Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38
- Proboszcz_Dobrodziej
ze swojej strony chciałem napisać,że życze Lublinowi powodzenia w meczach barażowych z Zielonką. Tylko ambicja jest waszym atutem,bo sprzętowo i doswiadczeniowo i umiejetnościowo im ustepujecie, ale moze będzie tak jak rok temu i ambicja zwycięzy.
Poza tym chciałem dodać,że wszystkich z mojrzeszowa powinno sie wytruc co do jednego, następnie zwłoki wrzucić do wora,obciążyć pustakiem i zatopic w Wisłoku!
Pozdrawiam prawdziwych kibiców żuzla
Poza tym chciałem dodać,że wszystkich z mojrzeszowa powinno sie wytruc co do jednego, następnie zwłoki wrzucić do wora,obciążyć pustakiem i zatopic w Wisłoku!
Pozdrawiam prawdziwych kibiców żuzla
Moi drodzy parafianie
Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare
Bym mógł wozić czarną dupe
moim nowym JAGUAREM
UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!
Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare
Bym mógł wozić czarną dupe
moim nowym JAGUAREM
UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!
Dla kibiców z Zielonki: Tor wygląda bardzo żle po całonocnych opadach. Był bronowany cały dzień żeby go trochę przesuszyć ale jest na tyle zimno, że niewiele to dało. Jeżeli nie dopada deszczu to zawody się odbędą ale będzie to niezła corrida. Jeżeli jeszcze coś dopada to raczej będzie po herbacie.
Paweł!!! Wszystkiego najlepszego i zeby nasi ściganci zrobili Ci wymarzony prezent!!!
Paweł!!! Wszystkiego najlepszego i zeby nasi ściganci zrobili Ci wymarzony prezent!!!
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
Gość
Wczoraj był dzień próby (training day) na Tvn , dzis nadszedł dzień próby dla lubelskiego speedwaya.
NIgdy nie miewam snów żużlowych , lecz tym razem śniło mi sie że tor jest zalany i mecz odwołany , jak wiecie w snach jest na odwrót czyli mecz sie jednak odbędzie.
Niedługo trzeba sie zbierać na stadion , myśle że 12 to odpowiednia godzina do przyjścia , jeśli chcesz miećdobre miejsce ! potem może być gorzej.
Informacja dla tych którzy nie byli dziś na powietrzu , jest zimno ! ubierać sie dosyć grubo bo siedzenie na betonie w taką pogode może być przyczyną wielu późniejszych przeziębień.
Jak zwykle optymistycznie 53:37 dla gospodarzy.
NIgdy nie miewam snów żużlowych , lecz tym razem śniło mi sie że tor jest zalany i mecz odwołany , jak wiecie w snach jest na odwrót czyli mecz sie jednak odbędzie.
Niedługo trzeba sie zbierać na stadion , myśle że 12 to odpowiednia godzina do przyjścia , jeśli chcesz miećdobre miejsce ! potem może być gorzej.
Informacja dla tych którzy nie byli dziś na powietrzu , jest zimno ! ubierać sie dosyć grubo bo siedzenie na betonie w taką pogode może być przyczyną wielu późniejszych przeziębień.
Jak zwykle optymistycznie 53:37 dla gospodarzy.
-
Piotrbaz
Gawrzyk pisze:a ja mam nadzieje ze zuzlowcy sprawiÄ… mi urodzinowy prezent i wygraja minimum 10 punktami
wszysftkiego najlepfszego Gafrzyku
Nie wiem po co zieona gora robi te sciemy ze za lee m aby grabski bo wiadomo ze lee bedzie ;] ... kłopot chyba na 80 % jedzie wiec jedziemy w najmocniejszych skladach
s
pogoda taka sobie ale nie pada .niby pisza ze pada do 12 godz 1,6 mm ale jest tylko szaro i mglisto.w czasie meczu 12-18 ma spasc 0,7 mm lub ogolnie w lublinie ma nic nie padac.bo pol portali pisze tak a pol inaczej.mecz napwno bedzie i to do konca pelne 15 biegow
To jakie Ty miales sny?
Gdzies slyszalem, ze sny nalezy interpretowac calkowicie w druga strone. W sumie to nie mialbym nic przeciwko, gdyby peter pojechal jak trumna w snie gawrzyka, a lublin rozjechal Zielona Gore. Zawsze mozna marzyc, przeciez Gawrzyk ma dzisiaj urodziny
Gdzies slyszalem, ze sny nalezy interpretowac calkowicie w druga strone. W sumie to nie mialbym nic przeciwko, gdyby peter pojechal jak trumna w snie gawrzyka, a lublin rozjechal Zielona Gore. Zawsze mozna marzyc, przeciez Gawrzyk ma dzisiaj urodziny
Pozdrawiam,
Nem
<? echo "As"; ?>
Nem
<? echo "As"; ?>
Hehe dziś chyba wszystkim snił sie ten mecz
Mi juz drugą noc z rzędu
A co do tych urodzin Gawrzyka(wszystkiego najlepszego
) to dzień po moich urodzinach nasi żużlowcy sprawili mi prezent i wygrali w Ostrowie mam nadzieje że nie będą chamy i obdzielą po równo sprawiając Gawrzykowi też taki prezent, bo w końcu mu też coś sie od życia należy
Pozdro.
Pozdro.
- NaughtyBoy
Gawrzyk pisze:ale jaja. nigdy nie mialem snow o zuzlu a dzis mi sie snilo ze przegrywalismy, a Peter karlsson mial 0,0,d,1. za to trumna szalal 3,2*,3,2
Oj przeczówam cos ze tak moze byc naprawde, a pozatym mysle że trumna strzeli dzis rekord toru bo jezeli wiecej nie popada to tor nadaje sie do tego dobrze i ten nowy motor...
Nie wiecie, czy żeby kupiuc bilet na te krzesełka, to trzeba przyjsc dużo wcześniej . Bo po ostatnim meczu stwierdziłem, że jak będą baraże, to się z dziewczyną szrpniemy na tę lożę honorową, tak dla dobra kasy klubu.
-
Gość
ja już ide sobie kupić bilet bo niby pogoda nie za dobra ale kolejki później i tak będą to wole nie ryzykować.
Polska wczoraj wygrała 3:1 z rasiakiem w składzie (tylko 1 połowa ale to i tak za dużo) to i my damy rade z parą knapp piszcz (chociaż dalej mam nadzieje że będzie knapp karlsson)
Gawrzyk wszystkiego najlepszego , dzisiaj w czasie świętowania wygranego meczu wypije twoje zdrowie
Polska wczoraj wygrała 3:1 z rasiakiem w składzie (tylko 1 połowa ale to i tak za dużo) to i my damy rade z parą knapp piszcz (chociaż dalej mam nadzieje że będzie knapp karlsson)
Gawrzyk wszystkiego najlepszego , dzisiaj w czasie świętowania wygranego meczu wypije twoje zdrowie
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Nie powinno dzisiaj padać, ponieważ opadła rosa
Niech tylko wiaterek rozwieje chmurki i będzie cacy.
Co do meczu powinno być dobrze. Mi niestety albo stety nic się nie śniło, ale mam przeczucie, że wygramy. Mam nadzieję, że tor zostanie doprowadzony do stanu używalności i że o wszystkim zadecydują umiejętności zawodników. Liczę na ciekawę widowisko i na dobrą frekwencje. KTO ŻYW NA STADION
P.S. D.Jeleniewski - (3,3,3,3,3) - 15
Co do meczu powinno być dobrze. Mi niestety albo stety nic się nie śniło, ale mam przeczucie, że wygramy. Mam nadzieję, że tor zostanie doprowadzony do stanu używalności i że o wszystkim zadecydują umiejętności zawodników. Liczę na ciekawę widowisko i na dobrą frekwencje. KTO ŻYW NA STADION
P.S. D.Jeleniewski - (3,3,3,3,3) - 15
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Motyla noga, padać to może i nie będzie ale we mgle też nie idzie jeździć. Na trzy-cztery dmuchamy wszyscy, żeby ją przepędzić 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
mecz barażowy
Witam wszystkich kibiców z Lublina. Jestem z Zielonej Góry. Mam wielką prośbę niech ktoś napisze jaka jest pogoda u Was i jakie są prognozy na popołudnie. Myślęże mecz będzie ciekawy. W barażach nigdy nic nie wiadomo. To, że wszyscy piszą o tym, że ZKŻ jest faworytem to moim zdaniem trochę nieprawda. Przecież spotykają się drużyny, które nie jeździły na torach rywali od bardzo dawna. Jedynym naszym plusem jest chyba występ LEE. Ale jak się spali to co.
Najważniejsze żeby wszystko odbyło się w sportowej atmosferze.
Najważniejsze żeby wszystko odbyło się w sportowej atmosferze.
s
mecz bedzie na miliard procent .jest szaro mglisto brzydko ale na 100% mecz bedzie w calsoci.moze troszke pokropic ale to tak jak swiecona woda.a tak na marginesie jesli chciales jechac to troche pozno bo bo mecz o 14-30............dzis powinno byc 10 tys pogoda niewazna wazny jest poziom sportowy i emocje.a w lublinie jest tak ze nawet jak jest ebznadzijna pogoda a dobry mecz to ten kto zyw lezie
s
mysle ze ten mecz na 99% bedzie emocjonujacy nie tylko na torze ale na trybunach.na pewno na meczu beda kibice lazacy na zuzel i pilke wiec bedziue tez dobry doping i goraca atmosfera.zreszta beda na pewno kibice montexu,motoru i zuzla.cala wojewodzka mieszanka.
Re: s
[quote="rks"] .a tak na marginesie jesli chciales jechac to troche pozno bo bo mecz o 14-30............dzis powinno byc 10 tys
no coty ja jade 2,5 godziny przed i spoko się załapie z Puław do Lublina jedzie sie 1 gfodzine
no coty ja jade 2,5 godziny przed i spoko się załapie z Puław do Lublina jedzie sie 1 gfodzine