Baraże o I lige
Re: Baraże o I lige
No to co jutro ? Stypa ?
sting126 pisze: bo Gelo napisal to w formie zartu (tzw. ironii). Nie trudno ja zauwazyc. Jest tylko jeden warunek - trzeba czytac ze zrozumieniem.
Staram sie jak moge czytac ze zrozumieniem,ale za diabla nie moge pojac dlaczego sie wcinasz i odpowiadasz za niego ? Razem to pisaliscie ? czy moze jestescie blizniakami jednojajowymi i jednakowomyslacymi ze wiesz co On mial na mysli ?
A tak btw, to najprosciej usprawiedliwic niewypal forma zartu.
Skoro to byl zart ,to po co potem calkiem na powaznie roztrzasal indywidualne osiagniecia L.R. i P.K. ?
Wiem ,wiem,to byla kontynuacja zartu.Potraktowalam powaznie twoje dobre rady i teraz to zrozumialam.Doskonaly zart (tzw.ironia
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
-
jataman22
Forum jest od tego, że każdy może się wpieprzać w kazdą dyskusję
Od prywatnych rozmów są wiadomomości prywatne
jataman22 pisze:Forum jest od tego, że każdy może się wpieprzać w kazdą dyskusję![]()
![]()
![]()
![]()
Swieta racja
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Bynajmniej nie mam ochoty ani czasu na prywatne głupawe rozmowy - ale dziekuję stingu za adwokaturę. Niech sobie kobitka "pobziuczy" - cos trzeba w zyciu robić.
Odbieram to jako pozwolenie na bziuczenie ilekroc napiszesz cos szalenie "madrego" i nie potrafisz sie z tego wytlumaczyc.Z doswiadczenia wiem ,ze jestes zwolennikiem spuszczania zaslon
milczenia jak nie wiadomo co napisac. Nie fatyguj sie z odpowiedzia ,ogladaj spokojnie GP 
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
-
jataman22
Z doswiadczenia wiem ,ze jestes zwolennikiem spuszczania zaslon
W sypialni ?? ^^
A skąd - w sypialni nie spuszczam (przynajmniej zasłon), bo jestem wzrokowcem. Lubię widzieć z kim i jak
A tak zeby bylo w temacie - zapłacili (Łotysze) Nermarkowi czy jak? Trudno - jakos przeboleję tą 2 ligę jeden rok - najważniejsze, ze nie będzie Siwka i kilka fajnych wyjazdów się szykuje - Miszkolc, Praga, Krosno - mniam mniam.
A tak zeby bylo w temacie - zapłacili (Łotysze) Nermarkowi czy jak? Trudno - jakos przeboleję tą 2 ligę jeden rok - najważniejsze, ze nie będzie Siwka i kilka fajnych wyjazdów się szykuje - Miszkolc, Praga, Krosno - mniam mniam.
A myślisz, że jak nie będzie Siwka to ktoś inny będzie ?
Ge(L)o pisze:A myślisz, że jak nie będzie Siwka to ktoś inny będzie ?
To nieistotne - lepiej jechać ze słabszym silnikiem niż z zatartym. Prezes zrobił swoje - dzwignął żużel z dołka. Ale nie miał pomysłu jak pociągnać temat i od trzech lat klub wegetuje jadąc najmniejszym kosztem, skladem lepionym w ostatniej chwili z łapanki. Ta formuła juz sie wypaliła i jej dziękujemy. Czas na nową ekipę albo wcale.
Ostatnio zmieniony 14 października 2007, o 00:57 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
- tezetomaniak
- Trener
Gelo wierzysz ze jesli spadniemy to bedzie zuzel w Lublinie ?
tezetomaniak pisze:Gelo wierzysz ze jesli spadniemy to bedzie zuzel w Lublinie ?
odpowiedzialem post wyzej
Możemy się spodziewać reaktywacji Trumny, czy Sebek z Harrym są na tyle honorowi, że takie coś nie wypali?
-
jataman22
Ludzie przestańcie się poniżać i pisać o Trumińskim. Gdzie honor?? Ludzie gdzie Wasz cholerny honor ??
Wyjatkowo zgadzam sie z Jatamanem. Nie chce tego patalacha juz nigdy ogladac z koziolkiem na plastronie.
Wobec nieobecnosci Nermarka szanse odrobienia strat oceniam na.. zero. Ludzie, to jest nierealne. Mozemy sie co najwyzej z twarza pozegnac z I liga, na wiecej na prawde nie macie co liczyc. Pozdrawiam
Wobec nieobecnosci Nermarka szanse odrobienia strat oceniam na.. zero. Ludzie, to jest nierealne. Mozemy sie co najwyzej z twarza pozegnac z I liga, na wiecej na prawde nie macie co liczyc. Pozdrawiam
A masz inną alternatywę na dzisiejszy mecz?
- tezetomaniak
- Trener
janek.... Trumna został wykopany z drużyny, ma kare $ podobno , spierdzielił nam sezon, jest głupim frajerem. O czym ty w ogole mowisz ??
No i to o czym pisze jataman. HONOR.
mogą zrobic lubelska taktyke
i tak jest już po dwumeczu.
No i to o czym pisze jataman. HONOR.
mogą zrobic lubelska taktyke
Ostatnio zmieniony 14 października 2007, o 08:41 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Lubelska Taktyka
Teraz nie ma to znaczenia, z Nermarkiem byloby maksymalnie trudno, a z Truminskim ? Szkoda sobie nerwy szarpac.. poraz kolejny.
Dobrze wiem co zrobił Trumna, ale myślałem że tonący brzytwy się chwyta.
Wierzmy w to, że przez aferę łapówkową KM spadnie i tym sposobem utrzymamy się w lidze.
Wierzmy w to, że przez aferę łapówkową KM spadnie i tym sposobem utrzymamy się w lidze.
A ja bym chciał zobaczyć jeszcze raz Sebę w akcji, ponieważ lepsze to niż "Lubelska Taktyka"
- tezetomaniak
- Trener
Ty chyba nie rozumiesz o co chodzi. Ile punktów zrobiłby truminski ? 7 ?
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
tezetomaniak pisze:Ty chyba nie rozumiesz o co chodzi. Ile punktów zrobiłby truminski ? 7 ?
( 0,d,-,-)
Może jakieś mniejsze bilety na ostatni ? jak rok temu z Grudziądzem !!??