Chyba się starzeję
Ankieta - wybieramy projekt nowej flagi!
Re: Ankieta - wybieramy projekt nowej flagi!
A dla mnie bomba
Chyba się starzeję
Chyba się starzeję
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
No ja juz rok temu wyprzedzilem ta mode zostajac piknikiem:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
A może jednak coś oryginalnego wymyślmy, a nie kserujemy od Tura Turek 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Tak szczerze to ciężko coś zupełnie nowego wymyślić. W Polsce jest pewnie z 500 klubów gdzie kibice mają jakieś flagi i każdy napis i grafika w jakimś stopniu gdzieś się już pojawiła
Nawet słynne "kamikadze" też na pewno ktoś już gdzies wcześniej wykorzystał.
Nawet słynne "kamikadze" też na pewno ktoś już gdzies wcześniej wykorzystał.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Jeszcze 2 wersje "dziewiątki" 
1.
I wersja z czarnym tłem (wg mnie najlepsza
)
2.
1.

I wersja z czarnym tłem (wg mnie najlepsza
2.

Naczelny obrońca Karola Barana.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A wg mnie lepsza jest ta pierwsza z tych dwóch dodatkowych wersjiKosaRKS pisze:I wersja z czarnym tłem (wg mnie najlepsza)
No druga na prawdę najlepsza. A ,,Motor Lublin" mógłbyś dać większe?
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
- niespokojny
- Trener
Wersja 2.
A co do flagi o wschodzie... To nie mozna wyciac dziki? Ew. zastapic innym epitetem i wtedy sie bedzie kazdemu podobac
A co do flagi o wschodzie... To nie mozna wyciac dziki? Ew. zastapic innym epitetem i wtedy sie bedzie kazdemu podobac
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Mógłbym.

w sumie lepiej widoczny byłby z daleka.

w sumie lepiej widoczny byłby z daleka.
Jak dla mnie majstersztyk. 
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
No Kosy ostatnia git majonez wg mnie 
Ta ostatnia zdecydowanie najlepsza!
a jak z wymiarami w koncu?
ta:

czy ta:

ta na dole lepsza wg mnie :>
ta:

czy ta:

ta na dole lepsza wg mnie :>
METHANOL ADVENTURE TEAM
"Przepieknej urody, po prostu ideał " ten projekt Kosy. Jakbym ujrzał taką na płocie to byłoby świetnie 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
no Kosa to teraz pozamiatałeś tym swoim projektem
naprawdę ślicznie to wygląda
a tak swoją drogą, jakie wymiary będzie miała ta flaga? Takie jakie były? większe? mniejsze? pytam z ciekawości 
Zastanawiamy się pomiędzy 1,8x6m, a 1,8x10m. 1,8x10 będzie bardziej praktyczna na naszym stadionie, ale 1,8x6 ładniej wyglada...
Jako lublinianin czuję się obrażony terminem "Dziki Wschód" i odmawiam udziału w ankiecie organizowanej przez osobników bez wyczucia, smaku i kultury.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Jako lublinianin czuję się obrażony terminem "Dziki Wschód" i odmawiam udziału w ankiecie organizowanej przez osobników bez wyczucia, smaku i kultury.
A jak tam Tomek Gollob jezdzi w tym roku?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- niespokojny
- Trener
Moim zdaniem dluzsza flaga bedzie bardziej zauwazalna i zrobi lepsze wrazenie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Przesadzasz Czarku
Widzisz, jeżeli wszystko bierzesz do siebie tak bardzo, to każde słowo będzie Cię obrażało. I wcale się nie napinam czy coś w tym rodzaju. Dziki wschód nie miało być hasłem obraźliwym, jeżeli wy tak uważacie, to nie ma problemu, nie zamawiamy i tyle
Jak widać wiele osób się nie obraziło na dziki wschód i zagłosowało na tą flagę. Trzeba mieć więcej dystansu i się nie spinać
A i myślę, że flagę już wybraliśmy, dlatego nie widzę sensu pisać jak bardzo was obraża dziki wschód, los metanoles czy żużloholicy znad bystrzycy (pozdro Meesha
)
A i myślę, że flagę już wybraliśmy, dlatego nie widzę sensu pisać jak bardzo was obraża dziki wschód, los metanoles czy żużloholicy znad bystrzycy (pozdro Meesha
Tu nie chodzi o to, że ktoś bierze cos do siebie, nie ma dystansu itd. Jeżeli hasło "Dziki wschod" nie mialo nikogo obrazić (bo cel tegoż wtedy bym zrozumial) to jest po prostu głupie i niczym nieuzasadnione. Idiotyzmem jest swiadome wpisywanie się w propagandę szerzoną przez kibiców z ziem odzyskanych, że mieszkamy na Ukrainie, że rozgrywamy derby z Kaskadem etc etc. Ktos napisal, że dziko jest u nas, bo mamy Tatary, Bronowice. Czy fakt, że w Lodzi Fabrycznej po zmroku mozna dostać w trąbę bez powodu oznacza, że kibice Orła mają robić transparent "Dzikie centrum"? Nie rozumiem czemu służy taka prostacka manifestacja.
Prawda jest taka, ze Lublin pod wzgledem "dostawania w trabe" ma troche gorsza reputacje niz wiekszosc kraju. Krazyl swego czasu dowcip, ze przyjechac do Lublina i nie dostac w pape, to jak przyjechac do Paryza i nie zobaczyc Wiezy Eiffle'a
.
Chociaz akurat to miala byc z mojej strony uwaga w celu rozluznienia tej strasznie powaznej dyskusji historycznej, a nie dowod na Dziki Wschod.
Chociaz akurat to miala byc z mojej strony uwaga w celu rozluznienia tej strasznie powaznej dyskusji historycznej, a nie dowod na Dziki Wschod.
Richie Faulkner:
A jesteście pewni, że chcecie być "speedway fans"? Wydawało mi się, że zachłyśnięcie się angielszczyzną skończyło się definitywnie wraz z latami 90. ubiegłego wieku. Dla mnie to strasznie pretensjonalne, ale ja tylko sugeruję.
RadeKas pisze:Czarek pisze:Jako lublinianin czuję się obrażony terminem "Dziki Wschód" i odmawiam udziału w ankiecie organizowanej przez osobników bez wyczucia, smaku i kultury.
A jak tam Tomek Gollob jezdzi w tym roku?
Czarku, proponuję strajk głodowy.
Skoro określenie "dziki wschód" obraża aż tak wiele osób, to rzeczywiście robienie takiej flagi nie ma sensu. Wg mnie nie jest to określenie pejoratywne, w kręgu moich znajomych jest uznawane za żartobliwe, ale rozumiem, że ktoś to widzi inaczej.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."