Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Tobuls
Szkółkowicz

Re: Treningi

#4051 Postautor: Tobuls » 15 kwietnia 2011, o 08:58

ermen pisze:
Gelo pisze: Na takiego Jacka Rempałę potrzeba było odsunięcia od skladu w pierwszej kolejce, żeby wzial sie za siebie i wykrecił najlepszą srednią w 2 lidze w ubieglym roku.

Dokładnie o tym samym pomyślałem. Łódź wyszła na tym doskonale, chociaż mogło byc zupełnie inaczej. Za JR pojechał Risager i zaliczył dwa zera. Co by było, gdyby zamiast 44-46 dla Łodzi, wynik wyglądał 46-44 dla Krakowa? :)

Też tak uważam i wydaje mi się, że w tym sezonie bardzo dużo będzie zależało od Wilka. Ten sezon pokaże czy już się wyrobił jako trener i coś będzie z niego. Nie raz będzie musiał pokazać czu ma jaja i podjąć decyzje , że jak któryś cieniuje choćby jeden mecz to następny ława i ostry trening na którym się wykaże. Dotyczy to wszystkich i beż żadnych sentymentów w szczególności do Barana i Miesiąca.

BTW Mi się te kevlary czy też dresy jeśli będą podobają i wyglądają znacznie lepiej niż projekt. Wielki plus dla ..... :wink:
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#4052 Postautor: yamahaR1 » 15 kwietnia 2011, o 09:14

Na tej fotce Puzon wygląda na lekko smutnego, że tylko Baran dostał hotdoga, a jak wiadomo na głodnego nie ma jazdy .

Deri
Senior

#4053 Postautor: Deri » 15 kwietnia 2011, o 09:43

Zobaczymy czy w sobote będzie Sted na treningu,bo jeśli będzie to nasz skład widze taki:

Baran
Puszak
Suchy
Sted
Proctor
Kret
Łukaszewski
Tylko czy jest sens taki skład na Równe
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p