Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
Ciekawe jaki warunek musi spełnić Piszcz, aby zasłużyć na możliwość podpisania umowy w Lublinie. Pewnie się pokajać i cmoknąć w d. Kasztankę na Litewskim.
Obawiam sie, ze podpisze tam, gdzie zadnych dodatkowych warunkow nikt mu nie bedzie stawial.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Filip pisze:A czy zawodnicy naszego klubu byli także obecni na konferencji?
Nie było .Albo raczej nie dotarli bo Tomek był w trasie (gdy zaczynała sie konferencja miał jeszcze 60 km do Lublina)
A Puszkowski odwołał rano i bardzo wszystkich przepraszał ale nie było szans przy dzisiejszrj pogodzie aby zdążył.
Za to był trenejro
PS:A przepraszam,zapomniałem o hicie!!
Trwają rozmowy z Michalukiem!
A w jakim celu nam Michaluk? chyba że chce umowę warszawską podpisać, ale kto go weźmie?
Do warszawskiej nie trzeba prowadzić rozmów, bo niby o czym?
Warszawskie maja byc w tym tygodniu. Darkina i ja nie slyszalem. Jezeli chodzi o Piszcza, to musi byc spelniony jakis warunek, ale jaki to kij wie 
i to jest wreszcie rzetelna informacja:
http://espeedway.pl/news,dwa_kontrakty_ ... 50,12.html
http://www.lsport.pl/zuzel/zu10012801.php
http://espeedway.pl/news,dwa_kontrakty_ ... 50,12.html
http://www.lsport.pl/zuzel/zu10012801.php
Nie wiem, czy ktos to pisal, czy nie, ale Hauzinger i Zielinski sami zglosili sie do klubu i chcieli jezdzic u nas, bo tor im odpowiada.
A Franek nie?
- niespokojny
- Trener
W takim razie to popularne nazwisko ktore moze dolaczyc i byc liderem to Darkin. To ja juz nie mam wiecej pytan. Bedzie powtorka z zeszlego sezonu.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
A co z Tyronem Proctorem?? jeszcze klika dni temu był zainteresowany startami w lublinie.
Myślałem że dzisiaj będzie ogłoszone że podpisał umowę.
Myślałem że dzisiaj będzie ogłoszone że podpisał umowę.
Tematu Franka nie bylo. Konferencja ogolnie dobrze zorganizowana, mozna bylo pogadac, posluchac, pytanie odnosnie Klimka, Piszcza, juniorow i to jak sie cenia teraz, takze ciekawe rzeczy. Szkoda, ze Puzona nie bylo.
Sklad na razie jest ciekawy, ja tam sie ciesze, ze jest i Gatiatov i Lenar Nigmat...cos tam. Ruscy to ruscy, nie pierdziela sie
Sklad na razie jest ciekawy, ja tam sie ciesze, ze jest i Gatiatov i Lenar Nigmat...cos tam. Ruscy to ruscy, nie pierdziela sie
komentarz z syfow, czyli let's have some fun:
: )
Darkin nie przysłał podpisanej umowy , nie wiem skąd takie info u was ? z moich dobrze poimformowanych źródeł do Kmz zostaną wypożyczeni : T.Piszcz i M.Rempała oraz K.Mistygacz i T.Kostro.
to złe masz informacje bo Tomek Piszcz napewno nie bedzie jezdzil w Lublinie bo 3 razy w tygodniu chdoizmy na sale razem i tomek bedzie jezdzil w Gdansku albo w Krosnie wiec zle masz informacje
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:komentarz z syfow, czyli let's have some fun:Darkin nie przysłał podpisanej umowy , nie wiem skąd takie info u was ? z moich dobrze poimformowanych źródeł do Kmz zostaną wypożyczeni : T.Piszcz i M.Rempała oraz K.Mistygacz i T.Kostro.to złe masz informacje bo Tomek Piszcz napewno nie bedzie jezdzil w Lublinie bo 3 razy w tygodniu chdoizmy na sale razem i tomek bedzie jezdzil w Gdansku albo w Krosnie wiec zle masz informacje
A to sie wsypal bo Tomek chodzi na sale dwa razy w tygodniu
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
bartosch pisze:ktory komentarz typujesz?:)
niestety ten drugi :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
SyFy często umyślnie popełniają błędy, by sprawdzić kto od nich kopiuje...
Co wy z tym Piszczem, że wam się nie odechciało po ubiegłym sezonie...? Inni żużlowcy też istnieją i może nie będą robić łaski.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- marcin_lub
- Junior
tak to juz jest z kibicami... śledź tez kiedys numer wystawil a pozniej go na rekach noszono...
Cz@rek pisze:Z juniorów-Baniak jego żądania były wyższe niż K.Barana
Dziwisz się ? gdy w 2006 otwarto okienko dla obcokrajowców na skale światową to nasze szkolenie w kraju poszło w odstawkę a GKSŻ zamiast coś z tym zrobić to mieli to gdzies a teraz gdy przetarli oczy tak jak dyr.Sprawka mówił że trzeba ratować Polski żużel to teraz poszukiwanie juniorów a za sezon gdy baniak będzie seniorem to pewnie nikt go nie będzie chciał a jak będzie chciał to nie wiem czy z 80% dostanie tego co ma teraz.
A Sprawka mówił ze wypożyczenie juniora to 20-60tyś zł za juniora i 40 tyś jeszcze na coś to lepiej te pieniadze wyłożyć na swoich i szkolić i jeszcze raz szkolić bo zamiast wydawać na kogoś to będziemy mieli swoich i łachy bez. Gdzie te czasy że w klubie zdawało po 10 chłopaków a teraz przez 3 sezony nikt.
I dobrze ze na zebraniu zostały poruszone sprawy aby więcej ludzi przychodziło na zawody. Mam nadzieje że to działaczom coś do myślenia.
Szkoda ze po za Rafałem Wilkiem nikogo nie było.
Po pierwsze - fajne zamieszanie wyszlo z Frankiem, sprowokowalem je calkowicie niechcacy:)
Zdanie po angielsku zwykla literowka, przysiaglbym, ze napisalem "dreams":)
Po czwarte, fajnie, ze sa Ruscy:) Jak dojdzie Darkin to z Gatiatovem moga byc ciekawa propozycja na jedyne pozycje obco w druzynie.
Zdanie po angielsku zwykla literowka, przysiaglbym, ze napisalem "dreams":)
Po czwarte, fajnie, ze sa Ruscy:) Jak dojdzie Darkin to z Gatiatovem moga byc ciekawa propozycja na jedyne pozycje obco w druzynie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Tym razem Kurier donosi http://www.kurierlubelski.pl/sport/2152 ... ,id,t.html
Pan Wasilewski zaczyna mnie strasznie denerwować! Co on sobie jakieś jaja robi? Taką jałmużne to już lepiej dać na biedne dzieci 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Henryk Pidek skarbnikiem
, a to on nie działa przypadkiem w Motorze Lublin?
- kmzlublinfan
- Senior
Cieszy mnie ten szwedzki junior. A Gatjatow może się przydac w meczach na własnym torze. Wszystko zweryfikują sparingi. Ja bym chętnie jeszcze widział Tomasza Piszcza, może Mariusza Frankowa.