Eliminacje Złotego Kasku Lublin-31 marca 2017 r. godz.17:30
Re: Finał Złotego Kasku-Lublin(nowa data i godzina do ustale
No i wpizdu i pooglądane...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Dobra zmiana, co chcesz 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
To teraz czekamy na informację, że zawody rozegrane zostaną przy sztucznych światełkach np. o 19 
Fajnie by było.
Fajnie by było.
Fatalna zmiana,sam sobie to wykrakałem w komentarzu na fb...
A moglo być tak pięknie...pogoda,sobotnie popłudnie w perspektywie wolny dzień,duża frekwencja kibiców w tym przyjezdnych,
a tak...przywalą pewnie jakąś 16.-17-tą i 500 osób na trybunach
A moglo być tak pięknie...pogoda,sobotnie popłudnie w perspektywie wolny dzień,duża frekwencja kibiców w tym przyjezdnych,
a tak...przywalą pewnie jakąś 16.-17-tą i 500 osób na trybunach
Jeszcze niech zrobia o 13:45 :/ ! K***a taka ciekawa obsada, tak czekam na ten turniej, czlowiek sie cieszy, ze mimo tej gownianej 2 ligi bedzie mozna obejrzec prawdziwy zuzel a tu prosze...... ZENADA.
Niech klub robi wszystko, zeby rozegrac to przy sztucznym!!! Godzina wczesniejsza niz 18 to moim zdaniem samobojstwo. A tak Prezes liczyl na podreperowanie budzetu....
Niech klub robi wszystko, zeby rozegrac to przy sztucznym!!! Godzina wczesniejsza niz 18 to moim zdaniem samobojstwo. A tak Prezes liczyl na podreperowanie budzetu....
Wtorek, 14.04 o 17:00 wg Facebooka.
Spoko, nawet jest szansa, ze na Start na 20 zdaze
A ja uwazam, ze najlepszym terminem bylby piatek 17.04 - najpierw ZK, potem spotkanie z Hansem
Spoko, nawet jest szansa, ze na Start na 20 zdaze
A ja uwazam, ze najlepszym terminem bylby piatek 17.04 - najpierw ZK, potem spotkanie z Hansem
Ostatnio zmieniony 8 kwietnia 2015, o 12:30 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A konkretnie to 17:30, pewnie klub nawet specjalnie dla Ciebie to zrobił 
to 17 czy 17:30? Pytam bo to z mojej perspektywy bardzo istotne 
Re: Finał Złotego Kasku-Lublin(14.04.2015, godz. 17:30)
Przynajmniej o godzinę za wcześnie.No trudno skoro klub uparł sie zeby dołożyć do organizacji tej imprezy to ich sprawa,
ale niech nie mówią później w wywiadach ze ludzi mało itd.
Przynajmniej zaoszczedzą z kilkaset złotych na oświetleniu
ale niech nie mówią później w wywiadach ze ludzi mało itd.
Przynajmniej zaoszczedzą z kilkaset złotych na oświetleniu
Jednego nie rozumiem, jaki problem zrobic turniej o 19 przy sztucznym? Prognozy ok, obsada bardzo ok, kwota ktora ponoc placi klub "za oswietlenie" zawiera w sobie mozliwosc odbycia jakiejs tam ilosci spotkan bez dodatkowych oplat... wiec jezeli Prezes tak bardzo liczy na podreperwanie budzetu to dlaczego nie robi nic, zeby sciagnac na trybuny jak najwieksza liczbe widzow? Skoro juz musimy robic to na tygoddniu, to dlaczego o 17:30? Wiekszosc osob, ktore znam pracuja do 17-18 i jest to jednak spory problem. Ode mnie z roboty odpada "z miejsca" 7 osob.
- niespokojny
- Trener
Ja tez + 2 osoby odpadam. Nie dosc ze srodek tygodnia to godzina wczesna.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Przydałaby się jakaś informacja kogoś poinformowanego, z czego wynika taka godzina.
Może są jakieś istotne powody, że zawody nie mogą odbyć się później.
Najgorsze jest to, że miasto wpompowało tyle kasy w oświetlenie, a nie ma kiedy go użyć.
A Skrzydlewski śmieje się wszystkim w twarz i ma rację.
Może są jakieś istotne powody, że zawody nie mogą odbyć się później.
Najgorsze jest to, że miasto wpompowało tyle kasy w oświetlenie, a nie ma kiedy go użyć.
A Skrzydlewski śmieje się wszystkim w twarz i ma rację.
Oczywiscie, robienie imprez na tygodniu to sredni pomysl. Godzina jest juz w tym przypadku sprawa drugorzedna - na 17:30 przyjdzie moze ze 124 osoby mniej niz na 19:30 (bo przeciez 19 to za ponzo, bo dzieci ida spac, a w kwietniu jeszcze zimno wieczorami...).
Bardziej istotna kwestia jest dobor terminu na tygodniu - ale w obecnej sytuacji, gdy dwie soboty przepadly chyba ciezko bedzie znalezc kolejna wolna. Wtedy nalezy celowac w piatek - wtorek wydaje mi sie calkowicie przypadkowym wyborem.
Bardziej istotna kwestia jest dobor terminu na tygodniu - ale w obecnej sytuacji, gdy dwie soboty przepadly chyba ciezko bedzie znalezc kolejna wolna. Wtedy nalezy celowac w piatek - wtorek wydaje mi sie calkowicie przypadkowym wyborem.
- niespokojny
- Trener
A jak nie piątek to poniedziałek. Niestety wydaje się, że zarobienie na tym turnieju okaże się mrzonką.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Reki sobie uciac nie dam, ale to pierwsze zawody w nowym sezonie wiec akurat w tym wypadku mozna liczyc na niezla frekwencje. Zwlaszcza, ze obsada jak na zawody w Lublinie na prawde robi wrazenie. Tym razem kwestia zasadnicza wedlug mnie bedzie wlasnie godzina.... a ta jest zbyt wczesna. No i troche zapomnielismy, ze fajnie sie oglada u nas zuzel przy swietle. Nie wiem kto odpowiada za godzine, ale jezeli Prezes, to znowu robi strategiczny blad. Najpierw liczy, ze na meczu Polska - Ukraina frekwencja bedzie jak na Polska-Mistrzowie (mimo arcysmiesznego skladu Ukrainy) a teraz chce reperowac budzet impreza na tygodniu, ktora rozpocznie sie o godz. 17:30. Ja wiem, ze w wiekszosci przypadkow na czele klubow stoja ustawione osoby.... jednak wiekszosc kibicow na tygodniu do tej 17-18 siedzi w robocie. Gdzie tu logika...
Finał Złotego Kasku odbędzie się we wtorek 14 kwietnia. Początek zawodów godzina 17:30, start do pierwszego biegu 18:00.
Motor mocny
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A to nigdy przed zawodami nie było prezentacji ?
Odkąd pamiętam to zawody o GP zaczynały się o 19:00 a pierwszy bieg oficjalnie był anonsowany na 19:15. 
Hayden pisze:Finał Złotego Kasku odbędzie się we wtorek 14 kwietnia. Początek zawodów godzina 17:30, start do pierwszego biegu 18:00.
...no jeszcze ze dwa komunikaty i godzina będzie ok.
Ciekawe czy mecz się odbędzie bo zapowiada się deszczowo
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Przecież jutro ma nie padać. Jakim cudem zawodu miałyby się nie odbyć?
Każdemu jego Everest...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Finał Złotego Kasku - Lublin 4.04.2015 godz. 15:00
Podobno transmisja w internecie ma być tutaj: http://livestream.com/accounts/6015614/ ... mute=falsePirat pisze:W tym sezonie nie ma mowy o żadnych tv i transmisji a tym bardziej transmisji za darmo.