Żużlowe różności
Re: Różności
Widzę, że bardzo zależy FIM , aby Gollob zdobył medal. Nawet turniej z Gelsenkirchen do Bydgoszczy przenoszą.

- tezetomaniak
- Trener
nie zgodze się..
Zrobili pod Hancocka, który ma patent na wygrywanie GP Bydgoszczy w tym roku
Zrobili pod Hancocka, który ma patent na wygrywanie GP Bydgoszczy w tym roku
Prosilbym adminow o aktywowanie kont nowych uzytkownikow forum. Jedna osoba czeka już od czterech dni na maila aktywacyjnego.
dawno aktywowane, niech sie loguje bo maila nie bedzie
Ej, wam tez gdzies wyje*** Polsat Sport? Wstawili za to jakies Cafe Polsat, a Polsatu Sport nie moge znalezc... 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No właśnie ja też nie mam Polsatu Sport i zamiast tego to także Cafe Polsat, oby Polsatu Sport Extra nie wywalili 
Moze przeniesli na inna czestotliwosc po prostu?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Dobra, po 15 minutach oczekiwania na zgloszenie sie konsultanta udalo mi sie dowiedziec, ze tylko chwilowo tak jest, bo sa jakies problemy techniczne (nie wiem czy upc czy polsatu), ktory najpozniej beda usuniete do poniedzialku i wtedy Poslat Sport wroci na swoje miejsce. W kazdym razie fani siatkowki moga sie czuc rozczarowani 
-
Smirnek_
- Senior
Mecz Skry Belchatow z AZS Czestochowa bedzie rowniez transmitowany od 15 na TV4. Tego Wam chyba nie zabrali, skoro nawet ja mimo braku kablowki to mam 
Juz polsat wrocil. Ja tam psitkowki nie ogladam, tylko mi sie tu mama w domu zestresowala 
Od siatkowki sie odseparuj, pieniaczu jeden

Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Juz obiema
Choc nie ma sie w sumie z czego cieszyc, stracilismy dwa najblizsze miasta w E-lidze. Zawsze z braku laku mozna bylo pojechac sobie na dobry mecz do Jozkow czy Buczokow. Teraz zostala tylko Czewa...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Ciekawe, jak teraz potoczy się sytuacja w Rzeszowie - całkiem niedawno Pani Prezes Półtorak (jakie ładne alkoholowe nazwisko, kojarzące się z lubelskimi specjałami pitnymi
) zapowiadała odejście w razie spadku z E-ligi...
od 1988 tylko SPEEDWAY
meesha pisze:Teraz zostala tylko Czewa...
... no i zaprzyjaźniona Stalówka z Gorzowa, z brązowym medalistą IMŚ na czele!!!
od 1988 tylko SPEEDWAY
No blisko jak cholera ten Gorzow 
-
Speedway Fan
- Senior
Ja polecam poczytac forum marnej
jak to wieszac zaczynaja psy na Dawidzie Stachyrze, ktory do niedawna nazywany byl 100% Stalowcem, a dzisiaj slabo pojechal i juz jest be bo spadli 
Kurde, ja chyba dalej mam tam bana 
MIERZWIN pisze:Ciekawe, jak teraz potoczy się sytuacja w Rzeszowie - całkiem niedawno Pani Prezes Półtorak (jakie ładne alkoholowe nazwisko, kojarzące się z lubelskimi specjałami pitnymi) zapowiadała odejście w razie spadku z E-ligi...
"Marta Półtorak zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami zrezygnowała z funkcji prezesa Marmy Rzeszów. Jak zapowiada, nie będzie również sponsorem rzeszowskiego klubu."
Wychodzi na to ze najpierw wielka Pani Prezes rzuca sie na to na czym sie nie zna (bo przeciez zna sie na wszystkim), kupuje b kosztowny sukces, po czym z racji gownianych oszczednosci dobiera sklad z wyprzedazy, a na koniec wali gigantycznego focha i w oparach wlasnego smrodu odchodzi razem ze swoimi piniedzmi
Brawo!
Przynajmnie macie teraz do wzięcia Ziółkowskiego...
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ja wolalbym Darka Sledzia w tym sezonie kiedy przejelal go Rzeszow dzieki kasie Marmy i kiedy zostal okrzykniety 100% Stalowcem, wowczas byl bardzo bliski podpisania z nami kontraktu. Co do Jacka Ziolkowskiego to podobnie jak trener Stachyra jak i jego syn Dawid na pewno przydaliby sie w odbudowie zawodowego zuzla w Lublinie.
GRISZA pisze:Przynajmnie macie teraz do wzięcia Ziółkowskiego...
Ooo! Ciekawe co macie do zarzucenia Ziólkowskiemu?? Że zły skład skompletował czy, ze za słabo jeździł???
Oj módlcie się żeby się nie okazało że mamy do wzięcia cały wasz skład do spółki z Buczokami
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Ziółkowskiego to bardzo chętnie widziałbym znów w Lublinie. Mógłby przejąć od Z.Czarnego trochę obowiązków. Ma kontakty praktycznie w całym polskim piekiełku żużlowym i z pewnością więcej pomógłby niż zaszkodził.
Obu Stachyrów również jak najbardziej
Obu Stachyrów również jak najbardziej