TÅ» Motor Lublin 60:30 KSÅ» Krosno - 9 kwietnia 2006 !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
ermen
Zawodowiec

#326 Postautor: ermen » 9 kwietnia 2006, o 18:08

Sezon rozpoczęty od mocnego uderzenia, ale chyba inaczej byc nie mogło. Krosno z takim składem będzie jednym z outsiderów ligi.
Co do Naszych chłopaków:
Adam i Bo pokazali pewną i skuteczną jazdę. To samo można powiedzieć o Jacku.
Na tle słabych Krośnian trudno jednoznacznie ocenić Knappa i Śwista. Myślę jednak że ten tydzień muszą solidnie przepracować bo to nie jest poziom jakiego oczekujemy.
Na koniec Lubos, który był chyba rewelacją meczu i należą sie działaczom gratulacje za zakontraktowanie tego chłopaka. Strzał w dychę i oby tak dalej.

PS. Osobne słowa należą sie Danielowi. Jestem zawiedziony nie jego jazdą tylko brakiem jego jazdy. Wystąpił tylko w dwóch biegach, z czego w drugim chcec sie pokazać zaliczył uślizg. Nie rozumiem, dlaczego nie pojechał np. za Rempałę lub Shieldsa we wcześniejszych biegach. Tym bardziej że na treningu wcale nie był np. od Śwista czy Knappa gorszy. Powiem więcej, był lepszy i należała mu się większa ilośc startów. Jeśli jest rezerwowym tylko dlatego że nie skończył 23 roku życia to nie ma sensu.
Każdemu jego Everest...

Mohamed

#327 Postautor: Mohamed » 9 kwietnia 2006, o 18:09

Jestem pozytywnie zaskoczony Tomickiem, ladny wystep, walczy na torze ma ambicjie. Natomiast Swistem jestem strasznie rozczarowany, na najlabszym rywalu tylko 4 pkt, jeszcze nie ma co go skreslac ale mam nadzieje ze ma swiadomosc tego ze na jego miejsce sa chetni. Cos czuje ze Adam bedzie naszym liderem patrzac na jego dyspozycje u nas i w Angli.

Oglnie jest dobrze chociaz patrzac na to co wyprawia Zielona moze byc ciezko.

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#328 Postautor: marcin_lub » 9 kwietnia 2006, o 18:11

bkapusta pisze:Ja wierze, ze Swist zrobi wszystko zeby jechac lepiej.

Nie da sie ukryc, ze mozemy sobie dac rade bez niego. Bo poza tymi ktorzy jechali dzisaj jest jeszcze Messing, Pavlic [a Ci jadac za Michaluka podniesli by sile uderzeniowa timu], Lousi, Norris [jadac za Swista tez podniesli by sile druzyny] i Suchanek.

Wiec albo Swist w Grudziadzu walnie ponad 8ptk albo zielona trawka.

Dokładnie tak samomyśle. Jest kilku zawodników w obwodzie także jeśli Świst się nie spręży na Grudziąc to papa

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#329 Postautor: RadeKas » 9 kwietnia 2006, o 18:13

Co tu duzo gadac. Nie jest zle:P.

Zaskoczyl chyba wsyzstkich Jaca. Widac, ze on potrafi sie sprezyc kiedy trzeba. Mam nadzieje, ze Swist popatrzyl jak to sie robi. Tomicek, Brhel, Shields super. Knapp ujdzie.

Teraz to strach sie bac Zielonej :wink:. Wiedzialem, ze wygraja, ale bez przesady :p. A mecz w Grudziadzu i tak pewnie latwy nie bedzie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Apocalips
Zawodowiec