I Runda PlayOff Tż Lublin - Stal Gorzów 46:41
-
JaCkyL
z bardzo pewnego zrodla wiem ze tomka piszcza na 100% nie zobaczymy juz w tym sezonie na torze a i na wiosne wcale nie jest powiedziane ze sie pojawi... nie ma co sie ludzic ze pojedzie w ktorymkolwiek meczu w tym sezonie
Ostatnio czytalem w Kurierze wywiad z Tomkiem i mowil ze 15 lipca idzie do lekarza ze zdjeciami kontuzjowanej nogi i wtedy sie wszytsko okazem, kiedy wroci na tor.
peterix pisze:Z "wielkiej" trójcy (Śledzio,Franek i Ojciec), która zawaliła mecz w niedzielę i tak ktoś musi pojechać. Obok Trumińskiego proponuję dać ostatnią szansę Frankowi i Rybce pod warunkiem że będzie miał na czym jechać. Mordel niech odpocznie...
Pojedzie i Franek i Śledź i myśle ze Mordel tez. Bylo powiedziane przed meczem z Gniezne, ze kto pojedzie lepiej ten wskakuje do podstawowego. Troche konsekwencji, Truminski wcale nie gwarantuje wiekszych punktow niz Ojciec. Poza tym nie czas na dawanie komus szansy. Chyba, ze treningi pokazaly by jakas wysmienita forme Trumny, chociaz w to nie wierze.
peterix pisze:Z "wielkiej" trójcy (Śledzio,Franek i Ojciec), która zawaliła mecz w niedzielę i tak ktoś musi pojechać. Obok Trumińskiego proponuję dać ostatnią szansę Frankowi i Rybce pod warunkiem że będzie miał na czym jechać. Mordel niech odpocznie...
Pojedzie i Franek i Śledź i myśle ze Mordel tez. Bylo powiedziane przed meczem z Gnieznem, ze kto pojedzie lepiej ten wskakuje do podstawowego. Troche konsekwencji, Truminski wcale nie gwarantuje wiekszych punktow niz Ojciec. Poza tym nie czas na dawanie komus szansy. Chyba, ze treningi pokazaly by jakas wysmienita forme Trumny, chociaz w to nie wierze.
- jas
- Senior
- Kontakt:
z tym, że mniej punktów od Ojca na pewnonie przywiezie
. A może się uda i przywiezie coś więcej. Trumna jak dobrze wyjdzie zpod taśmy to może nie wszyscy go wyprzedzą. A Jurek starty ma złe a na dystansie to już jest kompletna tragedia. Ja uważam że powinien jechac Trumna chociaz to tez ni jest najlepsze rozwiązanie.

Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
- sOKi [HST]
- Kontakt:
-
Piotrbaz
witam,
a ja bym sie karlsona nie czepial-facet jest najlepszym rajderem w pierwszej lidze-prawie komplety co mecz nam przywozi-wygral kilka meczow-lekka wpadka z rzeszowem to nic strasznego(nie wierze ze byl podkupiony)-lepszego po adamsie i nielsenie nie mielismy do tej pory
peter respect!
pozdr
a ja bym sie karlsona nie czepial-facet jest najlepszym rajderem w pierwszej lidze-prawie komplety co mecz nam przywozi-wygral kilka meczow-lekka wpadka z rzeszowem to nic strasznego(nie wierze ze byl podkupiony)-lepszego po adamsie i nielsenie nie mielismy do tej pory
peter respect!
pozdr
never ride faster than your angel can fly
-
Michał K.
- Kontakt:
Też uważam, że dla Petera powinny być brawa i odpowiednie przyjęcie przez kibiców. Wystarczy porównać jego występy do występów niektórych obcokrajowców w innych klubach naszej ligii. A jeśli jeszcze dodamy jego zaangażowanie poza torem, to naprawdę powinniśmy docenić jego postawę. Niejedna drużyna chciałaby być na naszym miejscu i mieć w składzie obcokrajowca, który przy swoim słabszym występie robi 11 punktów. 
Zapomniałeś koleś o Lee Richardsonie.
-
Gość
moim zdaniem , stachyra powinien wpuscic truminskiego!! mordel jak nie jezdzil to i nie jezdzi nadal!!
truminski jak ma sprzet to daje czadu!! mam nadzieje ze go zobacze w skladzie w niedziele!!
a zestawienie par proponuje tak:
franków ze sledziem
karlsson z knappem
truminski - stachyra
a jelen na rezerwie!!
truminski jak ma sprzet to daje czadu!! mam nadzieje ze go zobacze w skladzie w niedziele!!
a zestawienie par proponuje tak:
franków ze sledziem
karlsson z knappem
truminski - stachyra
a jelen na rezerwie!!
NIE MA ŻE BOLI ! WYBRZEŻE WSZYSTKICH PIERDOLI !!!
Wybrzeże > Extraliga 2005