Stelmet Falubaz Zielona Gora- Speed Car Motor Lublin ( 10.05.19 godz. 18:00 )
Re: Stelmet Falubaz Zielona Gora- Speed Car Motor Lublin ( 10.05.19 godz. 18:00 )
Walczak to też jest jednak kawał chama, każe naszemu kierownikowi temperować podnoszenie nogi bo dojdzie do tragedii, a Dudek tak jak napisał kibicLBN sam się o te nogi potyka. Kilka biegów później jedzie co najmniej nieelegancko w stosunku do Lamberta.
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Re: Stelmet Falubaz Zielona Gora- Speed Car Motor Lublin ( 10.05.19 godz. 18:00 )
No właśnie, zamknięcie Lamberta przy płocie było o jeden krok od poziomu tak zwanego bandyckiego 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Napisalem to do jednego dziennikarza na TT i napisze tutaj- to jest zuzel psia mac i eliga, w ktorej jak juz kazdy widzi i wie- bledow sie nie wybacza. Jak Protas zamknal Miesiacowi brame ordynarnie czy Dudek Lambertowi to wszyscy hoho twardo ale to jest zuzel, a Miesiac podniosl noge to juz wielkie olaboga. Zmarzlik tak jezdzi caly czas i to ze on ma glowe o wiele nizej mnie nie obchodzi , albo jara nas najlepsza liga swiata albo balet mongolski. Jak jada jak panienki to zle, jak ostro tez zle.
BTW. Ja i tak twierdze ze PM zlapal po prostu przyczepniejsza nawierzchnie i tyle
BTW. Ja i tak twierdze ze PM zlapal po prostu przyczepniejsza nawierzchnie i tyle