Cooper pisze:Ja bym nawet powiedzial, ze tor jest w dobrym stanie. Tylko duze opady sa w stanie zagrozic dzisiejszemu meczowi.
to dobrze. ale niestety wielu ludzi sie chyba niemozna spodziewac dzis...taka pochmurna pogoda
Jak ex(już decyzja zapadła)-fanklub myśli że nie trzeba już dopingować skoro nie ma FK to tak jest - niestety - no dopiero po meczu coś się ruszyło a swoją drogą - feta jak po zdobyciu złotego medalu DMPDoping przyzwoity, ale mogło być lepiej.
Z krzesełkaKorgi skąd wytrzasnąłeś gościa w białej bluzce ? niezły wariat
swoją drogą decyzja sędziego z pierwszego biegu to prawdziwa parodia - ale lepiej dla nas "I sędzia też i sędzia też przyjacielem TEŻETu jest"Michaluk niech skończy karierę, bo zabije się kiedyś i kogoś przy okazji
janek pisze:Piszcz wreszcie dzisiaj się obudził , aż każdy oczy otwierał szeroko.
Dj_Korgi pisze:Z krzesełkaA tak na serio to on zawsze był ale dziś coś wyjątkowo odważny ( za sprawą % )
Pozdrowienia dla Zuzi z wybuchowÄ… COLÄ„
![]()
Dj_Korgi pisze:Pozdrowienia dla Zuzi z wybuchowÄ… COLÄ„![]()
kylong pisze:Tanczymy labado![]()
![]()
![]()
a ja uwazam za biedne to że nagle odebrało wam chęć do dopingu kiedy ten jest najbardziej potrzebnyhasla "kto nie spiewa ten z rzeszowa" tez uwazam za biedne
też uważam to za dobrą decyzję a od jebania to był właśnie wariatno jak juz sie wzieliscie za ten doping to darujcie sobie jebanie sedziego w sytuacji gdzie podjal on jedyna sluszna decyzje, czyli wykluczyl Sledzia
Z ksyw na koszulkach zapamiętałem tylko ZuzięHehe z wybuchową colą była Becia,
my Sprite - Gniezno pragnienieja dziś nie miałam pragnienia
??Tanczymy labado
tego "wariata" nie wpuscilbym na stadion i to dla jego dobra, slaba sprawa w mlodym wieku nie miec swoich zebow, a moze sie to tak dla niego skonczyc jak bedzie dalej najebany wchodzil na kraty
hasla "kto nie spiewa ten z rzeszowa" tez uwazam za biedne
Gelo pisze:Jestem rozczarowany postawą naszych zawodników - żeby się męczyć z takimi kelnerami... Wynik 25:23 kiedy u gości jedzie tylko jeden zawodnik - wstyd. Zachwycacie się Allenem, a nikt nie powie prawdy - ze to TYLKO BYLE JAKI ANGLIK. Niestety woził naszych, bo poza ostatnim biegiem nasi obchodzili się z nim łagodnie i zapraszali wręcz do wyprzedania zostawiając frajersko miejsce. Od meczu w Grudziądzu konsekwentnie twredze, ze Trumiński jest natychmiast do wymiany - nie ma siły, jest pasywny i tchórzliwy. Do tego brak sprzetu. Bez zmiany na obcokrajowca nie mamy czego szukać w rewanżu. Sugeruję dogadanie się z kimś kto jezdzi na twardym torze (nie wiem jak teraz przygotowują w Rzeszowie) i jazda w tygodniu - nawet sparing.