Skład na sezon 2006
Holly dlaczego mam nie przytaczac srednich z innych lig ? Statystyki daja obraz co dany zawodnik "jedzie", popatrzylem w statystyki twoich gwiazdorow i opadly mi rece. Chyba mylisz tematy, my rozmawiamy o zawodnikach ktorzy beda punktowac, cieszyc nas swoja jazda i prowadzic nasz klub do zwyciestw, a jezeli mamy kontrakotwac zawodnikow ktorzy tylko poszerza kadre, a pozytku w trakcie sezonu z nich miec nie bedziemy zadnego, to juz sobie takie zakupy darujmy. Czy ty myslisz ze taki Darkin (
) po kontuzji, przez ktora prawie wyladowal w piachu bedzie w stanie wozic Walaskow,Hamillow i reszte ? Bo chyba o takich zawodnikach dyskutujemy ? Suchanek prezentowal sie dobrze TYLKO w zawodach juniorskich, w ligach cieniowal, nie sadze zeby wozil Zielonke,Ostrow czy Rybnik. Wysmiewany przez ciebie Gjedde mial wyzsza srednia od obydwu twoich gwiazdorow, wiec kogo my nazywamy cieniasem ? A tekst ze Piszcz jest lepszy od Jablosnkiego rozbawil mnie do lez, Jabol srednia w E-Lidze 1,638, a Piszcz 1,642 w PIERWSZEJ lidze, wiec o czym ty mowisz ? w czym ten Piszcz jest lepszy. No i na koniec, wysmiewasz co 2 post na forum, a swoich wypowiedzi nie popierasz zadnym statystykami, jezeli dla ciebie Darkin to lepsze wyjscie niz Gjedde czy Jabol to ja nie mam pytan.
-
Holly
Potwiredzam - tylko dostrzegam odrobinÄ™ niekonsekwencji - skoro wafle trzeciego rzutu sÄ… niegodni dyskusji - to skÄ…d u Ciebie propozycja Darkina?
Gelu , wymień mi zawodnika zagranicznego który jest objeżdżony w Polsce i jest obecnie dostępny na rynku.
Jeżeli chodzi o Darkina to hipotetyczna propozyjca oparta na (zawodnik zagraniczny który ma doświadczenie w Polsce)
Korzeń , ja nikogo nie wyśmiewam ! poprostu staram sie grzecznie dyskutować , jeżeli czujesz sie urażony to sorry , nie wszytkie moje posty bierz całkowicie poważnie.
Natomiast jezeli chodzi o porównanie Piszcza do Jabłońskiego , jeżeli zrobiłbyś sonde wśród lubelskich kibiców to Jabłoński nie miałby szans.
Średnie biegowe czy meczowe zawodników w zagranicznych ligach , badź ligach lepszych w których jeździli nie ma kompletnie żadnego uzasadnienia co do startów i możliwości w nadchodzącym sezonie
Holly wszystko pieknie, wszystko racja. Ale S.D mial bardzo powazny wypadek, nie wiadomo jak bedzie jezdzil. Po co nam az tak niepewny zawodnik? Tylko dlatego, ze jest objezdzony w polskiej lidze? Malo mnie to przekonuje... facet musi odbudowac forme, nabrac pewnosci jazdy. Do tego to mu potrzebna jest 2 liga a nie zepsol walczacy o wejscie do ekstraligi. Prawda jest taka, ze nie musimy juz kontraktowac seniora. Jesli chcemy mozna wybrac kogos z Polski [Czerwinski, Piszcz], ew. ktos mlody niemieszczacy sie w skladzie swojej druzyny [moze rozkwitnie jak czerwinski w sezonie 2005]. Przydal by sie tez jeszcze junior i straczy. Nie ma co podpisywac z Darkinem dla sportu.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
Holly
Nie ma co podpisywac z Darkinem dla sportu.
Ja tego zawodnika wymieniłem hipotetycznie zaznacząją pewne szczegóły , ja go usilnie nie chce widzieć w naszym zespole , zebym został dobrze zrozumiany.
Oczywiście że trzeba sie wzmocnić , tylko prosze wymienić mi zawodnika zagranicznego (seniora) którego byście chcieli ?
Ja bym się zainteresował jednak Chrisem Holderem, będzie jeździł w Anglii to i do Polski może przylatywać
http://sportowefakty.pl/index.php?dysc_ ... s_id=97943
Przypominam,że chłopak ma 18 lat.
I odpowiadając na pytanie Hollego o zagranicznego seniora to ja widziałbym u nas Gjedde. Wiadomo na co go stać, dla mnie mniejsza niewiadoma niż Shields a objeżdzony na polskich torach jak Darkin
http://sportowefakty.pl/index.php?dysc_ ... s_id=97943
Przypominam,że chłopak ma 18 lat.
I odpowiadając na pytanie Hollego o zagranicznego seniora to ja widziałbym u nas Gjedde. Wiadomo na co go stać, dla mnie mniejsza niewiadoma niż Shields a objeżdzony na polskich torach jak Darkin