaca mecz zuzlowy w tamta okolice. pozdrawiam!
carpe diem!
Sądząc po tych kilku stronach "Super Speedway", które wiszą na necie to niestety, wbrew deklaracjom twórców, zbyt profesjonalnie to nie wygląda. Nie pisze oczywiście o tekstach, których nie czytałem, ale o składzie i stronie wizualnej gazety.
Ale skoro wśród tytułów żużlowych posucha, cieszy każde nowe przedsięwzięcie. Szkoda tylko, że żadne profesjonalne wydawnictwo nie dostrzega "niszy" jaką jest żużel
Ale skoro wśród tytułów żużlowych posucha, cieszy każde nowe przedsięwzięcie. Szkoda tylko, że żadne profesjonalne wydawnictwo nie dostrzega "niszy" jaką jest żużel
Kacza pisze:wbrew deklaracjom twórców, zbyt profesjonalnie to nie wygląda. Nie pisze oczywiście o tekstach, których nie czytałem, ale o składzie i stronie wizualnej gazety.
Ja w przeciwienstwie do panow nade mna gazete mialem w reku i czytalem i pozwole sobie wyrazic zupelnie odmienne zdanie. Jest to najciekawsze czasopismo o zuzlu jakie dotychczas widzialem (a widzialem ich naprawde duzo przez ostatnie 20 lat). W kwestii skladu, grafiki itd. jestem laikiem ale nie uwazam, zeby byla z tym az taka nedza jak piszecie. Jak to ja, znalazlem pare literowek, bledow stylistycznych i merytorycznych, ale jak na pierwszy numer i w porownaniu do Tygodnika Zuzlowego z ponad 18-letnim doswiadczeniem to niebo a ziemia
Podsumowujac - trzymam kciuki za nowe czasopismo i mam nadzieje, ze nie zakonczy zywota po kilku numerach, a z czasem stanie sie miesiecznikiem a moze nawet dwutygodnikiem
Podsumowujac - trzymam kciuki za nowe czasopismo i mam nadzieje, ze nie zakonczy zywota po kilku numerach, a z czasem stanie sie miesiecznikiem a moze nawet dwutygodnikiem
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
W Empiku w Galerii Centrum, jak bralem o 16 to zostaly jeszcze 2 egzemplarze, ale Czarnuch ostatni wykupil kolo 19
Podobno jest w saloniku prasowym na Narutowicza obok Hotelu Victoria, ale to info z drugiej reki i z przedwczoraj
Podobno jest w saloniku prasowym na Narutowicza obok Hotelu Victoria, ale to info z drugiej reki i z przedwczoraj
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
To chociaz wypisz z tej smiesznej gazetki jakies dane kontaktowe, spróbuje ich ścignąc o prenumerate
(Był jakis mail na tej gownianej stronie ale nikt nie odpisuje)
Wydawca:
Agencja Promocyjno-Artystyczna JAGART Jaroslaw Glapiak
64-100 Leszno, Os. Wieniawa 8/6
http://www.jagart.com.pl
Redakcja:
Super Speedway,
64-100 Leszno, ul. Cichoszewskiego 2a
tel/fax 065 526 14 81
redakcja@superspeedway.pl
Moze zadzwon
EDIT: Skana nie wrzuce bo skaner mi nie dziala :/ Chyba, że z roboty, ale to najwczesniej w czwartek wieczorem :p
Agencja Promocyjno-Artystyczna JAGART Jaroslaw Glapiak
64-100 Leszno, Os. Wieniawa 8/6
http://www.jagart.com.pl
Redakcja:
Super Speedway,
64-100 Leszno, ul. Cichoszewskiego 2a
tel/fax 065 526 14 81
redakcja@superspeedway.pl
Moze zadzwon
EDIT: Skana nie wrzuce bo skaner mi nie dziala :/ Chyba, że z roboty, ale to najwczesniej w czwartek wieczorem :p
Gawrzyk pisze:to przepisz
Przepisz jak przepisz, ale sredniej jakosci, kieszonkowy aparat cufrowy to chyba kazdy ma
PS. ja tez bym poczytal
Hmmm... aparat mam, kieszonkowy, ale nie za bardzo cyfrowy
Czekac do czwartku i nie marudzic
Czekac do czwartku i nie marudzic