Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Ceny biletów
a czy te takie na trybunę gdzie teraz skalejka będzie wszystko zasłania to jeszcze są do kupienia czy też już mimo ceny rozeszły się ???
byłem, zasiadłem, sprawdzilem - sklejka niczemu nie przeszkadza - od trzeciego rzedu wzwyż wszystko widac "po staremu". Tym, bardziej, że sklejka jest nizsza od ubiegłorocznej siatki. Jedyny problem to zawodnik jadący spod płotu i to przez kilkanascie metrów od startu - ale przy siatce był też kiepsko widoczny.
czyli dwa pierwsze rzędy w wersji 'standing' bo nie wierzę, że zlikwidują
w tym układzie schody będą cieszyły się chyba sporym wzięciem
... a tak fajnie sypało po oczach w pierwszym rzędzie - ehhh ...
... a tak fajnie sypało po oczach w pierwszym rzędzie - ehhh ...
nie wiem jak dalej ale odkad regularnie siadam pod dachem (od 2 lat) dwa dolne rzędy są zawsze puste. Dlatego w tym przypadku wszystko jedno czy jest sklejka czy nie. Tor widać naprawde dobrze - zaskakująco dobrze.
Witam
Mam do sprzedania kilka karnetów normalnych cena 100 zł czyli taniej niż sprzedawał klub. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila 2pawel80@interia.pl.
Mam do sprzedania kilka karnetów normalnych cena 100 zł czyli taniej niż sprzedawał klub. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila 2pawel80@interia.pl.
-
dominikkk78
Karnet normalny
Witam!
Mam pytanie, czy jest jeszcze jakaś możliwość nabycia karnetu normalnego?
Albo może ktoś ma sprzedać po rozsądnej cenie, nawet troszkę wyższej niż ta oficjalna?
Kontakt - forum/kom 721394871/gg4206707
Pzdr.
Mam pytanie, czy jest jeszcze jakaś możliwość nabycia karnetu normalnego?
Kontakt - forum/kom 721394871/gg4206707
Pzdr.
Re: Karnet normalny
Witam
Kontaktowałeś się tu ?
Kontaktowałeś się tu ?
-
dominikkk78
Re: Karnet normalny
Jeszcze nie, ale dzięki bardzo za info 
Po karnety zapraszam do Pubu H2O na ul. Zachodniej 3.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Przez chwilę pokazał się wątek, który szybko zniknął, ale muszę napisać moje przemyślenie, które nie zdążyłem na nim opublikować.
Ktoś chciał sprzedać karnety o 20 zł taniej.
Moja odpowiedź:
"Czegoś tu nie rozumiem.
Sprzedajesz karnety o 20 zł taniej. O co tu chodzi. Z góry chcesz stracić pieniądze na karnetach, które i tak są o wiele tańsze niż suma kupionych biletów przez sezon.
Czy nie chciałeś wykorzystać sytuacji /miała być ograniczona ilość/ i kupiłeś karnety żeby je odsprzedać po wyższej cenie, a jak się okazało że będzie ich więcej to nie masz co z nimi zrobić?
Powiedz mi że się mylę /bardzo chcę się mylić/ bo jeżeli nie to jest to coś bardzo nagannego.
Pozdrawiam"
Mam apel do wszystkich nie kupujcie karnetów z drugiej ręki, bo jeżeli jest tak jak myślę to na przyszłość już nikt nie będzie się bawił w spekulacje karnetami, tylko z nimi zostanie bez możliwości odsprzedaży.
Ktoś chciał sprzedać karnety o 20 zł taniej.
Moja odpowiedź:
"Czegoś tu nie rozumiem.
Sprzedajesz karnety o 20 zł taniej. O co tu chodzi. Z góry chcesz stracić pieniądze na karnetach, które i tak są o wiele tańsze niż suma kupionych biletów przez sezon.
Czy nie chciałeś wykorzystać sytuacji /miała być ograniczona ilość/ i kupiłeś karnety żeby je odsprzedać po wyższej cenie, a jak się okazało że będzie ich więcej to nie masz co z nimi zrobić?
Powiedz mi że się mylę /bardzo chcę się mylić/ bo jeżeli nie to jest to coś bardzo nagannego.
Pozdrawiam"
Mam apel do wszystkich nie kupujcie karnetów z drugiej ręki, bo jeżeli jest tak jak myślę to na przyszłość już nikt nie będzie się bawił w spekulacje karnetami, tylko z nimi zostanie bez możliwości odsprzedaży.
Mariusz, tamten wątek skasowałem bo już nie mam siły po 3 razy dziennie przenosić postów do odpowiednich tematów (nie wiem czemu ktoś od razu musi nowy temat założyć jak chce karnet sprzedać skoro jest już temat do tego służący, ten właśnie).
A jeśli chodzi o ludzi oferujących w tej chwili karnety po niższej cenie to nie są to "konie" tylko osoby, które:
- wygrały taki karnet w jakimś konkursie, ale im niepotrzebny,
- dostały w prezencie od kogoś lub od firmy (sponsorzy mieli pewną pulę) i jak wyżej.
I nic w tym złego w sumie nie ma - jeden zaoszczędzi, drugi zarobi na czymś co mu niepotrzebne... Tylko mi nie zakładać za każdym razem oddzielnego tematu o tym!!!
A jeśli chodzi o ludzi oferujących w tej chwili karnety po niższej cenie to nie są to "konie" tylko osoby, które:
- wygrały taki karnet w jakimś konkursie, ale im niepotrzebny,
- dostały w prezencie od kogoś lub od firmy (sponsorzy mieli pewną pulę) i jak wyżej.
I nic w tym złego w sumie nie ma - jeden zaoszczędzi, drugi zarobi na czymś co mu niepotrzebne... Tylko mi nie zakładać za każdym razem oddzielnego tematu o tym!!!
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Dorodzy Forumowicze, bilety na niedzielne spotkanie dostępne będą w przedsprzedaży od soboty, jak również w niedzielę w obydwu Restauracjach KFC w Lublinie (CH Plaza i róg Lipowej i Racławickich) 30% taniej (odpowiednio 16 i 10 zł). Jedynym warunkiem będzie zakup dowolnego kubełka z menu
Można więc połączyć obie przyjemności...
Zapraszamy
Fajnie.
Bardzo się cieszę, że ktoś - lepiej lub gorzej - ale wziął się porządnie za sprawy marketingowo/dystrybucyjne.
Bardzo się cieszę, że ktoś - lepiej lub gorzej - ale wziął się porządnie za sprawy marketingowo/dystrybucyjne.
-
martins1982
Witam wszystkich.
Karnety znalezione na allegro: http://allegro.pl/karnet-karnety-zuzel- ... 01648.html
Może komuś się przyda
Karnety znalezione na allegro: http://allegro.pl/karnet-karnety-zuzel- ... 01648.html
Może komuś się przyda
Wynika z tego, że sprzedaje go ta sama osoba co parę postów wyżej zamieściła obłoszenie o sprzedaży karnetów. Na allegro za 110zł, dla forumowiczów 100zł, plus dla niego 
Ale się porobiło, teraz sprzedających karnety bez liku a kupujących brak.
Ale się porobiło, teraz sprzedających karnety bez liku a kupujących brak.
-
martins1982
Ale się porobiło, teraz sprzedających karnety bez liku a kupujących brak.[/quote]
Ja poszukuję jeszcze karnetu ulgowego w dobrej cenie
Ja poszukuję jeszcze karnetu ulgowego w dobrej cenie
Witam.
Okazja mam dwa karnety do sprzedania w okazyjnej cenie - tansze o 20zl czyli po 90zl. Sprzedaje bo dostalem z firmy i nie chce zeby sie zmarnowaly. Zapraszam do kontaktu. lukgit@wp.pl
Okazja mam dwa karnety do sprzedania w okazyjnej cenie - tansze o 20zl czyli po 90zl. Sprzedaje bo dostalem z firmy i nie chce zeby sie zmarnowaly. Zapraszam do kontaktu. lukgit@wp.pl
CZy karnet upoważnia do zajęcia miejsca na zadaszonej trybunie?
Zalezy jaki, Karnet VIP tak, zwykle na 99% nie.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Tadek Kostro ciśnie ostro!!
witam
mam pytanie od ktorej godziny sa czynne kasy jutro??bede wdzieczna za odpowiedz 
Wpdanij lepiej na kurczaka, dziś do północy i jutro od 10 rano a przy okazji kup bilecik 
a jesli dbam o figure i nie jadam takich rzeczy??nie mam szansy sie dowiedziec od ktorej te kasy??:)
Nic mi nie wiadomo, żeby ktoś z zarządu klubu się wypowiadał na forum więc raczej gdzie indziej trzeba pytać:
Kontakt: Tel: 601 655 999
E-mail: kmz[at]zuzel.lublin.pl
Kontakt: Tel: 601 655 999
E-mail: kmz[at]zuzel.lublin.pl
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Tak sobie spojrzałem na cenę biletu normalnego na mecz Włókniarz - Falubaz, która wynosi 25zł i aż ciężko uwierzyć w to, że na mecz KMŻ - Kaskad trzeba zapłacić 22zł. Dobrze, że są jednak jakieś promocje, gdzie można bilet nabyć nawet za 16zł, no i karnety w dobrej cenie, ale nie zmienia to faktu, że nasz klub trochę przesadził.