No wynik bardzo piekny, juz mozna powiedziec ze jestesmy w polfinalach bo nie wierze ze w Lublinie nie wygramy z nimi mniejsza iloscia pkt.
3 zawodnikow robi wynik a jakby Piszcz dal chociaz te 5pkt i junior tak ze 3 wiecej to bylo by jeszcze piekniej, ale i tak jest wynik marzenie, najlepszy jaki mogl byc. Gratuluje chlopakom.
Play-off Krosno-Lublin
Re: Play-off Krosno-Lublin
----- FORZA JUVE -----
- Łoptymista
- Trener
wynik rewelacja. ciesze sie z porazki
ale punktowo to nasz najlepszy mecz od lat na krosnienskim torze. teraz trzeba poczekac kilka godzin na relacje ekipy wyjazdowej. powiedza co i jak.
niestety rewanz nie bedzie spacerkiem. szykuje sie nerwowka do ostatniego biegu.
strasznie szkoda Piszcza. to moze byc uraz, ktory nie zagoi sie w kilka dni...
niestety rewanz nie bedzie spacerkiem. szykuje sie nerwowka do ostatniego biegu.
strasznie szkoda Piszcza. to moze byc uraz, ktory nie zagoi sie w kilka dni...
Brawo!!! Wielki Szacunek za taki wynik, w takim składzie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Brawa dla zawodników - wiadomo ktorych - za ambicje i staniecie na wysokosci zadania. Zaden nie zawiodl, a Baran... wiadomo.
Ale zarzad przy okazji meczu rewanzowego powinien dostac spora porcje gwizdow, bo po raz kolejny jedziemy trzema zawodnikami
...ale o tym juz w innym temacie.
Ale zarzad przy okazji meczu rewanzowego powinien dostac spora porcje gwizdow, bo po raz kolejny jedziemy trzema zawodnikami
...ale o tym juz w innym temacie.
No wynik rewelacyjny. Bez Piszcza praktycznie w trzech zawodników zrobić taki wynik w Krośnie to można powiedzieć sensacja. Widać, że na play off potrafili się zmobilizować. Aby w końcu udało się zebrać pełny skład seniorów i Lamberta to może być optymistycznie.
Mam nadzieję że Piszczowi nic poważnego się nie stało z tymi palcami.
Mam nadzieję że Piszczowi nic poważnego się nie stało z tymi palcami.
Witam wszystkich.Nie zgodze sie z tobą.Gdyby Piszcz i junior dorzucił te pkt to nie mielibysmy okazji do zmian taktycznych i wynik pewnie były bardziej niekorzystny dla nas.Jest bardzo Dobrze.Pozdro.
Ostatnio zmieniony 9 sierpnia 2009, o 19:32 przez LuqaszPOL, łącznie zmieniany 1 raz.
Otoz to. Wynik jest zasluga trzech zawodnikow i w - chyba nie mniejszej mierze - szczesciu i dobrej taktyce trenera.
Junior by pomogl, ale nastepny senior nie koniecznie.
Junior by pomogl, ale nastepny senior nie koniecznie.
Ostatnio zmieniony 9 sierpnia 2009, o 19:31 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
no tak, ale jestem przekonany że Piszcz by te 10 punktów dorzucił
OK. W zmianach za Piszcza było 0, 1, 2. Tomek pewnie by lepiej zapunktowal.
Brawo i jeszcze raz brawo. Szkoda Piszcza, może byśmy nawet wygrali gdyby jechał
To tylko 4 pkt.
Jednym słowem mogę powiedzieć " MAMY PÓŁFINAŁ, W LUBLINIE MAMY PÓŁFINAŁ "
Jednym słowem mogę powiedzieć " MAMY PÓŁFINAŁ, W LUBLINIE MAMY PÓŁFINAŁ "
i w - chyba nie mniejszej mierze - szczesciu i dobrej taktyce trenera.
Własnie.Chyba 1 w tym sezonie naprawde bardzo dobrze rozegrany taktycznie mecz przez naszego trenera.Oby tak dalej.
Własnie.Chyba 1 w tym sezonie naprawde bardzo dobrze rozegrany taktycznie mecz przez naszego trenera.Oby tak dalej.
- tezetomaniak
- Trener
bez Piszcza nie ma sie co pokazywac nawet w polfinale.. ciekawe ile bedzie sie leczyl ;/