Z warszawskimi sa u nas Piszcz, Borodaj, Vissing, i jakis Ukrainiec jeszcze jeden.
Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Karlssonem zainteresowany jest Ostrow, Pila i Rybnik
Z warszawskimi sa u nas Piszcz, Borodaj, Vissing, i jakis Ukrainiec jeszcze jeden.
Mielniczuk
mariusz1987 pisze:no właśnie,może czas na kontrakt dla trenera??
Prezes z trenerem mają spotkać się po zakończeniu okienka transferowego i dopiąć szczegóły
co to za koles siedzial dzis miedzy prezesem a J.Ziółkowskim ??? z gory dzieki za odp. 
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
mielniczuk jesli dobrze zrozumialem podpisal normalny kontrakt.
motoru brum
neir1 pisze:co to za koles siedzial dzis miedzy prezesem a J.Ziółkowskim ??? z gory dzieki za odp.
manjolo pisze:mielniczuk jesli dobrze zrozumialem podpisal normalny kontrakt.
tak wlasnie myslalem ze to on, a kumpel sie spieral ze nie !!!
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
Jak dobrze słuchałem to Bogdanka celuje w Ekstraligę. No proszę chyba postraszyli troszkę Pana Prezesa.
Skład normalnie prawie idealny. Misiek na Lidera. Oj będzie się działo na treningach bo jak widzę ten skład to każdy może bać się o pewne miejsce. Brawo

Skład normalnie prawie idealny. Misiek na Lidera. Oj będzie się działo na treningach bo jak widzę ten skład to każdy może bać się o pewne miejsce. Brawo
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Ktoś tu jeszcze o Wieczorku pisał czy to prawda ?
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
tak, podpisali:
- Wieczorek
- Cam
- Misiek
- no i chyba ten Mielniczuk
oraz "warszawy":
- borodaj
- piszcz
- vissing
chyba tyle.
- Wieczorek
- Cam
- Misiek
- no i chyba ten Mielniczuk
oraz "warszawy":
- borodaj
- piszcz
- vissing
chyba tyle.
motoru brum
Patrząc na forum i wypowiedzi tutaj umieszczane spodziewałem się więcej jadu w stronę prezesa jak i pełnych wiader pomył czy nawet tych tak bardzo sławnych taczek. A tu po za kilkoma mało ważnymi pytaniami cisza! Coś się stało? Bo zaczynam się martwić że zabrakło odwagi czy argumentów.

Ja się cieszę że w składzie jest Woodward, Miśkowiak może będzie liderem, może nie!
kto wie.
Wiadomo że walka o skład będzie zacięta. Miesiąc i Baran jeżeli chcą zabłysnąć, niestety (stety) będą musieli zainwestować w sprzęt, bo Jeleń i Dawid nie odpuszczą!!.
Wiadomo że walka o skład będzie zacięta. Miesiąc i Baran jeżeli chcą zabłysnąć, niestety (stety) będą musieli zainwestować w sprzęt, bo Jeleń i Dawid nie odpuszczą!!.
Tylko teraz aby na tych treningach się nie powybijali.
Wszystko o.k., ale tym składem nie mamy szans na awans !!
Czyżby Lubelski Węgiel S.A. myśli, że i w tym sezonie bezpośrednio awansują dwie drużyny? jeśli tak, to wyprowadźcie ich szybko z błędu.
Może jeszcze okularnik przez dzisiejszą noc prześpi się z "tematem" i jednak odeśle podpisany kontrakt.
Marzenie!!!
Czyżby Lubelski Węgiel S.A. myśli, że i w tym sezonie bezpośrednio awansują dwie drużyny? jeśli tak, to wyprowadźcie ich szybko z błędu.
Może jeszcze okularnik przez dzisiejszą noc prześpi się z "tematem" i jednak odeśle podpisany kontrakt.
Marzenie!!!
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2012, o 18:46 przez janek, łącznie zmieniany 3 razy.
Wieczorek przychodzi na wypożyczenie czy będzie "naszym" juniorem?
jak padło pytanie o szkółkę to prezes stwierdził że AŻ 80 tysiecy dają na szkolenie. a trenerów dobrych jest ciezko znaleźc i takie tam blleble ble.
troche się spoznielem to nie wiem jaki budżet ale 80 tys z powiedzmy 2mln to bardzo mało
troche się spoznielem to nie wiem jaki budżet ale 80 tys z powiedzmy 2mln to bardzo mało
Skład ciekawy bo nieobliczalny. Moim zdaniem możemy pogonić u siebie i Gniezno i Grudziądz i włączyć się do walki o awans. Szkoda, że nie ma Karlsona, ale Mads i Cam są ... nieobliczalni więc kto wie?
9. Jeleniewski
10. Korneliusen
11. Stachyra
12. Woodward
13. Miśkowiak
14. Łukaszewski
15. Borowicz
9. Jeleniewski
10. Korneliusen
11. Stachyra
12. Woodward
13. Miśkowiak
14. Łukaszewski
15. Borowicz
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
janek pisze:Ja się cieszę że w składzie jest Woodward, Miśkowiak może będzie liderem, może nie!kto wie.
Obawiam się, że również Jeleń i Dawid będą musieli szykować fury bo zeszły sezon jest przykładem
Janek skąd takie podejście ? Już nie raz w tym sporcie druzyna wyładowana tuzami miała awansowac i nie awansowała,więc nadzieja zawsze jakaś jest ja za wileki sukces uznam 3-4 miejsce na koniec sezonu a wiadomo może uda się skończyć wyżej 
Dobromir pisze:Wieczorek przychodzi na wypożyczenie czy będzie "naszym" juniorem?
z tego co słysząłem to wypozyczenie
Fantys pisze:Janek skąd takie podejście ? Już nie raz w tym sporcie druzyna wyładowana tuzami miała awansowac i nie awansowała,więc nadzieja zawsze jakaś jest ja za wileki sukces uznam 3-4 miejsce na koniec sezonu a wiadomo może uda się skończyć wyżej
W ubiegłym sezonie już mieliśmy lać wszystkich do 30, i co?
No niby tak, liga okazała się wyrównana,więc dlatego mam nadzieję że i ta I liga będzie tak samo wyrównana jak ta II z 2011
trzeba wierzyć wygrywac wszystko u siebie i na wyjazdach pourywac trochę punktów i będzie dobrze .
Pamiętajcie ze w tym sezonie jedziemy o pierwszą 4:) nie o awans żeby awansować trzeba mieć więcej kasy i wszystko uporządkowane w klubie, ale idziemy w dobrym kierunku:) także nie rozpędzajmy się xD
Dokładnie - IDZIEMY W DOBRYM KIERUNKU.

"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
Jeszcze 27 stron i jeden dzień damy rade 
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
yamahaR1 pisze:Nie ma co panikować z tym Karlssonem, może faktycznie na niego już zabraknie przy pakiecie Miśkowiak , Gizatullin/Woodward (tak ćwierkają wróble)
Jakoś tragicznie byśmy na tym nie wyszli ...
Korneliussen
Stachyra / Miesiąc/ Baran
Gizatullin/Woodward
Jeleniewski
Miśkowiak
Łukaszewski
Borowicz/ ktoś tam jeszcze
źle by to nie wyglądało, sporo możliwości zestawienia składu a to Pan Dzikowski akurat dobrze potrafi i pół sezonu nie zmarnujemy
No a jak się te wróble pomylą to nie dożyją wiosny![]()
No to mają szczęście
Jak to miło pomyśleć, że józefy od jutra zaczynają prawdziwe przygotowania kondycyjne i sprzętowe