Wyjazd do Łodzi 26.09.
Re: www.wszyscydolodzi.pl - Wyjazd do Łodzi 26.09.
Mam 16 skończone
turex pisze:Jade pierwszy raz i nie wiem czy jak mam mniej niz 18 lat to moge jachac czy trzeba opiekuna?
Osoby, których nie znam osobiście, a które nie ukończyły 18 roku życia jeśli chcą jechać bez opieki to przychodza z zaświadczeniem od któregoś z rodziców/opiekunów prawnych.
Treść tego oświadczenia:
"Wyrażam zgodę na samodzielny wyjazd mojej(-go) córki/syna (imię nazwisko) na mecz żużlowy do Łodzi w dn. 26.09.2010 i biorę pełną odpowiedzialność za jego czyny."
Czytelny podpis
Szczerze to niemam pojęcia czy takie coś mi w czymkolwiek pomoże jak ktoś narozrabia (może sie prawnicy wypowiedzą), ale wolę mieć niż nie mieć
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Dzięki mojemu rannemu zapytaniu,będzie nastepna osobówka.Z tego powodu chciałem ogłosić ,że są 2-3 wolne miejsca na wyjazd (jest tył w aucie wolny).
Wszystkie informacje u kierowcy pod numerem tel.508 929 920 (Arek 27l).
Wszystkie informacje u kierowcy pod numerem tel.508 929 920 (Arek 27l).
Ostatnio zmieniony 21 września 2010, o 21:01 przez Rudy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
do listy wyjazdowej można dopisać + 2 
meesha pisze:W busach 152 czyli razem 310
Zaraz Extraligę dogonimy
-
kaaamisiak
meesha pisze:turex pisze:Jade pierwszy raz i nie wiem czy jak mam mniej niz 18 lat to moge jachac czy trzeba opiekuna?
Osoby, których nie znam osobiście, a które nie ukończyły 18 roku życia jeśli chcą jechać bez opieki to przychodza z zaświadczeniem od któregoś z rodziców/opiekunów prawnych.
Treść tego oświadczenia:"Wyrażam zgodę na samodzielny wyjazd mojej(-go) córki/syna (imię nazwisko) na mecz żużlowy do Łodzi w dn. 26.09.2010 i biorę pełną odpowiedzialność za jego czyny."
Czytelny podpis
Szczerze to niemam pojęcia czy takie coś mi w czymkolwiek pomoże jak ktoś narozrabia (może sie prawnicy wypowiedzą), ale wolę mieć niż nie mieć
Dopytałam - pomoże, ale podpis musi być czytelny i wyraźny
to tak jak wycieczki w szkole - rodzice piszą kartki i biorą odpowiedzialność za dzieci
Szczególnie, że te 152 to "dawno i nieprawda"
W busach aktualnie 167 osób
Normalnie jakbym jakiś "Fakt" czytał
(Arek 27l)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Nie będzie problemu z ilością biletów w Łodzi dla przyjezdnych ?
meesha pisze:(Arek 27l)
Piszę takie rzeczy po to ,żeby jakiś np.16latek nie był zdziwiony jak zadzwoni ,i okaże sie że jak dla niego ze starym gościem rozmawia
Dalej sie podobieństw do gazet będziesz doszukiwał?
Chętnie bym ekipą busem pojechał,ale jak pisałem wcześniej nie bardzo mam jak z Konopnicy dostać się z rana w niedzielę pod MOSIR.
1 wolne miejsce na wyjazd osobówką tel.508 929 920
Ostatnio zmieniony 21 września 2010, o 21:09 przez Rudy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Szkoda meesha że nie pracujesz dla PKP,bo widze ze pomysł z wynajęciem pociągu nie był by wcale głupi
Fakt ze pewnie troche drożej by to wyszło,ale przynajmniej nie trzeba robić postojów na siusiu
Fakt ze pewnie troche drożej by to wyszło,ale przynajmniej nie trzeba robić postojów na siusiu
Skoro bedzie nas rekordowa ilosc musimy ogarnac bardzo wazna rzecz - doping
czy ktos ma mozliwosc zalatwienia megafonu? Przy takiej liczbie osob bylby wskazany, bęben mamy
moze jeszcze jeden? ;p
Meesha, jeszcze prosba do Ciebie
dopisz jeszcze jedna osobe do mnie. Dzieki. Pozdrawiam.
Na chwilę obecną osobówki 165+3=168osób 
Megafon nie jest potrzebny... Na kazdym postoju będzie trening dopingu, na trybunach na dole staną "ogarnięci" i będą kierować resztą... Tak to widze 
Tylko ciekawe gdzie te postoje jak w samych busach jest juz 170 osob
? Prawie jak pielgrzymka...
Całkiem przyjemnie będą mieli na stacji paliw, gdy im obok 170 osób krzyknie MOTORZE MÓJ! 
Naczelny obrońca Karola Barana.
Ja tam już się nie mogę doczekać 
Marun pisze:Megafon nie jest potrzebny... Na kazdym postoju będzie trening dopingu, na trybunach na dole staną "ogarnięci" i będą kierować resztą... Tak to widze
Ne ma problema ;]
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
proponuje tez przyspiewke "ole ole ole ola i tylko Motor Motor z Lublina" to jest dobre
zreszta trzeba cos jeszcze wymyslec ;p
mi sie moze uda zalatwic megafon;D
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
Majo pisze:mi sie moze uda zalatwic megafon;D
dawaj
jutro max w czwartek bd juz wiedzial;D
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
Ależ sprawiacie ,przykrość' tym którzy nie mogą z Wami jechać
Też bym z chęcią pokrzyczała, a tu buba.
Też bym z chęcią pokrzyczała, a tu buba.
Czy na trybunach będą nas wspomagać jacyś zaprzyjaźnieni stranieri? 
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec