Motor Lublin - Polonia Piła 05.06.2011
Re: Motor Lublin - Polonia Piła 05.06.2011
P&P Pawlicki po przeczytaniu tego wpisu, ze strachu przed Miesiącem i Piszczem ze strachu zawrócili w Jastkowie...
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Mam pytanie...czy rower na stadion można wprowadzić ?
bartosch pisze:60:30 i juz mozna zamnknac temat
Tak samo pisałeś w zeszłym roku przed Łodzią, a wygraliśmy sześcioma
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Ehh, Barry i jego optymistyczne wizje 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Kiedys tam wynik trafi 
uoskar pisze:Mam pytanie...czy rower na stadion można wprowadzić ?
Dotychczas nie było z tym problemów.
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
Ha, ha ha, he he, hi, hi... nie wiem o co mi chodzi... chyba mnie pojebalo... Dziekuje za uwage
Poddaje sie, po kilkudziesieciu latach kibicowania. Motor, LKZ, TZ... Prezesie... wygrales, jako jedyny, mam dosc... Gratuluje
PS. Jak cie kiedykolwiem spotkam na ulicy, przez przypadek, to masz w ryj bez orientu. Trzymaj garde patalachu...
Poddaje sie, po kilkudziesieciu latach kibicowania. Motor, LKZ, TZ... Prezesie... wygrales, jako jedyny, mam dosc... Gratuluje
PS. Jak cie kiedykolwiem spotkam na ulicy, przez przypadek, to masz w ryj bez orientu. Trzymaj garde patalachu...
Ostatnio zmieniony 5 czerwca 2011, o 18:54 przez go!, łącznie zmieniany 2 razy.
Sezon, sezon i po sezonie
.
Dobrze, ze nie moglem byc na meczu, bo ten upal + taki wynik = zawal na miejscu.
Dobrze, ze nie moglem byc na meczu, bo ten upal + taki wynik = zawal na miejscu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
dziekuje dobranoc
wystartujemy w 2012 czy nie?
dobrze ze jestem od małego opanowany bo tyle słów mi sie ciśnie na usta
wystartujemy w 2012 czy nie?
dobrze ze jestem od małego opanowany bo tyle słów mi sie ciśnie na usta
Ostatnio zmieniony 5 czerwca 2011, o 18:51 przez straho, łącznie zmieniany 1 raz.
Z niczego może być tylko nic.
NO TO PO AWANSIE !!!!!!!! KOMPROMITACJA !!!!! Mam pytanie do Pana Trenejro? Dlaczego tragiczny Tomasz Piszcz pojechał w tym meczu ?????
Znowu porażka, dlaczego?! 
sobi2004 pisze:NO TO PO AWANSIE !!!!!!!! KOMPROMITACJA !!!!! Mam pytanie do Pana Trenejro? Dlaczego tragiczny Tomasz Piszcz pojechał w tym meczu ?????
Bo Suchecki nie mogl jechac?
Gorzej z Woodwardem... Tego juz nie usprawiedliwi nic.
Richie Faulkner:
RadeKas pisze:sobi2004 pisze:NO TO PO AWANSIE !!!!!!!! KOMPROMITACJA !!!!! Mam pytanie do Pana Trenejro? Dlaczego tragiczny Tomasz Piszcz pojechał w tym meczu ?????
Bo Suchecki nie mogl jechac?
Gorzej z Woodwardem... Tego juz nie usprawiedliwi nic.
Jak to nic nie usprawiedliwia? Gość kiedyś jeździł u Nas na torze?
jeżeli Sprawka nie poda sie do dymisji po dzisiejszym meczu to bedzie skandal ,o Wilku to juz nawet nie mówie
Ostatnio zmieniony 5 czerwca 2011, o 18:57 przez straho, łącznie zmieniany 1 raz.
Z niczego może być tylko nic.
Ciekawy jestem co meczu powiedzą nasi działacze... Albo nie - nie jestem ciekawy. Gówno mnie to obchodzi, dopóki ten klub nie będzie miał normalnego prezesa, trenera, zawodników nie kupię ani jednego biletu. Wolę ekstraligę w TV za darmo.
Jednak się cieszę, że opatrzność oszczędziła mi 20zł za bilet normalny, chyba nie miałbym sił tam kibicować.
Już się boję, co się stanie jak wszyscy wrócą do domu.
Jednak się cieszę, że opatrzność oszczędziła mi 20zł za bilet normalny, chyba nie miałbym sił tam kibicować.
Już się boję, co się stanie jak wszyscy wrócą do domu.
Nie ma ciszy na stadionie na Zygmuntowskich...
A to przepraszam ! Czyżby Zbyszek potłukł się na treningu ? Co mu się stało że nie mógł ??
Tak potlukl sie na treningu, podobno mocno.
Richie Faulkner:
43:47 !!!! Ale bida Boshe!
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Jeśli już to zwolnią Wilka i tyle w tym temacie. Nie wiem jakie maja plany ale trzeba podjąć decyzje wóz albo przewóz! albo ściągamy 2ch napinaczy na 10 punktów(Momberg, Drymla) i wypożyczamy poważnego juniora, no chyba że jedziemy pod hasłem ,, druga liga tez jest fajna!,, 
Sipma Lublin

Wychodzi brak prawdziwego lidera. Ehhh gdzie te czasy Karlssona czy Richardsona. Nie mowiac juz o roznych Hansach i Adamsach.
.
Richie Faulkner:
Woodward jak na pierwszy start w naszym zespole pojechał przyzwoicie. Precz z Wilkiem;/!
No ładnie !!! Kloszard plus bracia Pawliccy ...i po Awansie !!!

Przed meczem obstawiłem 42-48, a w Krośnie 46-44. Można sprawdzić na forum. Wyniki, jak w totku, zawsze oczko obok
Na każdym meczu byłem, ale na stadionie w Lublinie, w trakcie meczu z Ukrainą powiedziałem, że nie pojawię się na meczu, jesli Wilk będzie pseudo trenerem. Wychodzi na moje!
Pozwolę sobie zauważyć, że na każdy mecz pokonywałem 100 kilosów w jedną stronę.
Pozwolę sobie zauważyć, że na każdy mecz pokonywałem 100 kilosów w jedną stronę.