Ogólnie- zasłużona wygrana:)
ps. Za 2 tygodnie przywitamy Śwista
tezetomaniak pisze:meczu nie ma co komentować, każdy kto był to widział co sie działo ;p
ja mam natomiast takie pytanie i licze, że ktos mi udzieli normalnej odpowiedzi.
Dlaczego Michaluk ciągle jeździ na żużlu ? Czy ktoś mu płaci za ilość metrów miedzy nim a trzecim zawodnikiem ?
i jak tam ten Twoj smiech na sali?
Kauko i jego 7 punktów. Śmiech na sali
moko pisze:Mam tylko jedno pytanie.Jakim prawem spiker na zawodach żuzlowych robi kampanię wyborczą piłsudczykowi?
Hans pisze:Wg. za mocno wykontrował motocykl, wpadł w dziurę i przeleciał.![]()
Ojej odezwał się, ooo, czekałem na to. Wiesz jesteś śmieszny i nie potrafisz przyznać się do swoich błędów. Wg. mnie nie chodziło o słabość Gniezna, owszem Karlssonem on nie jest i nikt od niego tego nie wymagał. 10+3, dla mnie jest dobrym wynikiem, ale nie jakieś tam 7 w 6 startach? Upatrzysz sobie zawodnika to po nim jeździsz równo, tak było z Knappem i teraz jest z Nieminenem. Leczysz tym swoje kompleksy? Coś w szachach nie wychodzi ?
Czarek pisze:moko pisze:Mam tylko jedno pytanie.Jakim prawem spiker na zawodach żuzlowych robi kampanię wyborczą piłsudczykowi?
Chyba w celu obniżenia frekwencji na trybunach. Większość ludzi nie znosi chamskiej politycznej agitacji.
PS. Nie rozumiem jak można teraz gdy jest tyle wolnych od cenzury opracowań naukowych o Piłsudskim być jego fanem.
Shack pisze:tak tak, a jarek bedzie na trybunie ?