Pytanie co do jutrzejszego dnia: Wybiera się ktoś do Zachcianka czy etam, bo nie chce mi się tłuc z Bemowa na darmo..
Spotkanie forumowiczow w Wa-wie Zachcianek 30.05 g.20
Bylem w Champions i leciał turniej GP na dwóch dużych telebimach i kilku mniejszych telewizorkach...więc na następne GP można śmiało wbijać tam.
Pytanie co do jutrzejszego dnia: Wybiera się ktoś do Zachcianka czy etam, bo nie chce mi się tłuc z Bemowa na darmo..
Ja mogę być koło 22. Czekam na potwierdzenia...
- WojtekF
- Szkółkowicz
Ja oczywiscie potwierdzam. Bede ok. 20. Rowniez czekam na potwierdzenia pozostalych zawodnikow.
[ Dodano: Pon 30.05.2005 15:40 ]
Sorry, że tak post pod postem, ale ze względu na jak widać małe zainteresowanie chyba trzeba trening odwołać, co szczerze pisząc jest mi nawet z przyczyn obiektywnych na rękę.
W zwiÄ…zku z tym. Ludzie, deklarujcie siÄ™!
Ja spojrzę na forum za ok. 3 godziny i jeszcze swojego uczestnictwa nie odwołuję, ale jeśli nie będzie w czym uczestniczyć......
[ Dodano: Pon 30.05.2005 15:40 ]
Sorry, że tak post pod postem, ale ze względu na jak widać małe zainteresowanie chyba trzeba trening odwołać, co szczerze pisząc jest mi nawet z przyczyn obiektywnych na rękę.
W zwiÄ…zku z tym. Ludzie, deklarujcie siÄ™!
Ja spojrzę na forum za ok. 3 godziny i jeszcze swojego uczestnictwa nie odwołuję, ale jeśli nie będzie w czym uczestniczyć......
Pozdrawiam wszystkich!!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Jest super!!!
Wojtek Fan Falubazu!!!
Po przybyciu na stadion, odjechałem okrążenie próbne i stwierdziłem, że...mecz został oddany walkowerem.
Dobrze, że Teżet jeszcze nie złożył broni i nie robi takich jaj jak Jego warszawscy kibice...Panowie
i Panie... weźcie się w garść
Sponsorzy Was opuścili czy co
P.S.: Szacunek dla WojtkaF za dobre chęci...
P.S.: Szacunek dla WojtkaF za dobre chęci...
No to mamy Manitou ten sam problem. Również przybyłem na stadion [fakt, że 15 minut po czasie, więc przy pierwszej kosmetyce toru pana Rysia, ale zawsze] i żadnych znanych mi zawodników nie zaobserwowałem. A tak się starałem, żeby zdążyć na czas .....
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Ja wróciłem z podróży i na stadion dotarłam o 21:30... z "kretyńskim" rogalem na twarzy latałem po całym lokalu... może ktoś mnie rozpozna... przy drugim okrążeniu ludzie zaczęli mi się dziwnie przyglądać
więc stwierdziłem, że nie ma nikogo z pierwszego składu i opuściłem ze smutkiem lokal.... mam nadzieję że kolejny trening wypali
Pozdrawiam
Pozdrawiam