30 kwietnia 2006: Stal Gorzów-TŻ Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#51 Postautor: boxing » 24 kwietnia 2006, o 23:38

David bedzie mial przed Gorzowem mecz na wyspach - bedzie okazja, zeby utwierdzil nas w przekonaniu, ze juz jest niezle. Chris chyba nie bedzie jezdzil (chyba, ze jakis zalegly mecz?) Lubos za to do niedzieli pojedzie chyba ze 4 mecze. Nie wiem, o jakim sparingu miedzy Louisem a Norrisem pisal kolega wyzej. Trzeba bedzie zdecydowac i tyle.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

meesha
Trener
Kontakt:

#52 Postautor: meesha » 24 kwietnia 2006, o 23:51

Odnośnie Pavlica to pisałem w poprzednim poście.Jest jeszcze maleńka szansa na jego ściągnięcie tylko trzeba wysłać paru przystojniaków z Lublina do Dariji zaopatrzonych w wdzięk osobisty i z dobrą gatką po Chorwacku
OK, mogę się poświęcić :lol: :lol: :lol:

:wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#53 Postautor: bkapusta » 25 kwietnia 2006, o 07:01

E meesha to wersja demo przystojniaka. Wyslijcie mnie 8) 8) 8)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Faraon

#54 Postautor: Faraon » 25 kwietnia 2006, o 08:51

Moim zdaniem w Gorzowie, powinni bez dwóch zdań, jechać ci co z Grudziądzem + Norris. Jeleń w podstawowym składzie to nie jest dobry pomysł. Gdyby nasi zawodnicy gwarantowali, że żadnemu nie zdarzy się wpadka, albo gdyby zawodnik wystawiony na rezerwie (Suchanek, Polak czy ktokolwiek inny) dawał jakąś nadzieję, że wprowadzony w razie potrzeby za kogoś z podstawowego składu będzie punktował to oczywiście można wystawić Jelenia w podstawowym składzie.Ograniczanie sobie możliwości zmian już przed meczem to nie jest dobry pomysł, a takim ograniczeniem jest wystawienie Jelenia w pierwszym składzie, czy niezaproszenie Norrisa (albo Louisa jak kto woli).

borys88

#55 Postautor: borys88 » 25 kwietnia 2006, o 09:33

Ja uważam, że w Gorzowie nie powinno być miejsca dla Grześka Knappa. Nie prezentuje on jeszcze najwyższej formy. Zaś napewno powinien pojechać Piotrek Świst, w końcu jest on wychowankiem Stali Gorzów i zna tamten tor doskonale. Mój skład wygląda następująco:
1. Åšwist
2. Norris
3. Brhel
4. Louis
5. Rempała
6. Pavlić
7. Tomicek
8. Jeleń

Jeśli tylko wszyscy obco mogliby przyjechać taki skład byłby najmocniejszy 8)

godzilla

#56 Postautor: godzilla » 25 kwietnia 2006, o 10:19

1. Knapp
2. Norris
3. Brhel
4. Louis
5. Rempała
6. Pavlić
7. Polak
8. Jeleń
Ja bym jechal takim skladem w Gorzowie
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2006, o 10:29 przez godzilla, łącznie zmieniany 1 raz.

Łukasz89

#57 Postautor: Łukasz89 » 25 kwietnia 2006, o 10:23

Borys absolutnie zgadzam się z Twoim składem :wink: w szczególności trzeba sciagnac Pavlica i Norrisa. Liczę na dobry występ Śwista :)

Łukasz89

#58 Postautor: Łukasz89 » 25 kwietnia 2006, o 10:25

godzilla pisze:
7. Suchanek

Suchanek nie jest juniorem ;)

Conrad

#59 Postautor: Conrad » 25 kwietnia 2006, o 10:27

borys88 pisze:Ja uważam, że w Gorzowie nie powinno być miejsca dla Grześka Knappa. Nie prezentuje on jeszcze najwyższej formy. Zaś napewno powinien pojechać Piotrek Świst, w końcu jest on wychowankiem Stali Gorzów i zna tamten tor doskonale

Tak samo można było powiedzieć o Knappie, który grudziądzki tor zna jak własną kieszeń. Świst jest nieprzygotowany do sezonu i robi tylko dobrą minę do złej gry.Z takim sprzętem i formą o jego wyniku dwucyfrowym można zapomnieć.

godzilla

#60 Postautor: godzilla » 25 kwietnia 2006, o 10:32

Sorry zmienilem na Polaka uwarzam ze on tez powinien miec szanse jazdy w meczu

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#61 Postautor: dilucio » 25 kwietnia 2006, o 11:23

godzilla pisze:1. Knapp
2. Norris
3. Brhel
4. Louis
5. Rempała
6. Pavlić
7. Polak
8. Jeleń
Ja bym jechal takim skladem w Gorzowie

i dobrze ze to nie ty ustalasz sklad na mecze :evil:

Snys
Zawodowiec

#62 Postautor: Snys » 25 kwietnia 2006, o 11:31

To i ja zatypuje :

1. Brhel
2. Swist
3. Norris
4. Knapp (Louis, ale pewnie go nie bedzie)
5. Rempała
6. Michaluk (skoro Pavlić nie może)
7. Tomicek
8. Jeleń

ewentualnie Swist z Norrisem a Brhel z Knappem

Awatar użytkownika
Morrison
Kontakt:

#63 Postautor: Morrison » 25 kwietnia 2006, o 11:56

Norris znów dobrze - 11 na wyjeździe przywiózł, chyba forma wraca. Kasiński wołaj go Gorzowa! Może tym razem nie będzie beczał że nie zdąży dojechać, w końcu Gorzów blizej Zachodu 8)

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#64 Postautor: kdsz » 25 kwietnia 2006, o 12:04

U siebie zrobił 11+1

Koper
Trener
Kontakt:

#65 Postautor: Koper » 25 kwietnia 2006, o 13:42

Łukasz89 pisze:
godzilla pisze:
7. Suchanek

Suchanek nie jest juniorem ;)
Jest juniorem starszym, tak jak Jelen :wink:

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#66 Postautor: ravajas » 25 kwietnia 2006, o 14:33

harry pisze:
max3 pisze:Koniecznie na Gorzow trzeba sciagnac Pavlice .

Prawie nie ma szans.
Moze dyrektor zorganizuje sparing z Norrisem i Louisem.

Prawie na 100% nie zorganizuje takiego sparingu. Gdzie i po co???

a może by tak sparring Chucka Norrisa z Lenoxem Lewisem (czyt. luisem) ;)

na stadionie przy zygmuntowych ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Faraon

#67 Postautor: Faraon » 25 kwietnia 2006, o 14:41

Jeżeli chcemy być konsekwentni to po posadzeniu na ławce Knappa po słabszym występie z Krosnem, mimo tego że następny mecz był na jego "własnym" torze w Grudziądzu należałoby teraz posadzić Śwista,któremu przytrafiły się trzy słabe mecze. Uważam jednak, że nie zawsze warto postępować konsekwentnie i Świst powinien dostać jeszce jedną szansę. Co do juniora, to moim zdaniem chyba nie ma większego znaczenia czy pojedźie Michaluk, Polak czy ktoś inny (no chyba, że jednak uda się ściągnąć Pavlica).

Awatar użytkownika
ahuramazda

#68 Postautor: ahuramazda » 25 kwietnia 2006, o 15:10

Ja bym zrobił tylko 1 małą zmianę Norris za Jelenia a Jeleń na rezerwie... A co do Świata to dżentelmeńska umowa że jak nie zrobi 2cyfrowego wyniku to grzeje ławe w Ostrowie

tomunneck

#69 Postautor: tomunneck » 25 kwietnia 2006, o 15:26

ludzie ile szans jeszcze chcecie dawac swistowi? :roll: :?
jesli on na "swoim" torze w lublinie nie moze zrobic 10 pkt z cienkim krosnem lub troche lepszym gnieznem to chyba nie liczycie ze jadac z ruudem , jonasem lub klingbergiem zrobi 10 pkt na torze ktory widzi 2 razy do roku :shock: gosc jezdzi juz tyle lat ze dla niego kazdy tor nie powinien stanowic problemu , tyle ze chyba motory michaluka sa szybsze niz jego :shock:
knapp jadac w 2 meczach zrobil chyba nie mniej punktow niz swist w 3 , tak wiec w miejsce swista - norris , ktorego forma zwyzkuje co pokazal w 2 ostatnich meczach , a za polaka - louis ktorego wczorajszy wystep przeciw poole napawa optymizmem :D
i jelen oczywiscie na rezerwie , w razie slabszej dyspozycji ktoregos z zawodnikow
jesli mamy wygrac ktorys z najblizszych 4 meczy , to tylko i wylacznie w gorzowie , ktory bedzie pod niesamowita presja

pozdro

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#70 Postautor: dilucio » 25 kwietnia 2006, o 15:50

tomunneck pisze:ludzie ile szans jeszcze chcecie dawac swistowi? :roll: :?
jesli on na "swoim" torze w lublinie nie moze zrobic 10 pkt z cienkim krosnem lub troche lepszym gnieznem to chyba nie liczycie ze jadac z ruudem , jonasem lub klingbergiem zrobi 10 pkt na torze ktory widzi 2 razy do roku :shock: gosc jezdzi juz tyle lat ze dla niego kazdy tor nie powinien stanowic problemu , tyle ze chyba motory michaluka sa szybsze niz jego :shock:
knapp jadac w 2 meczach zrobil chyba nie mniej punktow niz swist w 3 , tak wiec w miejsce swista - norris , ktorego forma zwyzkuje co pokazal w 2 ostatnich meczach , a za polaka - louis ktorego wczorajszy wystep przeciw poole napawa optymizmem :D
i jelen oczywiscie na rezerwie , w razie slabszej dyspozycji ktoregos z zawodnikow
jesli mamy wygrac ktorys z najblizszych 4 meczy , to tylko i wylacznie w gorzowie , ktory bedzie pod niesamowita presja

pozdro

chyba zapomniales ze Åšwist wychowal sie w Gorzowie i tamten tor zna bardzo dobrze :!: i jezeli ma w tym sezonie zrobic jakis dobry wynik to chyba jedynie na tym torze chociaz chciabym zeby w kazdym meczu 10 pkt robil :wink:

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#71 Postautor: Smirnek » 25 kwietnia 2006, o 16:11

Świst powinien pojechać do Gorzowa bo zna dobrze ten tor. Już zarząd popełnił głupi błąd jak Knappa nie wziął do Grudziądza.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#72 Postautor: Torsen » 25 kwietnia 2006, o 16:30

Smirnek pisze:Świst powinien pojechać do Gorzowa bo zna dobrze ten tor. Już zarząd popełnił głupi błąd jak Knappa nie wziął do Grudziądza.

Zarząd ustala skład? :shock: ;)
Myślę, że gdzieś z tyłu głowy wszystkim kołacze się myśl, że jednak Świst powinien o niebo lepiej spisywać się na każdym polskim torze. Ponieważ jednak jedzie słabo, mamy pewną obawę, czy Gorzów może okazać się wyjątkiem. I szczerze powiedziawszy, już sam nie wiem, co by o Świście gorzej świadczyło: dobry czy słaby występ przeciwko Stali. Jeśli pojedzie dobrze, to będzie to oznaczać, że jego doświadczenie jest nic nie warte i jedzie tylko na torach, które dobrze zna. Jeśli pojedzie źle, to będzie znaczyło, że nie przygotował się do sezonu i raczej nie będzie już z niego w tym roku pożytku.
Jeśli problemem jest sprzęt, to też nie wiadomo, czy ma z czego weń zainwestować, bo w tym roku, jak na razie, to ma chyba tylko koszty... Chociaż z jego stażem i osiągnięciami, powinien mieć coś niecoś na koncie.

tomunneck

#73 Postautor: tomunneck » 25 kwietnia 2006, o 16:32

no tak , ale jak swist zrobi w gorzowie 6 pkt to i tak go dalej bedziecie bronili i bedzie "dajmy mu kolejna szanse w zielonej gorze , przeciez on tam jezdzil wiec gdzie ma zrobic 10 pkt jak nie w zielonce" :shock: :shock:
nikt nie patrzy na to kto gdzie kiedy jezdzil tylko jaka forme aktualnie prezentuje :wink:

pzdr

max3
Zawodowiec

#74 Postautor: max3 » 25 kwietnia 2006, o 16:48

Trzeba zaczac od tego ,ze w Gorzowie jest duzo krotszy tor decyduje start i trzymanie kraweznika akurat te dwie rzeczy Swistowi dobze wychodza .Powinien zrobic ponad 10 punktow.

pykus

#75 Postautor: pykus » 25 kwietnia 2006, o 16:56

Będzie trudno o zwyciąstwo w tym meczu:/ w sumie Stal nawet nieźle zaprezentowałasię w Zielonej Górze,ale widać że bez Pawła Hliba to nie ten sam zespół.Zobaczymy jak tam sobie poradzą.Ja typuje wynik 42-48 cośw tym stylu, będzie trudno ...
Mój skład:
1.Brhel
2.Knapp
3.Åšwist
4.Norris jak on nie może do Jeleń
5.Rampała
6.Michalukjak Pavilic nie może
7.Tomicek
8.Jeleń/Suchanek