Play Off - TŻ Sipma - Wybrzeże Gdańsk 41:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#376 Postautor: Talib » 10 września 2004, o 11:12

Ale kogo tu się bać? Kargera? Był tutaj 30.05 i przywiózł 7 punktów w 5 biegach. Rewelacji nie było i nie będzie tym razem. Mecz jest do wygrania nawet jeśli krasnoludki zapłaciły Gdańszczanom.

Ylipulli

#377 Postautor: Ylipulli » 10 września 2004, o 11:40

Już się nie mogę doczkać meczyku !!! Będzie ciężko, ale wierzę , że wygramy :D

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#378 Postautor: Maxx » 10 września 2004, o 14:33

Powiem tyle - wierzÄ™ w naszych!

Awatar użytkownika
Gretzky

#379 Postautor: Gretzky » 10 września 2004, o 14:49

Ja tez wierze w naszych niewazne czy Wybrzez przyjedzie z Kargerem czy bez powinniśmy wygrac , jak beda z Kargerem to bedziemy mieli ostre przetarcie przed Rzeszowem a nie jakies poperdułki typu mecz przeciwko stu rempalom ;)

Czarek
Trener

#380 Postautor: Czarek » 10 września 2004, o 14:58

Jeśli to prawda, że mecz nie będzie czysty tzn. Gdańsk jedzie ze wsparciem od Rzeszowa, to nasi nie powinni mieć wyrzutów sumienia i wywozić Gdańszczan w płot.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#381 Postautor: Ar2rB » 10 września 2004, o 15:02

Może przyjazd strannieri gdańskiego został opłacony przez Józefów :).

Ja coś czuje, że w niedziele bedziemy oglądać kabaretu rzeszowskiego ciąg dalszy. Mam jakieś takie dziwne przeczucia.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#382 Postautor: Maxx » 10 września 2004, o 15:10

A ja Wam mówię, że wygramy i koniec kropka. Jeśli Rzeszów rzeczywiście macza palce w tym, żeby Gdańsk jechał u nas na maxa to dostaną w d...pę tydzień później i po sprawie.
Chcą kupić baraże to ich sprawa, ale Lublin na pewno się nie podłoży i jestem przekonany, że chłopaków stać na to aby rozpieprzyć józkowe układy.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#384 Postautor: Maxx » 10 września 2004, o 16:07

Gawrzyk pisze:etam, bez sensu byloby oplacanie gdanska przez jozkow. Tylko glupek by tak zrobil
Rzecz rozbija sie praktycznie o 3 punkty. Jesli przegramy z Gdanskiem nastepnym meczu z rzeszowem musialbysmy zdobyc nie 46 a 49 punktow.
Patrzac z perspektywy Ukrainy to sie nie oplaca.

Ale powszechnie wiadomo ze jozki sa zdradzieckie wiec moze cos knuja 8)

Dlatego też za tydzień rozjedziemy józków do 40 i będzie po temacie :D
Chłopaki na wszelki wypadek przygotowali w odwodzie ścigacze, gdyby józkom wpadło do głowy przywieźć jakiegoś pajaca do Lublina, który chciałby wylać asfalt na nasz tor :D :D :D

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
istred
Trener

#385 Postautor: istred » 10 września 2004, o 16:51

A może, któregoś z zawodników Rzeszowa, najlepiej tego, który ostatni będzie na mecz jechał wziąć "na stłuczkę" :lol:

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#386 Postautor: piwo__ » 10 września 2004, o 16:51

Gelo pisze:Bez paniki - to zestawienie mówi jasno - jeżeli Kościecha rzeczywiscie pojedzie - z dwójką pojedzie Stojanowski. Ide o zakład.

Gelo popieram!! <ok>

Ale ja rowniez uwazam ze nie wazne od skladu jaki przywiezie Gdansk i tak powinnismy wygrac a to faktycznie bedzie dobre przetarcie przed "Zgraja Jozkow"

Pozdrawiam...
Ostatnio zmieniony 10 września 2004, o 16:55 przez piwo__, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
istred
Trener

#387 Postautor: istred » 10 września 2004, o 16:52

Powiedzcie mi, bo nie jestem w temacie, dlaczego Kosciecha mialby nie jechac. Przeciez Debreczyn jest w sobote ...

Tandem

#388 Postautor: Tandem » 10 września 2004, o 17:20

Siedzę sobie słlużbowo we Wrocławiu i intuicja podpowiada mi że obejrzę jutro finał juniorów. Nie do końca t o związane z tematem ale widziałem rano tor wrocławski (po raz pierwszy w życiu) i nie mogę się powstrzymać od pewnej refleksji. Straszna to chała. Szerokie to jak lotnisko, łuki łagodne, nic tylko odkręcić gaz i zapie ... ile siły w maszynie Do tego trybuny odsunięte od samego toru, że chyba jutro przed zawodami lornetkę kupię. Po tym wszystkim nabrałem jeszcze większego szacunku dla naszego lubelskiego obiektu.
A co do meczu z Wybrzeżem to ma Gawrzyk rację że o żadnym podkupywaniu nie ma mowy. Jaki wynik by nie padł to i tak Rzeszów musi jechać u nas o wszystko. Gdańsk jakkolwiek bez motywacji na pewno nie położy się przed meczem, więc będą się musieli nasi chłopcy spręzać żeby zdobyć te 48 - 49 punktów, których zresztą oczekuję.
Tylko czy ja zdążę z Wrocka :( ...

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#389 Postautor: FantyÅ› » 10 września 2004, o 17:27

Tandem pisze:Siedzę sobie słlużbowo we Wrocławiu i intuicja podpowiada mi że obejrzę jutro finał juniorów. Nie do końca t o związane z tematem ale widziałem rano tor wrocławski (po raz pierwszy w życiu) i nie mogę się powstrzymać od pewnej refleksji. Straszna to chała. Szerokie to jak lotnisko, łuki łagodne, nic tylko odkręcić gaz i zapie ... ile siły w maszynie Do tego trybuny odsunięte od samego toru, że chyba jutro przed zawodami lornetkę kupię. Po tym wszystkim nabrałem jeszcze większego szacunku dla naszego lubelskiego obiektu.
A co do meczu z Wybrzeżem to ma Gawrzyk rację że o żadnym podkupywaniu nie ma mowy. Jaki wynik by nie padł to i tak Rzeszów musi jechać u nas o wszystko. Gdańsk jakkolwiek bez motywacji na pewno nie położy się przed meczem, więc będą się musieli nasi chłopcy spręzać żeby zdobyć te 48 - 49 punktów, których zresztą oczekuję.
Tylko czy ja zdążę z Wrocka :( ...

Thx za informacje o Wrocławskim torze bo akurat w następne wakacje miałem jechac do rodzinki do wrocławia i przy okazji miałem wstąpić na Wrocławski Stadion.:D:D
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Juzek

#391 Postautor: Juzek » 10 września 2004, o 20:34

I po co się tyle pluć, jak już pozamiatane.
Kostek, Chrzanek itp. za każdy punkt powyżej 10 niezłą kasę dostanie. Będzie stranieri (też nie za darmo).Peter obiecał mieć jeden defekt i raz gdzieś z tyłu przyjechać. Stachyra (wiadomo rzeszowska szkoła ) wystawi super parę Śledź-Mordel.Tor ma przypominać ten w Gdańsku, poza tym mamy w odwodzie Kaczmarka.A nad wszystkim czuwa ukraińska mafia. Będziemy i my przebiegli i zdradzieccy, przebrani za Polaków z tryzubami w kieszeni(można nas rozpoznać tylko po tym że gramatyki polskiej nie znamy i robimy błędy w dyktandach)
Siema

Awatar użytkownika
Rytel
Kontakt:

#392 Postautor: Rytel » 10 września 2004, o 21:37

Witajcie!!!Kuruję się domowymi sposobami (grzańce+witaminki), ale mur-beton na meczu będę i czuję że wygramy oba i baraże będą w klatce a nie na dachu :) Pozdrawiam z infernopoetyckim ukłonem
na razie nie życzę sobie dodatkowych podpisów:)

Awatar użytkownika
istred
Trener

#393 Postautor: istred » 11 września 2004, o 09:46

Gawrzyk pisze:Mi sie wydaje ze zabraknie i Bjerre i Kargera.
Pojada w krajowym. Zreszta, to bez roznicy czy Karger czy Pecyna zrobią 5 punktów.

Mam nadzieje, ze przyjada w krajowce, ale nie byl bym taki pewien czy Karger zdobyłby na naszym torze tylko 5 pkt. On ma jedną z najwyższych KSM w lidze (dokładnie 4. Po Karlssonie, Chrzanowskim i Kosciesze). Nie porównywałbym go do Pecyny (34 KSM).

Awatar użytkownika
istred
Trener

#394 Postautor: istred » 11 września 2004, o 10:27

Możesz Gawrzyk napisać jakie są awizowane składy ?
We wczorajszym Kurierze pojawił się taki Wybrzeża:
1. Robert Kościecha
2. Brian Karger
3. Krzysztof Jabłoński
4. Krzysztof Stojanowski
5. Tomasz Chrzanowski
6. Mariusz Pacholak

7. pewnie Mirosław Jabłoński.

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#397 Postautor: KubuÅ› » 11 września 2004, o 10:58

W ostatnim meczu ligi dunskiej Karger zdobyl 8+1 pkt przeciwko Brovst.

Krychs
Senior

#399 Postautor: Krychs » 11 września 2004, o 12:02

Według mnie Kargera nie ma się co bać. Ten zawodnik dawno ma już najlepsze lata za sobą.
Jest w niezłej formie, bo zdobył w ostatnich meczach w lidze duńskiej 8, czy 9 pkt :?: Liga duńska to nie liga polska, czy angielska, a do szwedzkiej również jej daleko. Nawet jeśli Karger wystąpi u nas w niedziele, nie sądze żeby zdobył więcej niż 8 pkt.

Krychs
Senior

#400 Postautor: Krychs » 11 września 2004, o 12:18

Sorry, że tak post pod postem.
Nasunęła mi się jednak jeszcze jedna refleksja odnośnie niedzielnego meczu. Nie uważacie, że godz. 17 to jednak trochę za późno :?: Przecież mamy już połowę września, a po 19 zapadają ciemności. Pamiętam mecze, które trwały 2,5-3 godz. i co by było gdyby w tym przypadku było podobnie :?: