Kto powinien zasilić TŻ SIPMA LUBLIN? NOWA ANKIETA!
po prostu Dados potrzebuje nas - a my Dadosa. Jeśli dados wróci do Lublina na stare śmieci to uważam ze sie odbuduje psychicznei wróci do dawnej formy i bedie robił punkty, a jeśli bedzie robił punkty to my bedziemy szczęśliwi i bedziem ywygrywac mecze:) wiec ten kontrakt jest dobry dla wszystkich, no moze jedynie nie za dobry jest dla naszych rywali 
Ja tez za bardzo nie rozumiem czemu jelen na rezerwie, a może jednak rozumiem
bo jak jeleń bedzie na rezerwie to w razie zcego moz epojechać z akarzdego a jak by stachyra był na rezerwie to jeleń raczej by nie mógł jechać za jakeigoś seniora. a tak może jechać i za dawida i z aseniora
oczywiśnie nie w jednym biegu 
Czemu tu sie dziwic ze Jeleń na rezerwie?Przeciez prawie caly poprzedni sezon tak bylo i jakos wtedy nikt sie nie dziwił. Przeciez to jest bardzo proste - zagrywka taktyczna - w razie slabszej formy np. Knapp to za niego moze pojechac Jelen ktory nie raz w poprzednim sezonie udowadnial ze potrafi pojechac conajmniej tak jak Knapp a nawet duzo lepiej. Przeciez w Tarnowie na rezerwie zawsze byl i bedzie Kolodziej a w Gorzowie Hlib (chyba ze jechal w pierwszym skladzie jako senior).
METHANOL ADVENTURE TEAM
W zwiÄ…zku z tym, że Adam ÅabÄ™dzki znajduje sie w ankiecie tÄ™ informacjÄ™ napisze tu
Sezon 2003 (TÅ» Opole) byÅ‚ dla niego zupeÅ‚nie nieudany, we wszystkich spotkaniach w których wystÄ…piÅ‚ (byÅ‚o ich tylko 4) przeszkadzaÅ‚ mu kontuzjowany bark, z 15 biegów w których pojechaÅ‚ ukoÅ„czyÅ‚ tylko 8, także ten sezon dla ÅabÄ™dzia kompletnie stracony, nie wiadomo czy podpisze kontrakt na najbliższy sezon z jakimÅ› klubem, jeÅ›li nie zapewne zakoÅ„czy karierÄ™.
Nie wiem co o tym sądzić, czym się Gawrzyk kierował włączając go w ankietę
Czyżby coś wiedział więcej
info: http://www.sportowefakty.pl
Sezon 2003 (TÅ» Opole) byÅ‚ dla niego zupeÅ‚nie nieudany, we wszystkich spotkaniach w których wystÄ…piÅ‚ (byÅ‚o ich tylko 4) przeszkadzaÅ‚ mu kontuzjowany bark, z 15 biegów w których pojechaÅ‚ ukoÅ„czyÅ‚ tylko 8, także ten sezon dla ÅabÄ™dzia kompletnie stracony, nie wiadomo czy podpisze kontrakt na najbliższy sezon z jakimÅ› klubem, jeÅ›li nie zapewne zakoÅ„czy karierÄ™.
Nie wiem co o tym sądzić, czym się Gawrzyk kierował włączając go w ankietę
info: http://www.sportowefakty.pl
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2004, o 21:20 przez Erwin, łącznie zmieniany 3 razy.
- Sprawiedliwy
- Szkółkowicz
Fakt to fakt. Nie ma co tu spekulować, bo taka prawda. Wszysto na to wskazuje, że trzeba nam wzocnień. I to jest fakt, lecz czy uda nam się? Nie mam pojęcia, ale jak się uda to będzie SPOKO. Trzeba wierzyć, bo musi być dobrze. Bo jak inaczej? Nie wiem. Jestem za, a nawet przeciw...
BĘDZIE SPOKO, ALE NARAZIE NIE MA INFO O KONTRAKTACH.
P.S.
To co napisałem to ironia a propos wpisów na tym że forum. Starałem się, starałem, ale juz dość. Wchodzę na forum, by dowiedzieć się czegoś o aktualnej sytuacji w klubie i ... NOWY WPIS - będzie okej, bo tak i już. DADI OKEY, DADI DA RADE !!!
Może zamiast nabijania sobie postów (widać są tacy, którym na tym zależy, a nic nie wnoszą w dyskusji) - więcej do kur... nędzy konkretów. Jak ich nie ma, to nie pisz jeden z drugim o pierdołach ( patrz wyżej) !!!!
UWAGA.
Tym wpisem nie nabijam sobie liczby postów, bo dla mnie nie ma to znaczenia.
"... co ja widze, co ja widze TÅ» SIPMA W EKSTRALIDZE !!!..."
"... TŻ z Lublina to najlepsza w świecie drużyna..."
"...srali muchi, budiet wiosna..."
"...etc..."
BĘDZIE SPOKO, ALE NARAZIE NIE MA INFO O KONTRAKTACH.
P.S.
To co napisałem to ironia a propos wpisów na tym że forum. Starałem się, starałem, ale juz dość. Wchodzę na forum, by dowiedzieć się czegoś o aktualnej sytuacji w klubie i ... NOWY WPIS - będzie okej, bo tak i już. DADI OKEY, DADI DA RADE !!!
Może zamiast nabijania sobie postów (widać są tacy, którym na tym zależy, a nic nie wnoszą w dyskusji) - więcej do kur... nędzy konkretów. Jak ich nie ma, to nie pisz jeden z drugim o pierdołach ( patrz wyżej) !!!!
UWAGA.
Tym wpisem nie nabijam sobie liczby postów, bo dla mnie nie ma to znaczenia.
"... co ja widze, co ja widze TÅ» SIPMA W EKSTRALIDZE !!!..."
"... TŻ z Lublina to najlepsza w świecie drużyna..."
"...srali muchi, budiet wiosna..."
"...etc..."
...
Podobnie moja cierpliwość jest na skraju wytrzymałości w tej kwestii... Do tego jeszcze bardziej wku****ją mnie słowka typu: MOSHE, BOSHE, TESH, JUSH ..... noż ku*** co to ma być.... I trzecia strona w tym temacie w zasadzie na każdej jedno i to samo: dados musi być nasz, bedzie dobrze, etc.....
I tak po wpisie Krzysztofa na ten temat pojawia siÄ™ taki oto inteligentny wpis...
Czy ktoś juz pomyślal jak przywitać nowe nabytki naszego klubu tj.Piterka i mooooooozzzeeeee Dadosika?
No jasne że pomyślałem..
W niedzielę przed meczem zapraszam ich nad zalew, potem matka ma kurczaka z buraczkami ma przygotować.....bedą zadowoleni...
ech...szkoda gadać...
Dobrze że w tym tygodniu się wszystko wyjaśni....
Jak chcesz Gawrzyk to to skasuj....