Imprezy zuzlowe przy Al. Zygmuntowskich w 2008 r.

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

Re: Imprezy zuzlowe przy Al. Zygmuntowskich w 2008 r.

#51 Postautor: mikas » 24 lipca 2008, o 12:52

Sledzio pisze:Ja tam mogę oglądać i amatorów, ale nie jego i na turniej napewno nie przyjdę ze względu na niego.

No tak na zlosc mamie odmroze sobie uszy, ale czapki nie zaloze :?
Skad sie tacy ludzie biora :shock:
Zamiast przyjsc na zawody wziac jeszcze jak najwiecej znajomych, bo od frekwencji moze zalezec duzo jesli chodzi o przyszlosc zuzla w Lublinie to takie teksty :?
Kibic od siedmiu boleci...
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Sledzio
Trener
Kontakt:

#52 Postautor: Sledzio » 24 lipca 2008, o 13:14

Sipma, zdzichtex, malma, bogdanka, a kogo to obchodzi ??? sponsor dzisiaj jest, a jutro go niema ! Klub jest jeden, miasto jest jedno, kibice ci sami, stadion ten sam, Zamek Lubelski taki sam itd. Ja też jestem taki sam jak rok temu, zależ��obro lubelskiego speedway"a, a taki trumna zawalił �z�t� bo fochy stroi na wszystko tylko on musi być c�y.
�mu�si ten klub, a mnie akurat nie, bo jestem z nim na dobre i na złe, �ace ��ecz� bil� i przez niego być może�użl�ni�a�o j� �m�w�al�wte�mecz w Gr�ziądzu to� �% żużel w Lubl�i�� istniał i�li� � �e było �k� liga�Sko� Cooper pisze�że d�ałalność z�odo��klub��Lublina to od �żdego �wodn��wy� się t�ego �� pode�cia ZAWODO�GO, a on �stąpił ja�ówn�rz, i wo� a�torów �l�ć niż znowu tego �rak�sł�ać�k mu s� nie podoba .

Awatar użytkownika
MIERZWIN
Senior

#53 Postautor: MIERZWIN » 24 lipca 2008, o 14:07

Sledzio pisze:Sipma, zdzichtex, malma, bogdanka, a kogo to obchodzi ??? sponsor dzisiaj jest, a jutro go niema ! Klub jest jeden, miasto jest jedno, kibice ci sami, stadion ten sam, Zamek Lubelski taki sam itd. Ja też jestem taki sam jak rok temu, zależ��obro lubelskiego speedway"a, a taki trumna zawalił �z�t� bo fochy stroi na wszystko tylko on musi być c�y.
�mu�si ten klub, a mnie akurat nie, bo jestem z nim na dobre i na złe, �ace ��ecz� bil� i przez niego być może�użl�ni�a�o j� �m�w�al�wte�mecz w Gr�ziądzu to� �% żużel w Lubl�i�� istniał i�li� � �e było �k� liga�Sko� Cooper pisze�że d�ałalność z�odo��klub��Lublina to od �żdego �wodn��wy� się t�ego �� pode�cia ZAWODO�GO, a on �stąpił ja�ówn�rz, i wo� a�torów �l�ć niż znowu tego �rak�sł�ać�k mu s� nie podoba .

Na tak postawione zarzuty, odpowiedź może być tylko jedna:
?????????????????????????????????????????????????????????, ??????????????????????-????????????????????????!!! :lol:
od 1988 tylko SPEEDWAY

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#54 Postautor: tezetomaniak » 24 lipca 2008, o 14:15

Jaki jest cel turnieju?

Zdzisław Czarny: Dla mnie jeden. Frekwencja na trybunach da odpowiedź na pytanie, czy jest dla kogo w Lublinie walczyć o odbudowę zawodowego żużla.

ja pierdziele. jak już ktoś wcześniej napisał, o tym turnieju wiedzą tylko Ci którzy chcą wiedziec, albo ktoś im powiedział. ba, nawet nie jest podana oficjalna lista startowa na stronie klubu czy gdziekolwiek. to jest profesjonalna organizacja turnieju od którego ma zależeć przyszłość lubelskiego żużla. :lol:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#55 Postautor: Cooper » 24 lipca 2008, o 14:20

:roll: :roll: :roll:

Toz przeciez przez taka wypowiedz Z. Czarny chce zachecic do przyjscia na stadion, zmobilizowac ludzie. A ze innych argumentow nie ma, to nie jego wina. Niby czym ma zachecic-obsada, fajnym stadionem?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Koper
Trener
Kontakt:

#57 Postautor: Koper » 24 lipca 2008, o 14:36

Z tym ze duza frekwencja na takim turnieju musi byc relatywnie oceniana do obsady zawodow, przeciez nie mozna mowic ze frekwencja byla mala bo nie przyszlo 10 tys kibicow w kontekscie turnieju MACEC.

Ja tak niesmialo zapodam ze jak bedzie 1500 osob to juz bedzie cos.

Ge(L)o
Trener

#58 Postautor: Ge(L)o » 24 lipca 2008, o 14:47

Bez żartów. 100-200 osób plus ludzie z tego forum to jest maks.
Pierwsza rzecz - o tym turnieju nikt poza nami nie wie.
Druga - nawet jak wie to jak zerknie na obsadę to zrezygnuje, chyba, że jest fanatykiem.
Bo ileż można oglądać wciąż tych samych, Piszcz, Trumiński, Knapp. Wszyscy wiemy jak jeżdżą i co prezentują. A młodzi żużlowcy z Europy Środkowowschodniej będą mogli się z nimi pościgać co najwyżej przy wyjeździe z parkingu. Więc emocje na poziomie zerowym nas czekają.
Więc w sobotę zjawią się na trybunach tylko żużlowi masochiści i ci, którzy będą chcieli odetchnąć świeżym żużlowym powietrzem (w tym ja :D ).

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#59 Postautor: kilar » 24 lipca 2008, o 14:47

Zaraz, zaraz... jak taki turniej moze byc miara na to, ile osob bedzie chodzic na zuzlowa lige ? Po pierwsze - turniej, a liga to dwie, rozne bajki. Na lige juz z gory mozna zakladac, ze przyjdzie wiecej osob. Po drugie - kim ten Puchar Macec ma przyciagnac kibicow na stadion ? Jak dla mnie nikim i taka jest niestety prawda.
Juz bardziej liczylbym na ten drugi turniej, gdzie - byc moze - bedzie mozna zobaczyc wielu, zdecydowanie lepszych zawodnikow, a co za tym idzie turniej bedzie ciekawszy i bedzie stal na wyzszym poziomie. A to, jak wiadomo, moze skusic kibica.

Awatar użytkownika
suchy1613
Szkółkowicz

#60 Postautor: suchy1613 » 24 lipca 2008, o 23:14

Może ktoś kompetentny podałby ceny biletów i programów na zapowiadana imprezę ?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#61 Postautor: mikas » 24 lipca 2008, o 23:28

10zł, nie wiem czy w cenie jest program.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Jcob
Senior

#62 Postautor: Jcob » 24 lipca 2008, o 23:42

jest i lista startowa na jutro.
http://www.espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=23543

Emocje w 5biegu gwarantowane :D
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."

Mateusz111
Junior

#63 Postautor: Mateusz111 » 24 lipca 2008, o 23:46

a gdzie tam jest podany sklad 5 biegu?

jeszcze odnosnie frekwencji to ludzie beda woleli pojechac do lecznej na mecz niz przyjsc na zuzel...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#64 Postautor: Gelo » 24 lipca 2008, o 23:51

Nie bardzo to wszystko rozumiem - jak świat światem w Lublinie nigdy nie było zadowalającej frekwencji na turniejach towarzyskich (moze poza nocnymi w czasach hossy speedwaya w naszym miescie. Po drugie obsada mizerna i jeszcze wakacje - gdzie zawsze jest u nas "dołek". Ja juz dzisiaj wiem mnie wiecej ilu bedzie widzów - wiec nie kumam na jaką odpowiedz liczy prezes.

dumbli
Szkółkowicz

#65 Postautor: dumbli » 24 lipca 2008, o 23:59

Z tego co się dowiedziałem to program będzie robił za bilet w cenie 10 zł.
Oczywiście nie ma mowy o jakiejś większej frekwencji z powodów takich jak przedstawił Gelo. W Lublinie nigdy żadne turnieje nie cieszyły się powodzeniem.
W piątym biegu zawsze jedzie 1,5,9,13 czyli Knapp, Stachyra, Trumiński (tfu), Piszcz.
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#66 Postautor: Lublin_Fan » 25 lipca 2008, o 08:27

Frekwencji to nie będzie nawet w przyszłym roku przy ewentualnym starcie w 2 lidze. Mecz raz na miesiąc i przeciwnicy tacy sobie. Cudów nie ma. Dopiero pierwsza liga jest szansą na większe zainteresowanie.
Regularność rozgrywek i atrakcyjni przeciwnicy przyciągną ludzi na stadion. Nie bez znaczenia jest też obecność żużla w prasie. Niestety, obecnie z tym jak na lekarstwo...

Awatar użytkownika
MIERZWIN
Senior

#68 Postautor: MIERZWIN » 25 lipca 2008, o 10:54

Dla mnie każda impreza żużlowa (bez względu czy są to zawody amatorów, zawody ligowe, zawody rangi mistrzostw Polski/Europy/świata czy choćby Puchar MACEC) zawsze jest w moim kalendarzu zaznaczona na czerwono i dla mnie jest to święto większe niż inne święta kościelne i państwowe razem wzięte!!!
od 1988 tylko SPEEDWAY

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#69 Postautor: tezetomaniak » 25 lipca 2008, o 12:35

eh, żeby więcej takich MIERZWINÓW było w Lublinie :(

Awatar użytkownika
pav4u
Szkółkowicz
Kontakt:

#70 Postautor: pav4u » 26 lipca 2008, o 10:15

co? znowu sebastian t. w lublinie! to juz wole pojechac do lecznej na kopanine
i przy okazji znam jeszcze pare osob co mysli podopnie - to tak do wiadomosci ludzi z okolic KZ ktorym przyszłoby do glowy kontraktowac tego kogos na przyszły sezon

pozdr.
pav4u

Awatar użytkownika
fafel16
Szkółkowicz

#71 Postautor: fafel16 » 26 lipca 2008, o 10:21

przyczepili się chłopaka...ehhh, denerwuje mnie takla postawa 'sebek jedzie to ja nie przyjdę tylko pojadę do łęcznej albo gdzieś' kibice...

Ge(L)o
Trener

#72 Postautor: Ge(L)o » 26 lipca 2008, o 11:28

Chłopak przyczynił się w dużej mierze do porażki naszej drużyny w Grudziądzu, w meczu, który przesądzał o naszym pozostaniu w lidze. Nie wiadomo czy byśmy w niej wystartowali, ale na pewno byłaby na to większa szansa niż była po spadku.
Wszyscy wiemy jak było. I nieważne czy klub nazywa się Motor, TŻ, KŻ czy LKŻ. A prezes Siwek czy Czarny. Trumiński po numerze w Grudziądzu, gdzie zmarnował wysiłek lubelskiej drużyny i zakpił z kibiców, w Lublinie nie powinien się pokazywać ani nikt na jakiekolwiek zawody go zapraszać.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#73 Postautor: tezetomaniak » 26 lipca 2008, o 12:07

będzie prezentacja, będzie możliwość gwizdania :)
można też odwrócić się plecami do toru gdy S.T. będzie jechał :lol:

Ge(L)o
Trener

#74 Postautor: Ge(L)o » 26 lipca 2008, o 12:11

Nie umiem głoś� gwizdać,� w biegu oprócz�rumiński�o wystartuje jeszcze 3 zawodników, k�rych �przeciwieństwie � niego będę chci� �lądać.���

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#75 Postautor: grzesieck » 26 lipca 2008, o 12:16

to machajcie mu bialymi chusteczkami ja pierdole
METHANOL ADVENTURE TEAM