Robert Miśkowiak
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Re: Robert Miśkowiak
Robert Miskowiak, śr. dom 2,000, śr wyjazd 2,051
72 biegi odjechane i taka ciekawostka - w 14 sposrod nich RM przyjechał na 1:5 w plecy (z czego 7 w domu).
72 biegi odjechane i taka ciekawostka - w 14 sposrod nich RM przyjechał na 1:5 w plecy (z czego 7 w domu).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Pisalem o tym wiele razy. Ja nie chce robic z Miska zadnego kozla ofiarnego chociazby z powodu duzej sympatii... ale Robert dolozyl spora cegielke do spadku. Gdyby Miskowiak pojechal zwlaszcza w domu tak jak tego chyba wszyscy oczekiwalismy to zadnego spadku by nie bylo. Po to dostal tyle hajsu, zeby zniwelowac brak juniorow. Jak to wyszlo w praniu cyfrowo przedstawil Cooper. Jestem baaaardzo zawiedziony Miskowiakiem. Bardzo przeplacony i nietrafiony lider.
Z całym szacunkiem i z dużą sympatią do Roberta ale powinien oglądać i się uczyć drużynowej jazdy:
http://www.youtube.com/watch?v=-KhDX6u0dvA
http://www.youtube.com/watch?v=-KhDX6u0dvA
- tezetomaniak
- Trener
Robert Miśkowiak najbardziej wartościowym zawodnikiem Nice PLŻ wg SF 
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/48660 ... i-zuzlowej
PS. Nasi juniorzy mieli tylko 7,62% udział w zdobyczy punktowej całej drużyny.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/48660 ... i-zuzlowej
PS. Nasi juniorzy mieli tylko 7,62% udział w zdobyczy punktowej całej drużyny.
w ich przypadku to AŻ
Robert Miśkowiak: Polonia Bydgoszcz ma plan. To mnie przekonało
No maja plan. Plan spłacenia Roberta po sezonie z kredytu żyrowanego przez miasto 
Misiek to na moje oko straszny głupek albo po prostu lubi jeździć za darmochę, dla kibiców 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Misiek to na moje oko straszny głupek albo po prostu lubi jeździć za darmochę, dla kibiców
a jakich tam kibiców widziałeś
dodatkowo udało mu się załapać dobrego sponsora z Lublina . Kolejny sponsor będzie płacił za sport w innym mieście i tyle w temacie tego zawodnika
Trzeba mieć niezbyt ułożone w głowie żeby sponsorować takie drewno bez ikry jak Miśk. jeżdżący dla innego klubu.
To samo dotyczy Ułamka. A na pewno trzeba się nie znać na żużlu, bo jeszcze zrozumiem że ktoś chce się reklamować na kevlarze jakiegoś kozaka.
Albo trzeba mieć dużo złej woli i złośliwości bo wspierając np Bydgoszcz tylko ze wględu na zawodnika, jest to działanie na szkodę miejscowego klubu z Lublina. Na pewno nie ma tu żadnej taktyki marketingowej tylko głupie ślepe podążanie za zawodnikami którzy szukają takich naiwniaków i nie mogą uwierzyć że znajdują.
Gdybym mial zamiar rozpocząć indywidualny sponsoring zawodnika poza Lublinem to Ułamek i Miśkowiak by byli ostatnimi z którymi bym chciał współpracować i nie piszę tego złośliwie.
Żużlowe trupy bez perspektyw, złotówy bez rozsądku, jeżdżące najbardziej pasywny żużel jaki można sobie wyobrazić.
Każdy ma prawo robić z własną kasą co chce ale na takie przypadku nóż się otwiera w kieszeni,
a KMŻ sponsorów nie ma za dużo.
To samo dotyczy Ułamka. A na pewno trzeba się nie znać na żużlu, bo jeszcze zrozumiem że ktoś chce się reklamować na kevlarze jakiegoś kozaka.
Albo trzeba mieć dużo złej woli i złośliwości bo wspierając np Bydgoszcz tylko ze wględu na zawodnika, jest to działanie na szkodę miejscowego klubu z Lublina. Na pewno nie ma tu żadnej taktyki marketingowej tylko głupie ślepe podążanie za zawodnikami którzy szukają takich naiwniaków i nie mogą uwierzyć że znajdują.
Gdybym mial zamiar rozpocząć indywidualny sponsoring zawodnika poza Lublinem to Ułamek i Miśkowiak by byli ostatnimi z którymi bym chciał współpracować i nie piszę tego złośliwie.
Żużlowe trupy bez perspektyw, złotówy bez rozsądku, jeżdżące najbardziej pasywny żużel jaki można sobie wyobrazić.
Każdy ma prawo robić z własną kasą co chce ale na takie przypadku nóż się otwiera w kieszeni,
a KMŻ sponsorów nie ma za dużo.
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
https://www.youtube.com/watch?v=1fQ6i7NJsTk.
a pomyśleć że jeszcze nie dawno ulubionym torem był tor lubelski , a może bardziej bogdankowe i lubelskie srebrniki
a pomyśleć że jeszcze nie dawno ulubionym torem był tor lubelski , a może bardziej bogdankowe i lubelskie srebrniki
Misiek to dla mnie najwieksza "liderowa" porazka calej zeszlorocznej I ligi. Ogolnie jestem jego postawa zwlaszcza w Lublinie totalnie zawiedziony. Wybor na najbardziej wartosciowego zawodnika I ligi oplacila chyba Inawera, bo jest to po prostu bardzo kiepski zart. Zawodnik - lider, dajacy sie nagminnie wozic u siebie na torze juniorom druzyny przeciwnej to dupa a nie najbardziej wartosciowy zawodnik. Niech idzie za srebrnikami gdzie indziej. Pisze to ja - naczelny oredownik i kibic Miskowiaka w Lublinie. To mowi wszystko odnosnie jego zelszorocznej postawy.
Kwestia sponsorow - a kto komu zabroni sponsorowac Miskowiaka czy Ulamka? widocznie maja skutecznych ludzi/menadzerow, ktorzy potafia takich sponsorow wyrwac. Potwierdza to tylko marazm i amatorstwo tego naszego lubelskiego klubu.
Kwestia sponsorow - a kto komu zabroni sponsorowac Miskowiaka czy Ulamka? widocznie maja skutecznych ludzi/menadzerow, ktorzy potafia takich sponsorow wyrwac. Potwierdza to tylko marazm i amatorstwo tego naszego lubelskiego klubu.
Bardzo niefortunnie to nazwali. Misiek jest zawodnikiem, który ma największy procentowy udział we wszystkich punktach drużyny. Nie oznacza to, że jest najbardziej wartościowy. Najbardziej wartościowym zawodnikiem jest ten który ma największą średnią razem z bonusami.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!