Żużel w TV
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Prosze bardzo, polecam się na przyszłośćLoka loka pisze:Koper pisze:Nie poniewaz Papież Benedykt XVI bedzie wtedy w Polsce i wszystkie wozy transmisyjne beda przeznaczone na obsluge tej pielgrzymki. Verstehst du?:)Loka loka pisze:V nedelza 28.05. na POLSATSPORT nebude žužel? (In POLSATSPORT 28.05. ist keine speedway?)
Zrozumieć. Dzięki
Obejrzałem wczoraj relację z meczu z Falubazem i nasunęła mi się jedna refleksja - zawodnicy zamiast walczyć między sobą, walczyli z torem i z całych sił starali się wytrwać jak najdłużej przy krawężniku. Nic dziwnego, że nasi jeźdźcy w średnim wieku nie byli w stanie rywalizować przez całe spotkanie i w końcówce opadli z sił 
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Trzy uwagi po obejrzeniu meczu w Grudziadzu: nierowna postawa Swista i wrecz niesaowite bledy jak dla takiego zawodnika ktory wypracowal sobie pozycje tak ze prowadzilismy 1:5 a pozniej spada na ostatnia pozycje i jest 3:3 w tym daje sie wyprzedzic slabej we wczesniejszych biegach Bajerskiej Pannie. Druga uwaga to niesamowicie stonowany komentarz niezaleznie jakie akcje mialy miejsce na torze:) Trzecia uwaga to wywiad z Jackiem Rempala ktory wie w jakiej druzynie startuje a mianowice MOTOR Lublin, brawo !! 
Nazir pisze:Czy te relacje są takiej słabej jakości technicznej, ze wszystko jest niewyraźne, czy brakuje mi jakiegoś kodeka?
Nie, po prostu Mikas zarzucił linka do słabszych wersji. Tutaj są wszystkie dostępne imprezy żużlowe (w sumie 33 sztuki) do obejrzenia. Klikając na 350 będziesz miał trochę lepszą jakość.
Koper pisze:Trzecia uwaga to wywiad z Jackiem Rempala ktory wie w jakiej druzynie startuje a mianowice MOTOR Lublin, brawo !!
Chciałeś powiedzieć NIEwie, w jakiej drużynie startuje. Sam chyba masz wątpliwości, więc radzę zajrzeć do oficjalnej tabeli rozgrywek.
Kierownictwo powinno ukarać zawodnika za takie wypowiedzi, ponieważ są niezgodne z umową. Każdy ma w niej zapisane dbanie o dobre imię drużyny i jej sponsorów. Gdyby nie fakt, że to tarnowiak Rempała, za pewne dostałby przynajmniej ochrzan, ale Kasa mu tego nie zrobi. Gdyby zaś dowiedział się o tym prezes w "odpowiednim momencie", ciekawe, jak by się to skończyło.