1/2 DMP: Włókniarz Częstochowa - Motor Lublin 36:54, 26.08.2023
- Retrospeedway
- Senior
Re: 1/2 DMP: Włókniarz Częstochowa - Motor Lublin, 26.08.2023, godz. 19:30
Co będzie to będzie na moje oko nie będzie a jak będzie to będzie .....
Co do mojej długiej absencji to miałem na początku roku tragedię rodzinną ale to sprawa osobista,więc wybaczacie że się nie będę tłumaczył.
Co do tegorocznej oceny drużyny w skali szkolnej 4+
Przewidywania na przyszłość raczej mizerne,zawsze to mówiłem że Jacek się nie nadaje do kierowania drużyną.
A tak wogóle to pozdrawiam wszystkich ..
Co do mojej długiej absencji to miałem na początku roku tragedię rodzinną ale to sprawa osobista,więc wybaczacie że się nie będę tłumaczył.
Przewidywania na przyszłość raczej mizerne,zawsze to mówiłem że Jacek się nie nadaje do kierowania drużyną.
Retrospeedway pisze:Siema Chłopaki ..
Na forum są również dziewczyny. Co to za wykluczający post?
W każdym razie miło Cię widzieć. Na wszelki wypadek napiszę, że Rasmusa Jensena i Bartka Smektały nie będzie w Motorze 2024, więc nie musisz ich tutaj lansować.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Aczkolwiek jest wysokie prawdopodobieństwo że za rok Rasmusa Jensena zobaczymy na torach Ekstraligi, zatem niektórzy będą zadowoleni.
A co do meczu to wygramy.
A co do meczu to wygramy.
Prognozy śledzę odkąd ogłosili termin meczu. Generalnie prognozowane były opady przez całą sobotę. Jeszcze wczoraj miało padać niemal ciągle od soboty do wtorku/środy - zatem to nie o burze chodzi, a o opad ciągły, który często się sprawdza. Teraz prognozy się trochę poprawiły, ale mamy dopiero środę i mogą się zmienić jeszcze kilka razy.
Genralnie jest duża szansa, że jeśli mecz się odbędzie to pogoda przygotuje tor.
Genralnie jest duża szansa, że jeśli mecz się odbędzie to pogoda przygotuje tor.
Retrospeedway pisze:Co będzie to będzie na moje oko nie będzie a jak będzie to będzie .....
Szczere wyrazy współczucia, pozdrawiam serdecznie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Retrospeedway pisze:Siema Chłopaki ..
Meczu w sobotę nie będzie od soboty nadają burze z mocnymi opadami przez kilka dni.
No to jak ktoś miał wątpliwości to już spokojnie może klepać bilet/transport/nocleg itd. :D
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Być albo nie być , podebrali Mikusia , przyszedł Bartula , Freda bez żalu pożegnali . Był już pojedynek na filmiki przed sezonem ale teraz to już nie ma miękkiej gry .Wielki pojedynek prezesów bez dwóch zdań czas zacząć .
Pytanie do CKM, albo osób, które były w Częstochowie na meczu rundy zasadniczej. Czy dziecko poniżej 12 r.z. wchodzi na stadion za darmo również na sektor gości?
-
Marcin0203
istred pisze:Pytanie do CKM, albo osób, które były w Częstochowie na meczu rundy zasadniczej. Czy dziecko poniżej 12 r.z. wchodzi na stadion za darmo również na sektor gości?
Do 6 r.ż. Informacja była również na profilu klubowym naszego zespołu.
Ma ktoś może jedno miejsce w aucie z wybierających się na mecz?
Czy mecz w Częstochowie ma status meczu zagrożonego?
-
CKM1946
- Zawodowiec
Perez pisze:Czy mecz w Częstochowie ma status meczu zagrożonego?
To jest kolejna z ułomności Ekstraligi. Taka informacja powinna być jawna przed każdym meczem a tak mamy same domysły
CKM1946 pisze:Perez pisze:Czy mecz w Częstochowie ma status meczu zagrożonego?
To jest kolejna z ułomności Ekstraligi. Taka informacja powinna być jawna przed każdym meczem a tak mamy same domysły
Dokładnie... konferencję macie jutro?
Perez pisze:Czy mecz w Częstochowie ma status meczu zagrożonego?
Jest boją się ,że Misiek zaora tor i tv będzie kasę chciała .
Kolego z Częstochowy,
Zwracam się z prośbą o relacje pogodowe spod Jasnej Góry. Z góry dziękuję. Dzisiaj na yr.no zaplanowany jest pogodowy armagedon.
Zwracam się z prośbą o relacje pogodowe spod Jasnej Góry. Z góry dziękuję. Dzisiaj na yr.no zaplanowany jest pogodowy armagedon.
!Tylko Motor z Lublina!
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Jeżeli nasz sztab ciągle będzie robił zawodnikom pod górkę (Freddie w pierwszym biegu, Domin po równaniu) i uwzględniając kontuzje Jacka, to mecz w Częstochowie może być naprawdę trudnym spotkaniem, ale nawet przy lekkiej porażce, gdy wróci Jack to spuścimy im taki łomot w Lublinie że Świącik, wróci na Jasną Górę w godzinę.
Motor, Motor, tylko MOTOR!
Ketrab pisze:Kolego z Częstochowy,
https://czestochowa-rynek.webcamera.pl
Nie ma za co.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Retrospeedway pisze:Co będzie to będzie na moje oko nie będzie a jak będzie to będzie .....
Retro przyjmij proszę wyrazy współczucia i wsparcia.
Mecz raczej się odbędzie. Pogoda się krystalizuje na 25 stopni w godzinie meczu, a koło południa ma tylko lekko pokropić.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Mam tylko nadzieję że nikomu nie przyjdzie do głowy dawać na ten skwar plandeki. Nawet jak popada jutro do tej 12 to zdaży 10 razy wyschnąć.
- Retrospeedway
- Senior
Dziękuje za życzliwe słowa kolegom ...
Gdyby natomiast za mocno popadało to termin rezerwowy to niedziela ?
Gdyby natomiast za mocno popadało to termin rezerwowy to niedziela ?
Daj spokoj, mecz się odbędzie w terminie jest zbyt gorąco. Ja czuję że będą wielkie ciężary w tym meczu boję się o wynik.
- Retrospeedway
- Senior
Bez Holdera tego nie wygramy tu się nie ma co łudzić,trza to przegrać do 42 i tyle.
Najważniejsza kwestia to oczywiście szczęście,nawet losowanie pól startowych będzie mega ważne.
Najważniejsza kwestia to oczywiście szczęście,nawet losowanie pól startowych będzie mega ważne.
Retro... , idziesz na ugodę, że jeśli wygramy znikasz z forum?! I nie piszesz więcej bajek ?!
Czemu ma ktoś znikać z forum za to, że ma swoje przeczucia/przemyślenia co do wyniku, którego przecież nikt nie zna?
A jak przegramy to kto zniknie z forum?
A jak przegramy to kto zniknie z forum?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]