DO MIKAS MIKAS MIKAS

AD 1 Odpisałeś mi kompletnie nie na temat czy ty rozumiesz co napisałem?? Baraż z Zielonką i tłumy??( raczej to ty piszesz nie prawde nie wiem gdzie ty widziałes te tłumy) chyba byliśmy na innym meczu. Bo akurat było tak zimno że to nie zachęciło do przyjścia na to spotkanie. Co do frekwencji zuzlowej w tym sezonie,godna odnotowania, była na meczu z Łodzią i nic po za tym, co za tym idzie przyszły pikniki bo był wynik. Ale jeszcze ze 3 twoje posty i wyjdzie na to że na Krakowie czy Opolu były tłumy ludzi.

P.S " frekwencja wcale nie jest znaczaco wieksza niz standardowa w ostatnich latach"- więc zdecyduj sie wkońcu jaka jest.
AD 2 W naszym mieście od X- lat większy potencjał ma żużel ,mi nie chodzi o świat tylko o nasze miasto!!, kibice piłkarscy zachowywali się tak a nie inaczej , że klub upadł bardzo nisko co za tym idzie frekwencja spadła , na meczu ze Śląskiem na mecz przyszło 4-5tys ( oczywiście frekwencja została na portalach czy w gazetach zaniżona bo klub nie ma zgody czy to mało?, akurat na te zespoły co wymieniłeś w większości frekwencja była spora, więc nie wiem z czym dyskutujesz( raczej przyznajesz mi racje) Co do twojego wniosku to się popłakałem mam odmienne zdanie.
P.S "pilka nozna jest 1000 razy popularniejsza niz zuzel i temu nie zaprzeczysz"-- i tutaj piszesz głupoty, zobacz ile ludzi chodzi na spotkania ekstraligowe a ile na ekstraklase( teraz faktycznie powstały fajne stadiony Poznan, Kraków, Wawa i Lubin) ale wcześniej 5-6tys na spotkaniach piłkarskich w dużych miastach i to jest popularniejsza dyscyplina w POLSCE??) zastanów się dwa razy.
AD 3 ten niszowy żużel przyciągał garstke kibiców , pamiętam bo chodziłem na wszystkie spotkania w tamtych czasach.
Ale i tak najwiekszą gwiazdą był Adorjan

ale i Castagna wcześniej dawał rade. AVE.