Cameron Woodward

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Rabiosa
Junior

Re: Cameron Woodward

#251 Postautor: Rabiosa » 6 stycznia 2013, o 17:06

Kargolo pisze:
meesha pisze:No i Adamsa jeszcze znamy panie swiatowy :D

No i Tyrona Proctora też znamy ;)

Rabiosa pisze:W lidze dzieli ich kolosalna różnica na korzyść Doyla , a chyba " rodzima " liga jest wyznacznikiem

Porównujesz występy w lidze angielskiej do ligi polskiej, musisz faktycznie znać się na rzeczy ;)

Jelenia i Kościucha , Ułamka i Zegnotę porównujesz i oceniasz w ligach zagranicznych czy wyznacznikiem jest rodzima liga polska ?
Jak ja mogę porównać zawodników w polskiej lidze jak tylko jeden z nich coś jeździł w zeszłym sezonie.
Jayson Doyle jest pierwszym rezerwowym w drużynie Australii , to w takim razie trener australijczyków też jest głupi skoro nie widzi tam Woodwarda :lol:

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#252 Postautor: Hayden » 6 stycznia 2013, o 17:08

Rabiosa pisze:to co ten Doyle ma GP się załapać by być lepszym od Woodwarda ?

Nie. Wystarczy, ze pokaze ze jest od Camerona lepszy (uwaga, uwaga teraz slowo klucz) W POLSCE.

Porownanie dwoch ostatnich sezonow Jasona "rakiety" Doyla z Woodwardem w Polsce:
2011. II liga (Piła) 1,963 w 6 meczach.
2012. II liga (Rybnik) 14+2 na ogorkach z Rawicza natluczone u siebie i 6 punktow na wyjezdzie daja srednia 2,200 w 2 meczach.

II liga (Lublin) 2,386 w 9 meczach.
I liga (Lublin) 1,909 w 7 meczach.

Czegos jeszcze nie rozumiesz?

edit:
Rabiosa pisze:Jelenia i Kościucha , Ułamka i Zegnotę porównujesz i oceniasz w ligach zagranicznych czy wyznacznikiem jest rodzima liga polska ?

Jednak Twoja glupota nie zna granic, natomiast moja cierpliwosc wrecz przeciwnie dlatego zegnam, odpisywac dalej nie zamierzam.
Motor mocny

Awatar użytkownika
Rabiosa
Junior

#253 Postautor: Rabiosa » 6 stycznia 2013, o 17:22

po pierwsze to nie interesuje mnie twoja opinia , nawet nie liczę na twoje odpowiedzi ...
, bo ty nawet nie rozróżniasz zawodników , a twoja dedukcja ma mało wspólnego z logiką.
szkoda wogóle coś pisać w tym temacie , bo Woodward jest bogiem i kropka , a cierpliwość jakiegoś tam Haydena to już wogóle ....

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#254 Postautor: Egon » 6 stycznia 2013, o 18:18

Nikt nie pisze, że Woodward jest bogiem. Ale masz podane statystyki z POLSKIEJ ligi tych dwóch zawodników z dwóch sezonów i na przestrzeni tych dwóch sezonów jasno widać kto jest lepszy. A nasza drużyna startuje w polskiej lidze a nie w angielskiej. Dla mnie tam Cam może być i ostatni a nawet w ogóle nie startować, wcale mnie to nie obchodzi, dla mnie ważne jest to aby TU w NASZEJ lidze jechał dobrze.

1. Billy Janniro (USA) - 21 (1,2,3,3,3,3,6) + 1 miejsce w finale
2. Greg Hancock (USA) - 16 (1,3,2,3,1,2,4) + 2 miejsce w finale
3. Ricky Wells (USA) - 18 (3,3,3,3,2,2,2) + 3 miejsce w finale
4. Billy Hamill (USA) - 13 (2,1,3,1,3,3,0) + 4 miejsce w finale
5. Scott Nicholls (Wielka Brytania) - 11 (3,3,w,2,2,1)

Który zawodnik wg Ciebie jest lepszy? 1 czy 5? Na pewno lepszy jest 1 no bo wygrał. Tylko co z tego że wygrał, kiedy Scott już nie mówiąc o Gregu w polskiej lidze wciągnie go przez filtr powietrza już na starcie. No chyba, że jeszcze przed startem obsra się po pachy widząc kilka tys ludzi na stadionie i poczuje polską presję na wynik. Po prostu takie porównania są bez sensu. Biorąc trzech takich brytyjskich wynalazków do drużyny nie ma ŻADNEJ gwarancji że zrobią średnią powyżej 1,2-1,5, najpewniej jeden będzie miał około 1,5 a dwaj pozostali 1,0 tym samym zawalając nam mecz/mecze lub jeśli w porę nie wywalimy na zbity pysk ze składu lub nie będziemy mieli dobrej rezerwy spuszczą nas z hukiem do II ligi.
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#255 Postautor: GIGI » 6 stycznia 2013, o 18:44

Rabiosa pisze:No chyba, że jeszcze przed startem obsra się po pachy widząc kilka tys ludzi na stadionie

..po wypowiedziach na forum,... śmiem wątpić ;)

Ps. jak już nie możecie to proponuję wiaderko i coś na przeczyszczenie !!

Awatar użytkownika
Rabiosa
Junior

#256 Postautor: Rabiosa » 6 stycznia 2013, o 18:53

Egon pisze:Dla mnie tam Cam może być i ostatni a nawet w ogóle nie startować, wcale mnie to nie obchodzi, dla mnie ważne jest to aby TU w NASZEJ lidze jechał dobrze.

a myślisz że mi się podobają jedynie nazwiska King , Doyle , Barker ? przecież mi zależy też na dobru naszego klubu.
Swoje stwierdzenia popieram dowodami jazdy tych zawodników w ich podstawowej-pierwszej-priorytetowej lidze.Gdzie na codzień pracują dla dobra swoich klubów i Woodward przy nich cienko wypada.
3 lata temu to samo można było powiedzieć o Woodwardzie , bo nie jeździł w polskiej lidze , jednak przyszedł i jakoś tam się sprawdził , jeśli zaś tym zawodnikom powyżej nie da się szansy jak Woodwardowi to jak można z góry powiedzieć że oni będą słabsi ?
Nigdy nie twierdziłem że Woodward to dawał d... w naszym zespole , dostał szanse jazdy i ją wykorzystał , skoro są na rynku zawodnicy jego pokroju bądź lepsi , a nie daje im się szansy i z góry wszystko zakłada to porównania nie mają większego sensu.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#257 Postautor: GIGI » 6 stycznia 2013, o 18:59

Rabiosa pisze:a nie daje im się szansy i z góry wszystko zakłada to porównania nie mają większego sensu.

..patrz Mads!!

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#258 Postautor: Egon » 6 stycznia 2013, o 19:22

Mads to też dobry przykład..zresztą jest ich wiele. Po prostu uważam że trzech jakichkolwiek takich wynalazków spuści nas do II ligi i tyle. Jednego można wziąć na próbę może akurat wypali, chociaż podejrzewam, że nie jeżdżąc w polskiej lidze będą na początku spore problemy sprzętowe.

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Properr

#259 Postautor: Properr » 6 stycznia 2013, o 19:56

Cam nie był wynalazkiem, dużo wcześniej jeździł już w Polskiej lidze. Do tego ma opanowane długie tory, które procentują, na naszych torach.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#260 Postautor: GIGI » 6 stycznia 2013, o 20:05

Dajmy sobie na wstrzymanie, skoro Staszek Burza podpisał gdzie indziej nie wymagajmy od Cama cudów!!

OO Naiwności!!

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#261 Postautor: Egon » 6 stycznia 2013, o 20:26

Properr pisze:Cam nie był wynalazkiem, dużo wcześniej jeździł już w Polskiej lidze. Do tego ma opanowane długie tory, które procentują, na naszych torach.
Ale to nie dotyczyło Cama tylko innych zawodników, których proponował nam m.in. Rabiosa i którzy gdzieś tam przy okazji przewijają się przez forum.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener