Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Hayden
Trener

Re: Treningi

#4726 Postautor: Hayden » 17 czerwca 2011, o 23:12

I Puzon zrobi 4pkt, prze@$%iemy mecz i definitywnie awans. Na miejscu Dzika powiedzialbym Baranowi, ze jak nie ruszy swojego dupska na trening to moze zapomniec o meczach z Krosnem, Rawiczem i Opolem u nas - czyli o najlatwiejszych pieniadzach.
Motor mocny

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#4727 Postautor: GIGI » 17 czerwca 2011, o 23:15

istred pisze:
mlody26 pisze:o godz 15 Karol z Łełkiem otrzymali info, że trening odwołany, więc po co było jechać?

Deri :arrow:
myślę że gwiazdeczce Karolowi nie pasuje ten termin, wolałby w sobote o 7:00 :o

Raz - skoro trening o 17, to co oni jeszcze o 15 robili? Przecież gdyby chcieli trenować to już powinni pod Lublinem być.
Dwa - wczoraj też gwiazdeczka dostała info, że treningu nie będzie?

Kiedyś jak rozmawiałem z Dawidem to powiedział że jak ojciec ma ciężką nogę to 1:50 dojedzie do Lublina ;);)

Deri
Senior

#4728 Postautor: Deri » 17 czerwca 2011, o 23:16

Hayden pisze:I Puzon zrobi 4pkt, prze@$%iemy mecz i definitywnie awans. Na miejscu Dzika powiedzialbym Baranowi, ze jak nie ruszy swojego dupska na trening to moze zapomniec o meczach z Krosnem, Rawiczem i Opolem u nas - czyli o najlatwiejszych pieniadzach.

A dasz rękę uciąć ze gwiazdeczka zrobi więcej? :lol:
A ja sie załoze ze Mariusz zrobi ponad 10 w czwartek załozysz sie?
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p

go!
Trener

#4729 Postautor: go! » 17 czerwca 2011, o 23:18

mariusz1987 pisze:Moim zdaniem byłoby to o wiele sprawiedliwsze i wcale nie wykluczone, że wcale gorzej by nie pojechał, wszak ma czas na treningach, żeby dopasować sprzęt, nie to co Baran. Ja jestem za Puzonem, należy mu się za zaangażowanie :)

Dokladnie, tym bardziej, ze jest okazja przypilnowac i zrobic taki sam tor 3, 4 razy po kolei. Wiec najgorszy leszcz przez tydzien sie spasuje. Gorsza, ze ta wiedza sie nikt zapewne dzielic nie zamierza. Tym bardziej na linii Baran-Puzon, Puzon-Baran...
Ch** nie druzyna, no ale o tym byl czas myzlec w zimie. Ja ostrzegalem, ze dwa grzyby w barszcz to za duzo...

ermen
Zawodowiec

#4730 Postautor: ermen » 17 czerwca 2011, o 23:33

Jak ma być w tym klubie dobrze....
Baran nie przyjeżdza na treningi, a Proctor zamiast trenować robi filmiki, Fakt, że niezłe. Koniec świata :)
Każdemu jego Everest...

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#4731 Postautor: niespokojny » 17 czerwca 2011, o 23:33

Hayden pisze:I Puzon zrobi 4pkt, prze@$%iemy mecz i definitywnie awans

A Baran to ile z Pila zrobil? W momencie gdy bylo juz po meczu dorobek Baran wynosil 6 pkt.
Piotr Pawlicki, Franków, Baran, Łukaszewski 1:5
Przemysław Pawlicki, Baran, Dilger, Sweetman 2:4
Korolew, Piotr Pawlicki, Baran, Łukaszewski 1:5
Dilger, Baran, Iwanow, Piszcz 2:4

Jako jedyny przegral z cienkim Korolewem. Ani jednego indywidualnego zwyciestwa, wszystkie biegi przerzniete. Gdyby jechal w parze z innym seniorem a nie z juniorami to pewnie by zdobyl..... 4 pkt. Wiec nic nie ryzykujemy, porownanie kiepskie :)
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski