3.06.2007 TŻ Sipma Lublin - Start Gniezno
Sledzio pisze:Nie dawno wróciłem z Motoru niestety odwołany tor wygląda okropnie więc jak jutra słonce nie pokaże się to mało realne że będzie żużel, a z tego co wiem jutro tez ma padać.
o prorok mam się trafił, wie co będzie jutro ....
a tak na poważnie, trzeba już się brać za robotę zeby jutro mecz się odbył
Gniezno tak osłabione to już nigdy nie będzie, no i tor jutro będzie bardzo przyczepny po opadach deszczu jest szanasa wygrać wysoko ...
o ja ciee... znow pada , przynajmniej u mnie na osiedlu. na ta chwile zdecydowanie niema meczu!
naprawde bardzooooo watpie zeby nagle jutro rano wyszlo piekne slonce, ktore utrzyma sie przez caly dzien. a jak na razie to sie zanosi tylko na to ze bedzie lalo cala noc.
w sumie mozna juz ustalac nowy termin...

w sumie mozna juz ustalac nowy termin...

Kibice Startu nie opłaca wam się jechać, nie róbcie sobie darmowych wycieczek.. U Nas po raz kolejny mocno pada, a jutro też ma nie być za ciekawie, a wątpliwe, aby wyszło jutro słońce i przygrzewało od rana...
Radzę przed wyjazdem sprawdzić tą stronę- odświeżajcie godziny
Radzę przed wyjazdem sprawdzić tą stronę- odświeżajcie godziny
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Wydaje mi się, że nie padało gdzieś tak od północy. Obecnie nie ma deszczu, niebo pochmurne, ale takie jasne widać, że słońce chce się przedrzeć. I co najważniejsze wieje wiatr. Jeśli taka pogoda się utrzyma może być różnie, zależy jak wygląda tor na chwile obecną.
Co do meczu, jeśli się odbędzie będzie bardzo przyczepnie i o to chodzi
. Na taki żużel to człowiek ma ochotę chodzić.
Pozdrawiam
Co do meczu, jeśli się odbędzie będzie bardzo przyczepnie i o to chodzi
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Taki jak na barazu z Zielonka?
Na taki jak z Ostrowem. Jak już mówiłem nie wiem jak wygląda obecnie tor. Jeżeli nie pada od północy do teraz i jest dosyć silny wiatr to wydaje mi się, że tor przesechł. Mam nadzieje, że ktoś z klubu poinformuje nas jaki jest stan nawierzchni i jaka jest szansa na to, żeby mecz się odbył.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
K.A.M.I.L. pisze:Taki jak na barazu z Zielonka?
Na taki jak z Ostrowem. Jak już mówiłem nie wiem jak wygląda obecnie tor. Jeżeli nie pada od północy do teraz i jest dosyć silny wiatr to wydaje mi się, że tor przesechł. Mam nadzieje, że ktoś z klubu poinformuje nas jaki jest stan nawierzchni i jaka jest szansa na to, żeby mecz się odbył.
Pozdrawiam
To z tym ze nie padało od północy to sie mylisz.O 4 jak kładłem sie spac to padało i to strasznie,a teraz nic nie pada.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub