papi pisze:Już pisalem, podobne to było do Woźniaka z Michelsenem. Wykluczony wyprzedzany
Ale tam się Woźniak zapultał 18 razy bardziej niż Bańbor. Kuźwa uparłem się, musiałbym obejrzeć tę sytuację raz jeszcze.
papi pisze:Już pisalem, podobne to było do Woźniaka z Michelsenem. Wykluczony wyprzedzany
KrzyczącyK1b1c pisze:Krychs pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:Jakie testy? xD SGP to też testy i katastrofalny (jak na niego) występ Zmarzlika? Nikt nic nie testował.
Liga a GP to dwie inne sprawy. Przecież nawet Domin w jednym z wywiadów powiedział, że testuję.
Nie, Domin mówił, że zmiana tunera na tym etapie sezonu wymaga dogadania się z silnikami i wyczucia ich. Tylko w tym kontekscie testuje, ale to nie ma nic wspólnego z kontrolowanym testem. Żadna drużyna nie testuje swojego sprzętu dla własnego widzimisie w trzech meczach (tyle było bardzo słabych), bo wiąże się to z ogromnymi stratami finansowymi. Po prostu był dołek sprzętowy, który mam nadzieje już jest zażegnany.
grzesieck pisze:one nawet nie sa do siebie podobne
Krychs pisze:
Po jednym z meczów w Lublinie Dominik wypowiadał się w strefie pomeczowej, że w ostatnim biegu testował nowy silnik. A dlaczego mając przed sobą mecze o pietruszkę nie posprawdzać innych rozwiązań? Jesteś pewien?
KrzyczącyK1b1c pisze:Krychs pisze:
Po jednym z meczów w Lublinie Dominik wypowiadał się w strefie pomeczowej, że w ostatnim biegu testował nowy silnik. A dlaczego mając przed sobą mecze o pietruszkę nie posprawdzać innych rozwiązań? Jesteś pewien?
Zacytujesz?
Krychs pisze:Domin powiedział o sprawdzaniu nowego motocykla po meczu w Lesznie. Nie wiem o co „kruszysz kopię”. Przecież to zupełnie normalne, że w meczach o pietruchę zawodnicy sprawdzają nowe silniki, inne przełożenia etc. Najważniejszą częścią sezonu będzie dwumecz finałowy do którego głęboko wierzę awansujemy. Nie wyjazdowy mecz we Wrocławiu w ostaniej kolejce rundy zasadniczej…
RadeKas pisze:Domin powiedział to po ostatnim meczu z Lesznem w mixzonie. Nie zmienia to faktu, że czas na testowanie raczej skończył się w momencie kiedy zaczęły się playoffy. Z drugiej strony za tydzień pewnie testowanie wróci ze względu na luzik po dzisiejszym wyniku.
KrzyczącyK1b1c pisze:Krychs pisze:Domin powiedział o sprawdzaniu nowego motocykla po meczu w Lesznie. Nie wiem o co „kruszysz kopię”. Przecież to zupełnie normalne, że w meczach o pietruchę zawodnicy sprawdzają nowe silniki, inne przełożenia etc. Najważniejszą częścią sezonu będzie dwumecz finałowy do którego głęboko wierzę awansujemy. Nie wyjazdowy mecz we Wrocławiu w ostaniej kolejce rundy zasadniczej…
Przecież to zupełnie inna część sezonu xD
Ge(L)o pisze:grzesieck pisze:one nawet nie sa do siebie podobne
Aha. No tak, biorąc pod uwagę upływ czasu to nawet dwie różne dyscypliny sportu.
RadeKas pisze:Ale tak serio. Te gołębie się kręcą po torze od początku meczu. Ktoś powinien coś z tym zrobić, bo to jednak trochę niebezpieczne.
InDorka pisze:RadeKas pisze:Ale tak serio. Te gołębie się kręcą po torze od początku meczu. Ktoś powinien coś z tym zrobić, bo to jednak trochę niebezpieczne.
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-tego-je ... zas-biegu/