Treningi
Re: Treningi
I Puzon zrobi 4pkt, prze@$%iemy mecz i definitywnie awans. Na miejscu Dzika powiedzialbym Baranowi, ze jak nie ruszy swojego dupska na trening to moze zapomniec o meczach z Krosnem, Rawiczem i Opolem u nas - czyli o najlatwiejszych pieniadzach.
Motor mocny
istred pisze:mlody26 pisze:o godz 15 Karol z Łełkiem otrzymali info, że trening odwołany, więc po co było jechać?
Deri![]()
myślę że gwiazdeczce Karolowi nie pasuje ten termin, wolałby w sobote o 7:00
Raz - skoro trening o 17, to co oni jeszcze o 15 robili? Przecież gdyby chcieli trenować to już powinni pod Lublinem być.
Dwa - wczoraj też gwiazdeczka dostała info, że treningu nie będzie?
Kiedyś jak rozmawiałem z Dawidem to powiedział że jak ojciec ma ciężką nogę to 1:50 dojedzie do Lublina
Hayden pisze:I Puzon zrobi 4pkt, prze@$%iemy mecz i definitywnie awans. Na miejscu Dzika powiedzialbym Baranowi, ze jak nie ruszy swojego dupska na trening to moze zapomniec o meczach z Krosnem, Rawiczem i Opolem u nas - czyli o najlatwiejszych pieniadzach.
A dasz rękę uciąć ze gwiazdeczka zrobi więcej?
A ja sie załoze ze Mariusz zrobi ponad 10 w czwartek załozysz sie?
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
mariusz1987 pisze:Moim zdaniem byłoby to o wiele sprawiedliwsze i wcale nie wykluczone, że wcale gorzej by nie pojechał, wszak ma czas na treningach, żeby dopasować sprzęt, nie to co Baran. Ja jestem za Puzonem, należy mu się za zaangażowanie
Dokladnie, tym bardziej, ze jest okazja przypilnowac i zrobic taki sam tor 3, 4 razy po kolei. Wiec najgorszy leszcz przez tydzien sie spasuje. Gorsza, ze ta wiedza sie nikt zapewne dzielic nie zamierza. Tym bardziej na linii Baran-Puzon, Puzon-Baran...
Ch** nie druzyna, no ale o tym byl czas myzlec w zimie. Ja ostrzegalem, ze dwa grzyby w barszcz to za duzo...
Jak ma być w tym klubie dobrze....
Baran nie przyjeżdza na treningi, a Proctor zamiast trenować robi filmiki, Fakt, że niezłe. Koniec świata
Baran nie przyjeżdza na treningi, a Proctor zamiast trenować robi filmiki, Fakt, że niezłe. Koniec świata
Każdemu jego Everest...
- niespokojny
- Trener
Hayden pisze:I Puzon zrobi 4pkt, prze@$%iemy mecz i definitywnie awans
A Baran to ile z Pila zrobil? W momencie gdy bylo juz po meczu dorobek Baran wynosil 6 pkt.
Piotr Pawlicki, Franków, Baran, Łukaszewski 1:5
Przemysław Pawlicki, Baran, Dilger, Sweetman 2:4
Korolew, Piotr Pawlicki, Baran, Łukaszewski 1:5
Dilger, Baran, Iwanow, Piszcz 2:4
Jako jedyny przegral z cienkim Korolewem. Ani jednego indywidualnego zwyciestwa, wszystkie biegi przerzniete. Gdyby jechal w parze z innym seniorem a nie z juniorami to pewnie by zdobyl..... 4 pkt. Wiec nic nie ryzykujemy, porownanie kiepskie
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych