Chris Louis

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#51 Postautor: motorlublin » 26 stycznia 2006, o 21:45

[quote="dilucio"][quote="Gelo"]mała ciekawostka:
rok 1999:
LKŻ Lublin - ZKŻ Polmos Zielona Góra 33:57
LKÅ»:
Stenka 7 (2,0,1,3,1)
Mordel 8 (0,1,3,1,3)
Piszcz 5 (0,2,1,d,2,0)
Jucha 7 (2,0,2,1,2)
Adorjan 5 (1,-,2,0,2)
Jeleniewski 0 (0,-,0,-)
Ochal 1 (t,0,1)

ZKÅ»
Walasek 14 (3,3,3,3,2)
Szymański 3
Huszcza 12 (3,3,2,3,1)
Kłopot 8 (1,2,0,2,3)
[b]Louis 14 (3,3,3,2,3)[/b]
Kurmański 6 (2,2,1,1,0)
Kujawa 0 (0)[/quote]

przegral tylko wtedy z Darkiem Stenka :D !! z tego co pamietam to walczyl z Darkiem przez 4 okrazenia :) ale polegl :D :lol:[/quote]

Zgadza się...Obaj walczyli jak równy z równym!OBY tylko Louis był obecnie równie skuteczny na lubelskim torze :wink: Nazwisko ma, znaczących sukcesów też mu nie brakuje. Chris to bez wątpienia jeden z bardziej utytułowanych żużlowców jacy kiedykolwiek startowali z koziołkiem na plastronie!

hermes

#52 Postautor: hermes » 26 stycznia 2006, o 21:49

sledzio mokro to Ty juz masz w gaciach zauwazylem. KMO was nosem wciagnie a ZKZ beknie wami :twisted: Napinacze z Was, życie zweryfikuje wasz budżet.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#53 Postautor: Gelo » 26 stycznia 2006, o 21:53

Na jakiej podstawie byłby pewniejszy ??

Bo ja tak uważam - i napisałem - wg mnie.
Facet, który startuje już tylko okazyjnie na żużlu i zakończył oficjalnie karierę w 2003 ma być lepszy od Louisa reguralnie startującego w lidze angielskiej. :wink:

Po pierwsze Todd zakonczył karierę w 2004 roku a po drugie Louis jezdzi "tylko" w lidze angielskiej i od wypadku wcale nie tak regularnie.
Oczywiście Chris to zagadka, jak będzie spisywał się w Polsce po kilku latach przerwy nie wiadomo.Ale wolę go wiele bardziej niz kangura, który znowu zaczął się bawić w speedway.

Możesz sobie woleć i Tomasza Pawelca - wolno Ci. Ale ja wolałbym Wiltshire'a - i też mi wolno.
Pewnie Todd w roku 2006 waliłby komplety i rozdawał asy z rękawa.Przecież tego można być pewnym. :wink: :wink:

Tego nie wiem - i podejrzewam, że Ty tym bardziej. Więc ironizowanie jest jakby nie na miejscu.
ps. wojtas - ja niestety jeżeli chodzi o żużel mylę się niezwykle rzadko. Dlatego nei piszę że louis będzie cieniował - ja po prostu podchodzę sceptycznie na tle wielu kibiców.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2006, o 22:02 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#54 Postautor: bkapusta » 26 stycznia 2006, o 21:56

hermes pisze:sledzio mokro to Ty juz masz w gaciach zauwazylem. KMO was nosem wciagnie a ZKZ beknie wami :twisted: Napinacze z Was, życie zweryfikuje wasz budżet.

Idz synku kup cegielke na GTZ, zaaaazdrosc bo zbieraliscie w czapke na Louisa?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

baranek
Junior

#55 Postautor: baranek » 26 stycznia 2006, o 21:59

a gkm podniecony, bo w Tż przedstawili wywiad z ich dyrektorem który poiedział że są wypłacalni, i wszyscy od razu wielki buuuuuuuum

sledzio

#56 Postautor: sledzio » 26 stycznia 2006, o 22:02

hermes pisze:sledzio mokro to Ty juz masz w gaciach zauwazylem. KMO was nosem wciagnie a ZKZ beknie wami :twisted: Napinacze z Was, życie zweryfikuje wasz budżet.

Żebyś wiedział ze mam :P , nie ma to jak pozazdrościć nie ? hehehe !

Speedwayfan GTÅ»
Kontakt:

#57 Postautor: Speedwayfan GTÅ» » 26 stycznia 2006, o 22:09

Fakt, jest kogo pozazdrościć.

Ale choć miałbym dostać ostrzeżenie to muszę to powiedzieć:
Nie zesrajscie się z tego powodu w gacie. Może to i dobry zawodnik ale takiej bandy emerytów to dawno nie widziałem. To są jakby to powiedzieć :? - zawodnicy, którzy patrzą żeby wyciągnąć kasę... No naprawdę z finansami waszymi pod koniec sezonu może być nieciekawie. I na dodatek dużo zawodników z waszego składu rzadko sobie pojeździ.
I nie świrujcie, proszę was. Zakontraktowaliście Louisa, chwalicie się tym jakbyści zakontraktowali jakiegoś Golloba czy Rickardssona :lol:
Opanujcie siÄ™...
Jeden kontrakt to nie powód do tego żeby od razu ponieżać teoretycznie słabszych i na pewno biedniejszych, ale nie szalejących i znających swoją wartość grudziądzan :wink: My się nie palimy do Ekstraligi, tak jak wy i ermes ma rację. Z ZKŻ-em i Ostrowem nie macie szans. I to była obiektywna opinia :wink:
I zauważyłem że tu większość kibiców z Lublina tak bardzo podnieca się każdym kontraktem że zapomina o całym świecie :D Z tego powodu - nie życzę wam awansu 8)
Aha i jedna rada:
Spójrzcie czasami krytycznie na swój zespół :wink: Bo oni nie są niczym niezwykłym :D Normalny, przeciętny zespół i każde miejsce powyżej 3 w sezonie 2006 to będzie dla was cud :wink:
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2006, o 22:13 przez Speedwayfan GTÅ», łącznie zmieniany 1 raz.

hermes

#58 Postautor: hermes » 26 stycznia 2006, o 22:10

ta jasne baranek. zazdroscic Wam? długów po sezonie :twisted: Powodzonka. Gryps dnia ... dla Louis'a nie wazna kasa...jasne jeżdzi bo lubi...juz mi kaktus rosnie. Z piecioma klubami dal sobie luz bo TZ dal mu najwiecej kasy, wiec po co te sciemy. W moich oczach stracil on a nie TZ.