Chyba że akurat gada z Grudziądzem, wtedy trzeba poczekać;)
Ja jestem za Zagarem. Gość potrafi zrobić show na trasie i od lat poniżej pewnego poziomu nie schodzi.
Natomiast duże NIE dla Nickiego. Punktów pewnie sporo by przywiózł ale liczy się jeszcze identyfikacja z miastem, klubem, kibicami itp. Myślę; ze w klubie też mocno zwracają uwagę na takie rzeczy.
Motor Lublin w sezonie 2019
-
CKM1946
- Zawodowiec
Re: Motor Lublin w sezonie 2019
Zagar zostaje w Częstochowie.
garsija pisze:Natomiast duże NIE dla Nickiego. Punktów pewnie sporo by przywiózł ale liczy się jeszcze identyfikacja z miastem, klubem, kibicami itp.
awansowaliśmy do Eligi po 23 latach. Jeśli nie chcemy za rok znowu wylądować ligę niżej to przestańmy pisać bzdury o uśmiechniętych buźkach i identyfikacji z miastem. Na taki klucz doboru może sobie pozwolić Wrocław, Toruń czy Leszno. My musimy na ten moment sprzątnąć z rynku wszystko co najlepsze.
Żeby było jasne, ja też chce widzieć w składzie zawodników, których lubię. Ale przede wszystkim chce widzieć Ekstraligę w Lublinie.
Nicki jest pol-inwalida a kase zapewne bedzie zyczyl sobie ryczaltem. Zwlaszcza, ze jestesmy beniaminkiem. Nie wiem, czy to dobry pomysl. 42 lata stuknie w przyszlym sezonie. Nie wiem....
Jak tak dalej pójdzie do listopada będzie na stukane z 50 stron składu na 2019 :)
Ja mam nadzieję , że zarząd zbuduje skład na utrzymanie że przygoda w PGE nie potrwa rok . Mam marzenia co do składu , jednak czekam na okienko transferowe .
Ja mam nadzieję , że zarząd zbuduje skład na utrzymanie że przygoda w PGE nie potrwa rok . Mam marzenia co do składu , jednak czekam na okienko transferowe .
-
Zaratustra
- Kadrowicz