Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Sprawka negocjator zasrany naprawdę Watt był o 40% tańszy od Miskowiaka
Mamy skład złożony z amatorów Trojanowski + Kurdiaszowa kto to jest, wydaliśmy w błoto przed sezonem 70 tys można było dołożyć do Watta 80 zł i cieszyć sie walka o pierwsza 4.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Na rynku z sensowniejszych zostali tylko Woodward, Zetterstroem i Max, może chociaż jeden z tej trójki jutro podpisze.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2013, o 12:34 przez K.A.M.I.L., łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Gniezno ma 8 seniorow, zawsze mozna kogos wypozyczyc 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- tezetomaniak
- Trener
Wyjdziemy z 30 z Gdańskiem ? (u siebie oczywiście)
W Gdansku pewnie powtorzymy wyczyn z 2003 w Gnieznie, ile to wtedy bylo? 68:22 ?
Honoru naszej druzyny bronil wowczas chyba Jasio Stachyra 
Nie wiem co kierowało Wattem, żeby podpisać w Gnieźnie, chyba że mu za podpis napłacili grube miliony. W tej sytuacji musimy brać Woodwarda, bo coś czuje że jak się nie zdecydujemy to pójdzie do Łodzi.
Watt podjął dobrą decyzję. Może wejść za Świdra , bo tam mają spory zapas KSMu. I tutaj jest szansa, że będzie się pojawiał częściej niż epizodycznie, bo Świderski wcale nie musi być mocniejszy niż w ostatnim sezonie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jak Watt wejdzie za Świdra to Adamczak za ...? Pedersena? Zagara? Lindbeacka? Chyba zapomniałeś o 4 Polakach w składzie.
ps. może bruuu napisałby od kogo dostał info o Wattcie?
Bardzo mnie to ciekawi.
ps. może bruuu napisałby od kogo dostał info o Wattcie?
Czyli mamy drugoligowy sklad + odpady Kuciapszczak i Jelen. Jakos tego nie widze, ojj bedzie ostra walka o utrzymanie z Rawiczem i Lodzia.
- Egon
- Zawodowiec
A nie mówiłem 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
- MikeMistrz
- Senior
Sober pisze:Czyli mamy drugoligowy sklad + odpady Kuciapszczak i Jelen.
Podstawcie sobie za Kuciapę Miśkowiaka w tym poście i mamy wykapane lamenty sprzed początku zeszłego sezonu.
jerry78 pisze:Jak Watt wejdzie za Świdra to Adamczak za ...? Pedersena? Zagara? Lindbeacka? Chyba zapomniałeś o 4 Polakach w składzie.
ps. może bruuu napisałby od kogo dostał info o Wattcie?Bardzo mnie to ciekawi.
Ano zapomniałem
bruuu może już dostał bana, spokojny też powinien...
Sober pisze:Czyli mamy drugoligowy sklad + odpady Kuciapszczak i Jelen. Jakos tego nie widze, ojj bedzie ostra walka o utrzymanie z Rawiczem i Lodzia.
No jak jeszcze godzinę temu wszystkich mieliśmy lać aż miło a teraz już nie? bo straciliśmy, Watta którego nie mieliśmy?Cały czas twierdzę, że skład, jaki posiadamy mi się nie podoba i jest do bani. Sezon zweryfikuje wszystko. Daję 2 godziny, że po tym jak większość jak już się otrząśnie z decyzji Watta to na nowo będziemy znowu potęgą 1 ligi!
Ciekaw jestem frekwencji na prezentacji
.
- niespokojny
- Trener
Do czego to doszlo zeby Kuciape rownac z Miśkiem, a Trojana ze Stachyra
. Moze jakis umiar w tym pocieszaniu sie? Od Kuciapy w lidze byl lepszy kazdy z Pulczynskich.
Średnie wyjazdowe naszych zawodnikow:
Kuciapa 0,658 -e-liga
Trojanowski 1,286
Jeleniewski 1,265
Miesiac 1,355
Baran 1,556
Kudriaszow 1,964 -II liga
Tak ze tego
. Wyjazdy w sezonie 2013 dla fanatykow
. Pewnie i w Rawiczu polegniemy, co moze miec duze znaczenie w walce o utrzymanie.
Średnie wyjazdowe naszych zawodnikow:
Kuciapa 0,658 -e-liga
Trojanowski 1,286
Jeleniewski 1,265
Miesiac 1,355
Baran 1,556
Kudriaszow 1,964 -II liga
Tak ze tego
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
Zaratustra
- Kadrowicz
W Gnieźnie mają chyba lepszych informatorów
Również ciekawy jestem, co na temat informatora napisze bruuu. Może i Watt przesłał ofertę kontraktu na "dobrych" warunkach, ale potem się rozmyślił?
Można dawać bany za niesprawdzone informacje - chyba z 5 by się nazbierało od początku stycznia - ale po co? Ci, którzy dostali "konkretne" informacje i tak mają ból głowy, bo ktoś i po coś załadował ich delikatnie pisząc w pu__ę. Jedno powinno być jasne. Trzeba się będzie poniektórym dwa razy zastanowić, że może nie warto próbować "rozumieć" działania prezesa i przeciwstawiać się zajadle jego krytyce (no chyba, że powody tej "obrony" wynikają z chęci przeciwstawienia się po prostu postom w stylu "Sprawka wyp____laj)wyśmiewając krytykujących, szczególnie, jeśli ktoś podaje przy tym jakieś argumenty.
Ja również poczekam do jutra z opiniami. Sam dostawałem tylko info z drugiej ręki (i to jeszcze pod koniec roku), że dobrze nie jest (w różnych aspektach), ale ponieważ było to info z drugiej ręki, myślałem, że sytuacja jednak będzie rozwojowa "po myśli". A tu zanosi się na zonk.
PS. Zostało niewiele czasu, ale możemy jeszcze spróbować podkręcić atmosferę
Jaka iskierka nam została? Magnus, Max, nie do końca dyspozycyjny Woodward, J.Rempała na warszawkę? A może utalentowany Cook, w którego i tak nikt nie zainwestuje, żeby miał szansę pokazać na co go stać w polskiej lidze? 
Można dawać bany za niesprawdzone informacje - chyba z 5 by się nazbierało od początku stycznia - ale po co? Ci, którzy dostali "konkretne" informacje i tak mają ból głowy, bo ktoś i po coś załadował ich delikatnie pisząc w pu__ę. Jedno powinno być jasne. Trzeba się będzie poniektórym dwa razy zastanowić, że może nie warto próbować "rozumieć" działania prezesa i przeciwstawiać się zajadle jego krytyce (no chyba, że powody tej "obrony" wynikają z chęci przeciwstawienia się po prostu postom w stylu "Sprawka wyp____laj)wyśmiewając krytykujących, szczególnie, jeśli ktoś podaje przy tym jakieś argumenty.
Ja również poczekam do jutra z opiniami. Sam dostawałem tylko info z drugiej ręki (i to jeszcze pod koniec roku), że dobrze nie jest (w różnych aspektach), ale ponieważ było to info z drugiej ręki, myślałem, że sytuacja jednak będzie rozwojowa "po myśli". A tu zanosi się na zonk.
PS. Zostało niewiele czasu, ale możemy jeszcze spróbować podkręcić atmosferę
Co wy z tym bruuu. Napisał jakiś dzieciak 4 posty na forum a większość użytkowników uwierzyła. Trochę dystansu proponuje 
To co tam jeszcze zostało do wzięcia by spadły galoty? 
cameron i crump 
Woodward chyba tez w Łodzi do17.00 wszystko sie wyjaśni jak Lodz zakontraktuje Woodwarda to lecimy! Sprawka co ty wyprawiasz pojęcia o tej dyscyplinie nie masz!!!
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2013, o 14:25 przez max3, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak tam banmaszyna?
Ja tam wierzę prezesowi, że już nikt konkretny nie podpisze, po co się nakręcać ?