Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rob7
Senior

#3827 Postautor: rob7 » 21 grudnia 2005, o 14:51

Kiry pisze:
Manback pisze:
Liczby liczbami, ale skąd przeświadczenie że Czerwiński byłby pewniejszy lub lepszy od Shieldsa? Jest taką samą niewiadomą jak Australijczyk czy Norris.

Widzieliśmy Czerwińskiego na torze. Wiemy na co go stać. Jest solidnym ligowcem, w dodatku młodym i ciągle rozwijającym się. Dlatego nie można powiedzieć, że jest taką samą niewiadomą jak Shields i Norris.

a ja z kolei widziałem Zibiego w najważniejszym (chyba) meczu dla Rybnika w sezonie 2004 PO w Rzeszowie i pojechał tam mocno bez wyrazu (chyba to jest delikatnie powiedziane).
Byłem gorącym zwolennikiem sciagniecia Zibiego po jego malo ciekawym sezonie w e-lidze we włókniarzu, ale teraz to nie wiem czy warto kruszyć kopie ...

tylko, że w tym meczu to wszyscy Rybniczanie pojechali bez wyrazu tam już chyba były problemy z kasą i z sprzętem, jak nie przyjdzie dramatu nie będzie ale kopie to raczej warto kruszyć...

Awatar użytkownika
Gretzky

#3828 Postautor: Gretzky » 21 grudnia 2005, o 16:43

Zbyniowi trzeba przyznac, że ładnie walczy na torze ale ma jedna wadę jest nieskuteczny, co było widac podczas jego jazdy w e-lidze. W zeszlym roku byl niezly ale liga była cieniutka , przy zmianie regulaminu moze okazac sie zwykłym szarakiem i wtedy moze okazac że klub wyrzucił sporo kasy w błoto.

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#3829 Postautor: SpeeDFan » 21 grudnia 2005, o 16:49

Gretzky pisze:Zbyniowi trzeba przyznac, że ładnie walczy na torze ale ma jedna wadę jest nieskuteczny, co było widac podczas jego jazdy w e-lidze. W zeszlym roku byl niezly ale liga była cieniutka , przy zmianie regulaminu moze okazac sie zwykłym szarakiem i wtedy moze okazac że klub wyrzucił sporo kasy w błoto.

Zgadzam się... Moim zdaniem powinien zostać Jeleń, jak by się dobzre przygotował do sezonu (fizycznie,sprzetowo) i psyhicznie;) to stac go na naprawde dobre wyniki! Musimy zakontarkować jeszcze jednego juniora bo 2 to stanowczo za mało. A tą kase za Czerwińsieko madzre rozdysponować.
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#3830 Postautor: Kiry » 21 grudnia 2005, o 17:18

Gawrzyk pisze:Kirus chyba w sezonie 2005 :wink: Nie piłeś tyle,zeby Ci się lata pomyliły :wink:

oł szyt :lol: nie pierwszy raz dzis mi sie data poj..ała :lol: to przez nadchodzącą zmiane daty chyba <rotfl>
bądź co bądź dał ciała, przy jadowitym Szombierskim był juniorem ;)
Obrazek

Sober
Senior

#3831 Postautor: Sober » 21 grudnia 2005, o 18:39

http://www.tzlublin.com/index.php?actio ... ews&id=383
- nie widzialem gdzie to umiescic, wiec umieszczam tu :)

Coś mi zaczyna śmierdzieć profesjonalizmem w tym klubie :wink:
Ciężko mi się będzie do tego przyzwyczaić :twisted:

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#3832 Postautor: Drabol » 21 grudnia 2005, o 19:11

Miło mi :twisted: u nas w tym terminie będą wszscy oprócz Jasona Crumpa (prawdopodobnie). Zapowiada się ciekawe :D

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#3833 Postautor: Smirnek » 21 grudnia 2005, o 19:17

Drabol pisze:

Miło mi :twisted: u nas w tym terminie będą wszscy oprócz Jasona Crumpa (prawdopodobnie). Zapowiada się ciekawe :D

To pójdź na ten mecz i zdaj nam relacje. A Andresen będzie :lol: :?:

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#3834 Postautor: RadeKas » 21 grudnia 2005, o 19:17

Ciekawe jakis klad wystawia nasi. Chyba warto byloby sciagnac juniorow, zeby poznali troche polskie tory. Norris, Brhel i Shields pewnie nie beda mieli ochoty przyjezdzac na sparingi, poza tym podejrzewam, ze kosztowaloby to troche.

Swoja droga, kto by pomyslal, po porzednim roku, ze w grudniu bedziemy dyskutowac o sparingach i skladach na nie, zamiast o tym czy przyjdzie do nas Jurczynski czy Dudek :).
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#3835 Postautor: Drabol » 21 grudnia 2005, o 19:20

Smirnek pisze:
Drabol pisze:

To pójdź na ten mecz i zdaj nam relacje. A Andresen będzie :lol: :?:

Ma być.

Oczywiście będę ;] A będzie sparing u was? Bo rok temu tak było że w Ostrowie przegralismy 46:44 a u siebie wygralismy 63:27, tyle że z Hansem. (komplet)

Zdaje sie na tym meczu musza już byc obcokrajowcy, bo wasz skład bez nich nawet spejclanie nie ma po co przyjezdzać. Kanpp,Rempała,Świst i juniorzy :D

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#3836 Postautor: Talib » 21 grudnia 2005, o 19:43

Drabol pisze:
Zdaje sie na tym meczu musza już byc obcokrajowcy, bo wasz skład bez nich nawet spejclanie nie ma po co przyjezdzać. Kanpp,Rempała,Świst i juniorzy :D

Kto jak kto, ale moim zdaniem to właśnie Michaluk i Polak powinni pojechać w obydwu sparingach. No chyba, że w sezonie 2006 mają pełnić jedynie rolę kwiatka do kożucha uszytego z zagranicznych juniorów. Niech sobie pojeżdżą z ligową szarzyzną :wink: .

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#3837 Postautor: FantyÅ› » 21 grudnia 2005, o 19:46

Talib pisze:
Drabol pisze:

Kto jak kto, ale moim zdaniem to właśnie Michaluk i Polak powinni pojechać w obydwu sparingach. No chyba, że w sezonie 2006 mają pełnić jedynie rolę kwiatka do kożucha uszytego z zagranicznych juniorów. Niech sobie pojeżdżą z ligową szarzyzną :wink: .

Ja mam takie małe pytanie :?: Dlaczego mówicie aby Michaluk i Polak jechali w sparingach jak oni chyba nawet kontraktu nie podpisali jeszcze :?: :?:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#3838 Postautor: Talib » 21 grudnia 2005, o 19:49

FantyÅ› pisze:
Talib pisze:
Drabol pisze:

Ja mam takie małe pytanie :?: Dlaczego mówicie aby Michaluk i Polak jechali w sparingach jak oni chyba nawet kontraktu nie podpisali jeszcze :?: :?:

A to nie jest przypadkiem tak, że skoro zdali licencję w barwach TŻ Lublin w roku 2005 to automatycznie są zawodnikami tego klubu przez czas jakiś?

MarcoPolo

#3839 Postautor: MarcoPolo » 21 grudnia 2005, o 19:53

Mam pytanie:
Czy Świst na prezentacji krzyczał 100% KOZIOŁKI?

Przypominam, że już krzyczał 100% Falubaz, no i wszyscy w Zielonej Górze się cieszą, że już Go nie ma w naszym zespole!!!

A i gorzowiaki za nim nie tęsknią!!!

A i przypomnijcie sobie co mówił o waszym klubie i zawodnikach przed barażami ZKŻ Zielona Góra - Simpa Lublin.

Lublinowi gratulujemy Åšwista!!! :lol: :twisted:
Hej, hej Falubaz!!!

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#3840 Postautor: RadeKas » 21 grudnia 2005, o 19:55

Widac w falubazowni bardzo sie ludzie nudza, skoro wchodza na forum tego odleglego, ukrainskiego Lublina, tylko po to, zeby powiedziec jaki to Swist jest be :lol:.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#3841 Postautor: Talib » 21 grudnia 2005, o 19:57

RadeKas pisze:Widac w falubazowni bardzo sie ludzie nudza, skoro wchodza na forum tego odleglego, ukrainskiego Lublina, tylko po to, zeby powiedziec jaki to Swist jest be :lol:.

Żadne zaskoczenie. Przecież skoro to napisał MarcoPolo to musi się interesować odległym (i tym mniej odległym) wschodem, bo pewnie znowu wybiera się do Mongolii...

Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#3842 Postautor: dboryc » 21 grudnia 2005, o 19:59

Talib pisze:
FantyÅ› pisze:
Talib pisze:
Drabol pisze:

A to nie jest przypadkiem tak, że skoro zdali licencję w barwach TŻ Lublin w roku 2005 to automatycznie są zawodnikami tego klubu przez czas jakiś?

Nie. Jezeli nie podpisali kontraktow to sa wolnymi zawodnikami.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#3843 Postautor: Talib » 21 grudnia 2005, o 20:00

dboryc pisze:...

I mogą podpisać kontrakt z innym klubem niż macierzysty?

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#3844 Postautor: Jinxsior » 21 grudnia 2005, o 20:01

MarcoPolo pisze:
Lublinowi gratulujemy Åšwista!!! :lol: :twisted:

Ty MarkoPolo moze bys sie zajal swoja druzynka, moze tam u was nie jest tak pieknie i wspaniale skoro Swist tak strasznie od was uciekal. Nie moze byc tak rozowo skoro wasz ukochany Stojan tez nie chce u was jezdzic http://www.przegladzuzlowy.pl/news_zgor ... 1089885068
Widzisz jak to latwo krytykowac, zajmij sie swoim miastem i swoja druzyna.

Falubazowni gratuluje kibicow :twisted:

Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#3845 Postautor: dboryc » 21 grudnia 2005, o 20:04

Talib pisze:

Tak.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#3846 Postautor: mikas » 21 grudnia 2005, o 20:06

dboryc pisze:
Talib pisze:

Tak.

Nie!! Bzdury pleciesz dboryc!!
No chyba ze przepisy sie zmieniły w ciągu kilku ostatnich miesięcy.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#3847 Postautor: dboryc » 21 grudnia 2005, o 20:08

mikas pisze:
dboryc pisze:
Talib pisze:

Tak.

Wydaje mi sie, ze jezeli przed przystapieniem do egzaminu na licencje nie podpisali zadnego pisma, ze w przypadku gdy pozytywnie przejda przez egzamin zuzlowy kontrakt jest zawierany automatycznie to moga podpisac kontrakt w innym klubie. Tym bardziej ze ich licencje nie zostaly jeszcze wykupione.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#3848 Postautor: Talib » 21 grudnia 2005, o 20:09

mikas pisze:
dboryc pisze:
Talib pisze:

Tak.

A jednak muszę poprzeć dboryca.

http://www.pzm.pl/regulaminy/k_7/62_72.pdf

Część IV, Art. 228

Tyle tylko, że jest to wówczas traktowane jako zmiana przynależności klubowej.

No to jak będzie z tym kontraktem...? :)
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2005, o 20:10 przez Talib, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#3849 Postautor: Talib » 21 grudnia 2005, o 20:11

Gawrzyk pisze:Nie. Polecam do przeczytania artykuł 227 regulaminu przenależności klubowej zawodników w sporcie żużlowym.

A którego uzyskali certyfikat Polak i Michaluk?