Skład na sezon 2006
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Mnie się wydaje, że nasi młodzi pojeżdżą w meczach. Zapewne z silniejszymi rwyalami nasz klub pojedzie z dwoma juniorami nie Polakami. Zaś w meczach np. z Krosnem, Gnieznem, Grudziądzem pojedzie jeden obcy junior i nasz wychowanek. Składzik na przyszły sezon zapowiada się bardzo ciekawie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Dlaczego wszyscy (podobno) wiedzą kto ma podpisać w sobotę a nie napiszą tego wprost
Ja już sam nie wiem kto ma podpisać i ilu ma podpisać, gdyż każdy pisze co innego. Jeśli byłby ktoś tak miły i napisał wprost (jeśli to taka wielka tajemnica to mój nr gg:1711734) kto podpisze, to byłbym bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję.Skończyłem

-
Maciek_Lublin
I co teraz każdy bedzię zostawiał numer swojego gg? Ludzie ja też jestem ciekawy strasznie ale takie pisanie na forum ja też chce wiedzieć to moje gg to kompletnie nie ma sensu. Poczekajcie do soboty albo bardziej sie wczytajcie w forum, gdyż dzięki wiadomością sam wydedukowałem dwóch zawodników
Chyba, że już od tych zawirowań wokół klubu sam sie "zawirowałem" i zacząłem źle kombinować
Chyba, że już od tych zawirowań wokół klubu sam sie "zawirowałem" i zacząłem źle kombinować
a ja juz wiem i nie powiem bo serwer znowu padnie
Swoja drogą zachowanie niektorych uzytkowników jest trochę irytujące. Czy jak ktos zna juz sklad na nowy sezon to jest jakis super ekstra i wogole. Wydaje sie ze nie. Wiadomo tylko ze kontrakt podpisze Brhel. Dwoch juniorów z czego jeden do Czech a drugi to bodajże Szwed (skoro klubowy kolega Shieldsa ze Szwecji to raczej wiadomo). Pozostaje tylko ten super obcokrajowiec (moze Norris, może Loram) i jeden zawodnik krajowy. Przy tym wszystkim blado wyglada sprawa Jelenia, ktory chyba przedłuzy w sobote kontrakt.
Ta wypowiedz to moje przemyslenia przelane na papier (klawiature ?), dlatego prosze o nie usuwanie tego postu.
Z gory dziekuje
Swoja drogą zachowanie niektorych uzytkowników jest trochę irytujące. Czy jak ktos zna juz sklad na nowy sezon to jest jakis super ekstra i wogole. Wydaje sie ze nie. Wiadomo tylko ze kontrakt podpisze Brhel. Dwoch juniorów z czego jeden do Czech a drugi to bodajże Szwed (skoro klubowy kolega Shieldsa ze Szwecji to raczej wiadomo). Pozostaje tylko ten super obcokrajowiec (moze Norris, może Loram) i jeden zawodnik krajowy. Przy tym wszystkim blado wyglada sprawa Jelenia, ktory chyba przedłuzy w sobote kontrakt.
Ta wypowiedz to moje przemyslenia przelane na papier (klawiature ?), dlatego prosze o nie usuwanie tego postu.
Z gory dziekuje
lista wolnych seniorów: WardzaÅ‚a G. RempaÅ‚a Stojanowski Skórnicki Å. Jankowski MiÅ›kowiak Huszcza Franków Pietraszko Trojanowski Dym Pietrzyk TrumiÅ„ski M. CieÅ›lewicz MikoÅ‚ajczak JurczyÅ„ski
-
Piotrbaz
G, Knapp -
J. Rempała -
A. Huszcza -
1 osoba do naszego składu "dom starców 2006"
D. Jeleniewski -
B. Brhel -
2 osoba do naszego składu "dom starców 2006"
P. Åšwist -
3 osoba do naszego składu "dom starców 2006"
A. Shields - ten to wogule lol
bron panie boze od takiego składu tylko... wszystko tylko nie to
...t wygramy pare meczów z fularem krosnem i moze u siebie z gtz i RKM.. jesli mamy robic za klub w kotrym jezdza ci co juz koncza kariere albo powinni juz dawno skonczyc (huszcza) to bedzie walczył knapp z jeleniem a reszta olewka total...
J. Rempała -
A. Huszcza -
D. Jeleniewski -
B. Brhel -
P. Åšwist -
A. Shields - ten to wogule lol
bron panie boze od takiego składu tylko... wszystko tylko nie to
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2005, o 19:34 przez Piotrbaz, łącznie zmieniany 2 razy.
To że jest taka walka na forum o przypuszczalny skład to tylko świadczy o wielkim zainteresowaniu tą dtyscypliną sporu jaką jest żużel.
Myślę że to jet bardzo miłe szcegulnie dla działaczy któży wychodzą z siebie aby skład na przyszły sezon był jak najlepszy.jednocześnie myslę że w końcu trybuny będą zapełnione po same brzegi, będzie na co popatrzeć
.A apropo strofowania na forum jeden drugiego jaki to on jest nyprytomny czy zwracanie uwagi ludziom że pytają o coś po raz drugi bo okazuje się że wątek był poruszony pincet postow wcześniej myslę że to dopiero jest chore, czy każdy ma obowiązek czytac wszyskie posty po koleii od początku
.Forum jet po to żeby pytać , powiadamiać jescze raz pytać i jeczcze raz powiadamiać.Forum to forum a nie prywatna strona, Pozdrawiam wszyskich urażonych i pocieszonych

dla tych wiem, nie wiem
http://www.sportsboard.pl/Forum/viewthr ... enumber=16
i ciekawa dyskusja z "falubazami"
http://www.sportsboard.pl/Forum/viewthr ... enumber=16
i ciekawa dyskusja z "falubazami"
Piotrbaz pisze:G, Knapp -![]()
J. Rempała -![]()
A. Huszcza -1 osoba do naszego składu "dom starców 2006"
D. Jeleniewski -![]()
B. Brhel -2 osoba do naszego składu "dom starców 2006"
P. Świst -3 osoba do naszego składu "dom starców 2006"
A. Shields - ten to wogule lol![]()
bron panie boze od takiego składu tylko... wszystko tylko nie to...t wygramy pare meczów z fularem krosnem i moze u siebie z gtz i RKM.. jesli mamy robic za klub w kotrym jezdza ci co juz koncza kariere albo powinni juz dawno skonczyc (huszcza) to bedzie walczył knapp z jeleniem a reszta olewka total...
snilo mi sie, ze dostales bana, oby to byl proroczy sen...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Witam,
Zbiera mi sie na wymioty jak czytam wypowiedzi znawcow zuzla w wieku lat 16 (sportsboard.pl). Jedno wielkie napinanie sie... Nie ma zadnego oficjalnego info z klubu... a widac cala mase ekspertow ze 100% skladem. Kazdy wie wszystko, z pewnego zrodla... sobotnia konferencja to zweryfikuje. Przynam, ze plakal nie bede jak podawany sklad stanie sie prawda. Mimo wszystko porownujac NAZWISKA... w porownaniu z falubazami i ostrowem mimo wszystko wypadamy troche mniej okazale. Ale nie od dzis wiadomo, ze nazwiska na zuzlu nie jezdza... mam nadzieje, ze i tym razem bedzie to prawda.
Troche dystansu panowie...
Nem
Zbiera mi sie na wymioty jak czytam wypowiedzi znawcow zuzla w wieku lat 16 (sportsboard.pl). Jedno wielkie napinanie sie... Nie ma zadnego oficjalnego info z klubu... a widac cala mase ekspertow ze 100% skladem. Kazdy wie wszystko, z pewnego zrodla... sobotnia konferencja to zweryfikuje. Przynam, ze plakal nie bede jak podawany sklad stanie sie prawda. Mimo wszystko porownujac NAZWISKA... w porownaniu z falubazami i ostrowem mimo wszystko wypadamy troche mniej okazale. Ale nie od dzis wiadomo, ze nazwiska na zuzlu nie jezdza... mam nadzieje, ze i tym razem bedzie to prawda.
Troche dystansu panowie...
Nem
mikas pisze:Jeśli to info Robala jest tak samo pewne jak to które podawał przed poprzednia konferencją tutaj: viewtopic.php?p=87460&highlight=#87460 to jeszcze może być różnie
Poza tym skład Robala i JAGI troche sie róznia
Przesłanie do niejakiego Radusa ze Sportsboardu: wez wyluzuj troche, bo wlasnie teraz zachowujesz sie jak typowy Józef albo wyznawca Falubazu. Wypisujesz niepewne info, bo to czy Swist podpisze to jednak zagadka, tak wlasnie robia ci na ktorych wielokrotnie psioczylismy, czyli forumowicze ZG. Pytam sie: po ch..j to robisz?? Chcesz wywolac przekonanie ze jestesmy wsiulami podniecającymi sie niepewna informacją o transferze??
A co bedzie jak w sobote zamiast podawanych transferów podpisze Kloszard, Pietraszko, Mordel?? (odpukac) Co zrobisz?? Napiszesz cos na forum sportsboardu?? Nie... zamilkniesz na dlugi czas.
P.S. zakladam ze ten niejaki radus, czyta takze nasze forum.
Pozdrawiam
A co bedzie jak w sobote zamiast podawanych transferów podpisze Kloszard, Pietraszko, Mordel?? (odpukac) Co zrobisz?? Napiszesz cos na forum sportsboardu?? Nie... zamilkniesz na dlugi czas.
P.S. zakladam ze ten niejaki radus, czyta takze nasze forum.
Pozdrawiam

-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Witam wszystkich miłosników żuzla
Dostałem dzisiaj wieści ze
w składzie Naszego TZ
znajdÄ… siÄ™
1. Knapp
2.Rempała
3.Åšwist
4.David Noris
5. Andreas Messing
6. Lubos Tomicek
7. Bohumil Brhel
8. Czerwiński
D. Jeleniewski do Rzeszowa
Podobno pewne źródło - a jak pewne to zobaczymy w sobote.
Dostałem dzisiaj wieści ze
w składzie Naszego TZ
znajdÄ… siÄ™
1. Knapp
2.Rempała
3.Åšwist
4.David Noris
5. Andreas Messing
6. Lubos Tomicek
7. Bohumil Brhel
8. Czerwiński
D. Jeleniewski do Rzeszowa
Podobno pewne źródło - a jak pewne to zobaczymy w sobote.
nie nalezy teraz Arturkowi111 ostrzeżenia.
Jak się w sobotę okaże że to co napisał to nieprawda to można dać jemu nawet bana
Jak się w sobotę okaże że to co napisał to nieprawda to można dać jemu nawet bana
lista wolnych seniorów: WardzaÅ‚a G. RempaÅ‚a Stojanowski Skórnicki Å. Jankowski MiÅ›kowiak Huszcza Franków Pietraszko Trojanowski Dym Pietrzyk TrumiÅ„ski M. CieÅ›lewicz MikoÅ‚ajczak JurczyÅ„ski
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
-
Holly
proszę zwróćcie uwagę na ironiczny charakter mojego postu w stosunku do wcześniejszej wypowiedzi Grzesiecka.
Ponadto strasznie realne marzenia ma arturek111
Ponadto strasznie realne marzenia ma arturek111
To post niejakiego ciesiela ze sportsoardu.Jak podała Światowa Agencja Informacyjna powołując się na Santo Domingo Radio FM, niejaki Piotr Ś. został zatrzymany w lasku na północnych przedmieściach Santo Domingo, podczas próby wymiany 2 kg cruck'u na 3,5 mld. franków dominikańskich z lokalnymi Cyganami.
Obecnie wyczekuje "St. Angus jail" na wyrok, w 6-osobowej celi (z 8-ma rosłymi Dominikańczykami).
Jak podało "Punta Cana Journal" Piotr Ś. ma zapewnione godziwe warunki, powołując się na słowa zainteresowanego: "Jest mi bardzo dobrze, jeść dają nieźlę, do igraszek łaźnianych też się można przyzwyczaić. Pozdrawiam wszystkich sympatyków z Polski, na zawsze 100% Falubaz".
Jednoznacznie wynika z niego, że nie wiadomo jakich zawodników mamy w składzie. Szum informacyjny zakończy dopiero sobotnia konferencja.