TZ Motor Lublin - Iskra Ostrow Wlkp. 07.07.2006 godz. 18:30

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Speedway-Mati
Zawodowiec

#551 Postautor: Speedway-Mati » 7 lipca 2006, o 22:08

meesha pisze:Ehh, widzę, że emocje po tym meczu podobne do tych po spotkaniu Polska - Niemcy na mundialu :? Czyli wychodzi na to, że w Gnieźnie zwycięstwo tak jak z Kostaryką :wink:

Oby tak właśnie było :!: :!: :!: :wink:

A co do meczu: to na pewno można być zadowolonym, bo zespół w osłabieniu, dobrze pojechał, oczywiście szkoda że porażka tak małą różnicą....

Mnie osobiście mniej bolało gdyby TŻ przegrał ok. 10 punktami a te dwa "oczka" to trochę nie dosyt, było blisko... no ale cóż. Wierzę i trzymam kciuki za naszych "koziołków" :!:

Pozdrawiam :!: :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#552 Postautor: Fork » 7 lipca 2006, o 22:14

Napewno nie żałuje, że poszedłem na stadion.
Było naprawde super.
Przewaga Ostrowian była duża (12pkt)
Knapp i Brhel dali znak do ataku
:wink:
Po raz kolejny Grzegorz Knapp udowodnił, że nie przez przypadek został żużlowcem. Słowa uznania za wole walki dla tego zawodnika.
Cieszy dobra postawa J.Rempały.
Szkoda, że Daniel "obudził" się pod koniec.
I teraz kilka słów o wielkim pechowcu...
Można mówić co by było gdyby...
Nic stało się. Szkoda, że ponownie w... Polsce.
Mam nadzieje, że Adam szybko wróci do zdrowia.

I na koniec jeszcze raz brawa dla całej drużyny:wink:
trening czyni mistrza.

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#553 Postautor: Portek » 7 lipca 2006, o 22:17

Fork pisze:I na koniec jeszcze raz brawa dla całej drużyny:wink:

Nie tylko dla druzyny ale takze dla kibicow! Dzisiaj atmosfera na stadionie bardzo mi sie podobala! Nawet moja matka krzyczala :shock: Wszyscy wstali przed 15 biegiem i spiewali. Nikt nie zalowal gardla! Mecz mimo ze przegrany zostanie w mojej pamieci...

woocash
Szkółkowicz

#554 Postautor: woocash » 7 lipca 2006, o 22:19

mecz niesamowity, emocje wielkie i chyba malo kto sie spodziewal,ze po biegu 8 , moze nastapic metamorfoza w naszej druzynie . niesamowita moblizacja w koncowce. brakowalo kilku glupio straconych punktow m.in na juniorach ostrowa, czy na szczepaniaku,ktory byl spokojnie do objezdzaniania.
jak juz sporo osob wspomnialo, we 3 trudno wygrac mecz, troszke zabraklo rowniez punktow jeleniewskiego , no i cwaniactwa , szczegolnie w biegu 15.
wielka szkoda Adama .. ale nie odpuscil do konca, przykro ze znow musi sie biedak ocierpiec. oby dal sie jeszcze kiedys namowic do startow w naszych barwach.

duze brawa dla Knappika, ktory znow kilkoma akcjami pokazal jak ten sport moze byc piekny. staral sie, widac ze "gryzl" tor - takich zawodnikow nam trzeba, a nie gwiazdy ktore teraz "urlopuja" sie na zwolnieniach.

oby wiecej takiej woli walki i zeby kiedys ten pech nas wreszcie opusil

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec