Lubelski klub w sezonie 2011
- niespokojny
- Trener
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
W takim razie nic tylko pomyslodawce posadzic na motor i poczestowac go szpryca na naszym torze. No chyba ze to taka strategia motywujaca, zeby nasi starty wygrywali 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Hmm, na pewno macie rację, ale czy to oznacza, że Kołodzieja nie stać na kevlar? Musi być chyba więcej tych zalet 
- niespokojny
- Trener
Kolodziej mowil w wywiadze, ze po prostu nie zdazyl sobie uszyc na czas nowego kewlaru(po zmianie klubu), a ten dres to byl stroj zastepczy. A pozniej mu sie juz nie chcialo zmieniac
. Ale ma podobno wrocic do kewlaru... chociaz z nim to nie wiadomo, bo te peleryny sa lzejsze, a wiadomo jak on dba o wage.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Kolodziej mowil w wywiadze, ze po prostu nie zdazyl sobie uszyc na czas nowego kewlaru(po zmianie klubu), a ten dres to byl stroj zastepczy.
W DPŚ o ile dobrze pamiętam też startował w dresiwie w barwach Polski więc raczej nie chodziło o brak czasu na uszycie

Jednakowe stroje Ok.
W końcu będa wyglądali jak drużyna.
Co do kolorów przemilcze to.
Ale o gustach sie nie dyskutuje
Tylko Dziwi mnie jedno?Czego nie było konkursu na wykonanie tak jak jest to bylo np. we Wrocławiu,Częstochowie.
W końcu będa wyglądali jak drużyna.
Co do kolorów przemilcze to.
Ale o gustach sie nie dyskutuje
Tylko Dziwi mnie jedno?Czego nie było konkursu na wykonanie tak jak jest to bylo np. we Wrocławiu,Częstochowie.
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
a teraz, proszę bardzo - można napisać kilkanaście [ - dziesiąt ] postów nie na temat?,
Nie można
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Przygotowania naszej drużyny weszły w decydujacą fazę.Niektórzy nasi młodzi zawodnicy wykorzystują
do tego nasz lubelski akwen

do tego nasz lubelski akwen

Pójdą w stronę Knappa 
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Chyba tego artykułu nikt nie wklejał? - o zróżnicowanych cenach biletów, itd.czyli nic nowego nie wiadomo...
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /337768076
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /337768076
Frekwencja 1 maja nie będzie rewelacyjna, ale wcale nie z powodu beatyfikacji tylko... środka długiego weekendu:
29.04. - sobota
30.04. - niedziela
01.05. - poniedziałek
02.05. - wtorek
03.05. - środa
Przez tyle lat kolejka ligowa była 3 maja i komu to przeszkadzało???
29.04. - sobota
30.04. - niedziela
01.05. - poniedziałek
02.05. - wtorek
03.05. - środa
Przez tyle lat kolejka ligowa była 3 maja i komu to przeszkadzało???
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Zapewne problem jest taki, że 3 maja wypada we wtorek a wtorki -to termin szwedzkiej Elitserien. Jest taki dobry zwyczaj między największymi federacjami, że niedziela jest zarezerwowana dla Polski, wtorki i czwartki dla Szwecji, i jakieś tam dni dla Anglii. I federacje starają się na tyle na ile mogą aby kolizji terminów było jak najmniej. Wiem wiem - Polska powinna mieć to gdzieś bo my rządzimy i dzielimy, a ponadto najwięcej płacimy

Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Może ktoś z GKSŻ jedzie do Rzymu i dlatego
Albo żużlowcom tak zapadł w pamięci Jan Paweł II.
A tak serio to mnie tam to nie swędzi, aby był tylko awans. Jak mi będzie brakowało żużla to pójdę na turniej indywidualny, a jak zacisnę pasa to może jakimś cudem wycisnę kasę na wyjazd
Cuda się zdarzają 
A tak serio to mnie tam to nie swędzi, aby był tylko awans. Jak mi będzie brakowało żużla to pójdę na turniej indywidualny, a jak zacisnę pasa to może jakimś cudem wycisnę kasę na wyjazd
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Zapowiedź zróżnicowania cen biletów powoduje, że tak naprawdę nie wiadomo czy opłaca się kupić karnet czy nie. Chyba, że klub określi granicę dolną i górną tych cen. Może to nie jest zły pomysł. Lepiej byłoby jednak wprowadzić bilety rodzinne. Propagandowo i finansowo opłacalne.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
Smirnek_
- Senior
Nie wyobrażam sobie sytuacji, że przed sezonem nie wiadomo ile będą kosztować bilety na mecze przykładowo kat. A i B. Tak więc jak je poznamy dopiero będziemy mogli dyskutować nad sensem kupowania karnetów. Ja wiem, że to znakomity temat do dyskusji
, ale w tej chwili proponuję dać sobie na wstrzymanie do czasu ogłoszenia cen.
Tym bardziej nie moge pojac po co Sprawka puszcza takiego baka informacyjnego bez konkretow? Chce wybadac nastroje?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A ja jak tylko pojawią się w sprzedaży kupuję karnet. Tłumiki zawalili sami zawodnicy więc protesty kibiców nic nie dadzą. A nie chodzić na miłość swego życia to jak to. I tak będę postępował czy się to komuś podoba czy nie, już od 45 lat.
Pytanie zasadnicze.
Czy istnieje w naszym klubie, tak jak we wszystkich innych klubach ,coś takiego jak cennik reklamowy, czy to zalezy od widzimisie rządzących?
Czy jest to jakaś tajemnica czy może rzecz ogólnie dostępna? I gdzie jej szukać?
Nie pisze na prywatne maile rządzących bo wiem że i tak prezio siedzi godzinami przed kompem i śledzi wszystkich krytykantów. To może odpowie.
Czy istnieje w naszym klubie, tak jak we wszystkich innych klubach ,coś takiego jak cennik reklamowy, czy to zalezy od widzimisie rządzących?
Czy jest to jakaś tajemnica czy może rzecz ogólnie dostępna? I gdzie jej szukać?
Nie pisze na prywatne maile rządzących bo wiem że i tak prezio siedzi godzinami przed kompem i śledzi wszystkich krytykantów. To może odpowie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Pytanie zasadnicze.
Czy istnieje w naszym klubie, tak jak we wszystkich innych klubach ,coś takiego jak cennik reklamowy, czy to zalezy od widzimisie rządzących?.
O ile pamietam, mialem w reku taki ladny folder-cennik za KMZ na dosc grubym papierze . Chyba to nie problem zmałpowac calosc tylko uaktualnic ceny.
No właśnie o to chodzi że najprawdopodobniej jest to wielki problem.

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Nawet na spotkaniu prezes mówił "KMŻ jest firmą" wspominał o tym również Adamczuk 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nie mogłem znaleźć odpowiedniego wątku, więc piszę tu. Chciałbym przekazać w tym roku 1% podatku na KMŻ. Jest taka możliwość? Ma nasz klub status OPP?
- Egon
- Zawodowiec
Nie ma. Dywagowałem już wcześniej na ten temat.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
- Egon
- Zawodowiec
W stwierdzeniu, że "KMŻ jest firmą" nie widzę niczego, do czego można by się czepić. KMŻ faktycznie jest firmą, tylko trzeba wiedzieć co oznacza słowo "firma" 
Motor! Motor! Tylko Motor!
Ernesto pisze:harry pisze:Pytanie zasadnicze.
Czy jesteś absolutnie pewien, że Stowarzyszenie KMŻ Lublin prowadzi działalność gospodarczą i w związku z tym może posługiwać się czymś takim jak cennik usług reklamowych?
Rozumiem, że w pozostałych klubach taki cennik funkcjonuje? To może udostęnisz np. Falubazu? Bo naturalnie nie podejrzewam Cię, że zabrałeś głos z czystej złośliwości.
Oczywiście, że funkcjonuje. Bo niby jak można sprzedać coś czego nie ma się w ofercie a co stanowi najważniejsze źródło przychodu?
Jeśli KMŻ nie prowadzi działalności to jakim cudem pozyskuje sponsorów???
Proszę bardzo - cennik Falubazu http://www.zkzssa.pl/Klub/Cennik-Reklam-2011
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
"W dupie byłeś, gówno widziałeś", jak to mówią.
Filozof jesteś niekiepski ale na realiach to się guzik znasz.
Cennik jest po to potrzebny żeby reklamodawca zdał sobie sprawę ze swoich możliwości reklamowych w stosunku do klubu.
I bardzo często tak było że reklamodawcy ogladając taki folder uzmysławiaja sobie że moga za ludzkie pieniadze dobrze sie zareklamować.
A jeżeli chcą wydać dużo pieniędzy to zawsze można łączyć reklamy. I w ogóle możliwości jest bardzo dużo ale trzeba od czegoś wyjść ( to znaczy własnie od takiego foldera-cennika) a nie gębę rozdziawić i oczy wybałuszyć i toczyć opowieści w ilu to firnmach się nie było i guzik to dało.
A zdobycie cen w Promexie zajęło mi 30 ( trzydzieści) sekund. Weź się ogarnij chłopie:
PW“PROMEX“ MIROSŁAW DUDEK
UL.LIPOWA 60, 44-207 RYBNIK
TEL/FAX 032 42 23404 ,TEL. 0607 992020
e-mail: promex@ak.net.pl
SKRÓCONY CENNIK NA MOTOCYKLE , SILNIKI ORAZ
CZĘŚCI ZAMIENNE DO MOTOCYKLI JAWA JRM
NA ROK 2010/2011
OBOWIĄZUJĄCY 01.01.2010 DO ODWOŁANIA
CZĘŚCI RAMOWE CENA W EURO NETTO
L.P. NUMER KATALOG. NAZWA CENA
1 889-5-02 MOTOCYKL KMPL. 4.128.-
2 889-5-02 PODWOZIE MOTOCYKLA KMPL. 2.052.-
3 PODWOZIE NIEKOMPLETNE: JAK NA ZDJĘCIU W POZYCJI
„SPEEDWAY“ 1318.-
4 PODWOZIE NIEKOMPLETNE: BEZ SILNIKA ,SPRZĘGŁA, BŁOTNIKÓW ,OKRYĆ, SIEDZENIA ,WIDELEC REGULOWANY 1.470.-
5 889-10-208 SILNIK 2.098.-
6 889-10-208 K SILNIK KIT 1.890.-
7 871-41-002 WIDELEC PRZEDNI STD. 320.-
8 871-41-003 WIDELEC PRZEDNI REGULOW. 365.-
9 989 941 141 AMORTYZATOR HAGON 38.-
10 889-31-510,871-31-520 ŚRODEK RAMY 889,871 193.-
11 889-31-150 ; TYLNA CZĘŚĆ RAMY 889,884 156.-
12 871-33-010,889-33-010 PAŁĄK TYLNEGO BŁOTNIKA 15.-
13 889-31-560 BLACHA SILNIKOWA LEWA 37.-
14 889-31-565 BLACHA SILNIKOWA PRAWA 32.-
15 889-31-530 BLACHA STOPKI LEWEJ 34.-
16 871-37-011 HAK 14.-
17 871-31-015 OŚKA HAKA 15.-
Filozof jesteś niekiepski ale na realiach to się guzik znasz.
Cennik jest po to potrzebny żeby reklamodawca zdał sobie sprawę ze swoich możliwości reklamowych w stosunku do klubu.
I bardzo często tak było że reklamodawcy ogladając taki folder uzmysławiaja sobie że moga za ludzkie pieniadze dobrze sie zareklamować.
A jeżeli chcą wydać dużo pieniędzy to zawsze można łączyć reklamy. I w ogóle możliwości jest bardzo dużo ale trzeba od czegoś wyjść ( to znaczy własnie od takiego foldera-cennika) a nie gębę rozdziawić i oczy wybałuszyć i toczyć opowieści w ilu to firnmach się nie było i guzik to dało.
A zdobycie cen w Promexie zajęło mi 30 ( trzydzieści) sekund. Weź się ogarnij chłopie:
PW“PROMEX“ MIROSŁAW DUDEK
UL.LIPOWA 60, 44-207 RYBNIK
TEL/FAX 032 42 23404 ,TEL. 0607 992020
e-mail: promex@ak.net.pl
SKRÓCONY CENNIK NA MOTOCYKLE , SILNIKI ORAZ
CZĘŚCI ZAMIENNE DO MOTOCYKLI JAWA JRM
NA ROK 2010/2011
OBOWIĄZUJĄCY 01.01.2010 DO ODWOŁANIA
CZĘŚCI RAMOWE CENA W EURO NETTO
L.P. NUMER KATALOG. NAZWA CENA
1 889-5-02 MOTOCYKL KMPL. 4.128.-
2 889-5-02 PODWOZIE MOTOCYKLA KMPL. 2.052.-
3 PODWOZIE NIEKOMPLETNE: JAK NA ZDJĘCIU W POZYCJI
„SPEEDWAY“ 1318.-
4 PODWOZIE NIEKOMPLETNE: BEZ SILNIKA ,SPRZĘGŁA, BŁOTNIKÓW ,OKRYĆ, SIEDZENIA ,WIDELEC REGULOWANY 1.470.-
5 889-10-208 SILNIK 2.098.-
6 889-10-208 K SILNIK KIT 1.890.-
7 871-41-002 WIDELEC PRZEDNI STD. 320.-
8 871-41-003 WIDELEC PRZEDNI REGULOW. 365.-
9 989 941 141 AMORTYZATOR HAGON 38.-
10 889-31-510,871-31-520 ŚRODEK RAMY 889,871 193.-
11 889-31-150 ; TYLNA CZĘŚĆ RAMY 889,884 156.-
12 871-33-010,889-33-010 PAŁĄK TYLNEGO BŁOTNIKA 15.-
13 889-31-560 BLACHA SILNIKOWA LEWA 37.-
14 889-31-565 BLACHA SILNIKOWA PRAWA 32.-
15 889-31-530 BLACHA STOPKI LEWEJ 34.-
16 871-37-011 HAK 14.-
17 871-31-015 OŚKA HAKA 15.-