Plakaty
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Plakaty
Zamawiane bylo 500 sztuk.
- tezetomaniak
- Trener
Jak corazmniej? Yyy... Było pierw chyba 150, potem coś ponad 200, przed meczem z Krosnem poszło 850, Opole 400, teraz 500.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Plakaty są Czas na Rozwieszanie:P
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Plakaty juz zostały dostarczone do
- Plazy : sklep Redstar i Kantor (mozecie przy okazji zerknąć czy wiszą w Redstarze bo w Kantorze Pan powiesił przy mnie)
- Leclerca na Zana (sklep Diesel/Puma, myjna)
ktos przeszedlby sie do sklepu Redtsar w Olimpie? Jesli ktos to zrobi to niech napisze na forum aby sie nie dublować.
- Plazy : sklep Redstar i Kantor (mozecie przy okazji zerknąć czy wiszą w Redstarze bo w Kantorze Pan powiesił przy mnie)
- Leclerca na Zana (sklep Diesel/Puma, myjna)
ktos przeszedlby sie do sklepu Redtsar w Olimpie? Jesli ktos to zrobi to niech napisze na forum aby sie nie dublować.
- tezetomaniak
- Trener
byłem w barku o 16:00 i nic nie było ;| korki na miescie ? ;]
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Nie tylko korki ale też.
my czekaliśmy cierpliwie i się czekaliśmy Koper przyniósł dożo plakatów nawet nas widział hehe plakaty były koło17:D już zostało kilkanaście rozwieszonych
Ostatnio zmieniony 1 lipca 2009, o 08:36 przez buby, łącznie zmieniany 3 razy.
- Egon
- Zawodowiec
A tak w ogóle to od której ten barek jest otwarty? Bo jutro miałem zamiar z rana podjechać a w sumie to nigdy tak wcześnie na stadionie się nie pojawiałem 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Egon pisze:A tak w ogóle to od której ten barek jest otwarty? Bo jutro miałem zamiar z rana podjechać a w sumie to nigdy tak wcześnie na stadionie się nie pojawiałem
Zależy jak rano chcesz je odbierać. Kiedyś (przed meczem z Krosnem) pojawiłem się po plakaty na stadionie chwilę po godzinie 9 rano i barek był już otwarty.

- Egon
- Zawodowiec
Nie no o 6 to raczej bym tam się nie pojawił;) właśnie tak koło 9 mnie interesowało
dzięki
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
To nie powinno być chyba problemu. Co prawda teraz okres wakacyjny, ale to chyba w tym przypadku nie ma żadnego znaczenia. Nie wiem też ile plakatów zostało, bo ja brałem dziś pierwszy
ale na pewno sporo jeszcze jest.

- tezetomaniak
- Trener
jak ktoś będzie w barku i wróci to niech napisze ile zostało plakatow o danej godzinie, nie chce drugi raz na darmo jechac.
- Egon
- Zawodowiec
Siema ja byłem koło 10 i wziąłem 100 sztuk
ale jeśli było 500 to wczoraj może z 50 ktoś wziął tak to wyglądało
także wszyscy krzyczą żeby wcześniej robić a nie bardzo jest komu wieszać..no ale mam nadzieję że później reszta się rozeszła.
Kosa tak w ogóle to jesteś grafikiem albo kimś takim czy po prostu "umiesz" zrobić porządny plakat? bo miałem taką sytuację..wieszam sobie wieszam, gorąco jak diabli obskoczyłem Lipową, Racławickie, płot koło Teatru w budowie, Krakowskie, 3 Maja i myślę wypadało by odpocząć, no to siadłem sobie na Litewskim na ławeczce obok jakiegoś mężczyzny. Ale ten się patrzy i się pyta: "Żużel będzie?" No to mówię że tak i zapraszam Go na mecz
no i zaczęliśmy gadać od słowa do słowa i mówi że był rzecznikiem prasowym w Górniku Łęczna kilka lat, a tak w ogóle to zajmuje się reklamą i jest dziennikarzem
Poprosił o plakat i powiedział że jest na wysokim poziomie i generalnie ocena bdb
W sumie to rozmawiałem z Nim ponad godzinę..ogólnie rzecz biorąc to człowiek z ogromną wiedzą na różne tematy ale to już OT..
http://www.sport.pl/sport/1,78981,4186603.html ooo..znalazłem..to ten człowiek po prawej
Zainteresowanie plakatami duże przy wieszanie ludzie z poza Lublina podchodzili i pytali gdzie jest stadion bo chcą przyjść..nawet taki stary dziadek podszedł i spytał czy mu dam na pamiątkę
W Plazie w Redstarze byłem plakaty wiszą trzy. Dałem nawet pani na przechowanie swoje i wpadłem w szał wyprzedażowych zakupów i straciłem półtorej stówy i chyba ze 2 godziny
Kosa tak w ogóle to jesteś grafikiem albo kimś takim czy po prostu "umiesz" zrobić porządny plakat? bo miałem taką sytuację..wieszam sobie wieszam, gorąco jak diabli obskoczyłem Lipową, Racławickie, płot koło Teatru w budowie, Krakowskie, 3 Maja i myślę wypadało by odpocząć, no to siadłem sobie na Litewskim na ławeczce obok jakiegoś mężczyzny. Ale ten się patrzy i się pyta: "Żużel będzie?" No to mówię że tak i zapraszam Go na mecz
http://www.sport.pl/sport/1,78981,4186603.html ooo..znalazłem..to ten człowiek po prawej
Zainteresowanie plakatami duże przy wieszanie ludzie z poza Lublina podchodzili i pytali gdzie jest stadion bo chcą przyjść..nawet taki stary dziadek podszedł i spytał czy mu dam na pamiątkę
W Plazie w Redstarze byłem plakaty wiszą trzy. Dałem nawet pani na przechowanie swoje i wpadłem w szał wyprzedażowych zakupów i straciłem półtorej stówy i chyba ze 2 godziny
- tezetomaniak
- Trener
czyli jak wpadne jutro to jest szansa ze jeszcze beda tak ? 
To następnym razem idę z Tobą Egon
. Tym razem nie brałem plakatów (może dlatego zostało tak dużo), bo jestem już w trakcie pakowania i nie miałbym czasu na rozklejanie. A
Egon pisze:siadłem sobie na Litewskim na ławeczce obok jakiegoś mężczyzny. Ale ten się patrzy i się pyta: "Żużel będzie?" No to mówię że tak i zapraszam Go na meczno i zaczęliśmy gadać od słowa do słowa i mówi że był rzecznikiem prasowym w Górniku Łęczna kilka lat, a tak w ogóle to zajmuje się reklamą i jest dziennikarzem
Poprosił o plakat i powiedział że jest na wysokim poziomie i generalnie ocena bdb
W sumie to rozmawiałem z Nim ponad godzinę..ogólnie rzecz biorąc to człowiek z ogromną wiedzą na różne tematy ale to już OT..
![]()
Rycąbel haha kilka lat to on rzecznikiem w Górniku nie był.
Rozwiesza ktoś plakaty na Wrotkowie?
- Egon
- Zawodowiec
Chyba na trzyletnim kontrakcie..ale jakie to ma znaczenie..spoko gość 
no jak wychodziłem to było powiedzmy te 350..nie wiem jak dziś się sprężyła reszta
tezetomaniak pisze:czyli jak wpadne jutro to jest szansa ze jeszcze beda tak ?
no jak wychodziłem to było powiedzmy te 350..nie wiem jak dziś się sprężyła reszta
Trzyletni kontrakt mógł mieć, ale tyle lat na pewno nie był rzecznikiem. Dokładnie nie pamiętam ile był, ale był krótko.
te plakaty na mecz z rawiczem są jakieś.....Lewe...
Niby wszystko OK ale brakuje "malutkiego szczegółu" mianowicie nie ma na nich kto z kim jedzie czyt. nazwy drużyny KOLEJARZA RAWICZ, jest samo logo klubu i tyle...
jak wrociłem do domu po 21.00 to plakatów w barze było hmmmm sporo wiecej niż 200...
Niby wszystko OK ale brakuje "malutkiego szczegółu" mianowicie nie ma na nich kto z kim jedzie czyt. nazwy drużyny KOLEJARZA RAWICZ, jest samo logo klubu i tyle...
jak wrociłem do domu po 21.00 to plakatów w barze było hmmmm sporo wiecej niż 200...
bartexs1 pisze:
O matko!!! Bartex !!! Ale Ty masz klawe życie
Mieszkać w barze
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Egon
- Zawodowiec
A no fakt..ale to wina klubu z Rawicza bo nie ma nazwy klubu w herbie/logu drużyny
Zauważ że większość klubów ma nazwę w herbie i bez sensu jest tylko mnożyć na plakacie napisy bo im ich więcej tym bardziej plakat staje się nieczytelny. No a Rawicz ma samego zwierza..
No ale fakt, jeśli ktoś nie bardzo się interesuje żużlem to nie zgadnie co się kryje za owym zwierzem
No ale fakt, jeśli ktoś nie bardzo się interesuje żużlem to nie zgadnie co się kryje za owym zwierzem
Tez to zauwazylem ale sobie rozkminilem ze na naszej klasie mozna nazwe dac w opisie zdjecia.
A poza tym na plakatach watpie zeby jakis Rawicz kogos specjalnie zachęcil do przyscia
Niech mysla ze to np. Łódź albo jakiś klub zagramaniczny ;]
A poza tym na plakatach watpie zeby jakis Rawicz kogos specjalnie zachęcil do przyscia
- Egon
- Zawodowiec
Speedway pisze:Niech mysla ze to np. Łódź albo jakiś klub zagramaniczny ;]
Za dużo tych zagramanicznych w Polsce nie występuje..raptem 2
Jeśli ktoś się choć trochę orientuje to wie czyj to herb. A jeśli go to totalnie nie interesuje to w sumie nie liczy się dla niego kto jest przeciwnikiem tylko liczy się samo jakieś tam widowisko czy jak to nazwać..