Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Leniu
Junior

Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.

#3426 Postautor: Leniu » 14 kwietnia 2022, o 10:29

tck pisze:Ktoś wie jaki jest stosunek karnetów do biletów? Bo mi się wydaje że karnetów będzie więcej niż biletów i te pół godziny wcześniej nic nie da.
Tylko numeracja miejsc i egzekwowanie tego nie będzie wymagać poświęcenia pół dnia na jeden mecz...

Sądząc po tym, że kilka sekund (nawet nie kilkanaście) po uruchomieniu sprzedaży nie mogłem dodać 2 biletów (a nawet 1 biletu) z sektorów A, to tam pewnie jest większość karnetów (pewnie ponad 90%) i do tego wejścia faktycznie ustawią się sami karnetowicze.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#3427 Postautor: kibicLBN » 14 kwietnia 2022, o 15:19

Tam jest ,,grupa stretch"?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Sledzio
Trener
Kontakt:

#3428 Postautor: Sledzio » 16 kwietnia 2022, o 14:39

Nie ma ktoś jednego wolnego biletu normalnego na Częstochowę ?

Flagg
Trener

#3429 Postautor: Flagg » 16 kwietnia 2022, o 17:36

Jeśli Ci sie nie poszczęści, to daj znać jutro. Mam dwa bilety, które trochę paradoksalnie będą mi zbędne jeśli...mecz sie jutro odbędzie :) Jeśli bedzie przełozony, to bilety będą mi potrzebne :)

A tłumacząc tą pozorną zawiłość, to mam od kolegi, który wyjechał na świeta dwa karnety, na które jutro będę wchodzić. Jeśli jednak mecz przełozą, to musze je oddac i wtedy wejdę na bilety :) Ale patrząc na prognozy, to jutro na luzie jedziemy, wiec powinienem mieć te dwa na zbyciu.

W sumie nie wiem po jaką cholere piszę ten elaborat :D Koniec końców, jesli nie znajdziesz biletu, to daj znać jutro :)