Kto powinien zasilić TŻ SIPMA LUBLIN? NOWA ANKIETA!

żużel w Lublinie

Kto powinien zasilić TŻ SIPMA LUBLIN?

Zbigniew Czerwiński
9
10%
Robert Dados
63
68%
Mariusz Franków
5
5%
Rafał Kowalski
0
Brak głosów
Robert Mikołajczak
1
1%
Adam Łabędzki
2
2%
Tomasz Rempała
4
4%
Sebastian Trumiński
8
9%

Liczba głosów: 92

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Sprawiedliwy
Szkółkowicz

#26 Postautor: Sprawiedliwy » 23 stycznia 2004, o 13:53

Maxx pisze:Patrząc na wyniki ankiety jasne jak słońce jest to kogo chcieliby widzieć kibice w sezonie 2004 w barwach "Koziołków". Nic dodać nic ująć. W pełni popieram.

no jasne że Adama Łabędzkiego 8) :wink:

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#27 Postautor: Radzio » 23 stycznia 2004, o 14:05

Maxx pisze:Patrząc na wyniki ankiety jasne jak słońce jest to kogo chcieliby widzieć kibice w sezonie 2004 w barwach "Koziołków". Nic dodać nic ująć. W pełni popieram. Mówiłem już dawno, że ze stanem zdrowia Roberta zarówno fizycznym jak i psychicznym jest wszystko OK, ale oczywiscie wielu w to mocno powątpiewało...
Będzie dobrze :twisted:

Maxx ja nie wontpiłem w to ia wierzyłem i wierze nadal że Dadi bedzie u nas jexdził i u nas się odrodzi i unas bedzie robił komplecik :) i dizeki niemu bedzie chodizło po 10 000 ludzi na mecz :)

Piotrbaz

#28 Postautor: Piotrbaz » 23 stycznia 2004, o 14:16

eh...patrząc na wyniki ankiey mozna łatwo się domyslic z kogo najbardziej bedą zachwyceni kibice ;]

max3
Zawodowiec

#29 Postautor: max3 » 23 stycznia 2004, o 14:30

sadze,ze Rusko z pieniedzy z wypozyczenia Dadosa i Sledzia bedzie chcial oplacic transfer Gapinskiego czyli 79 tys i ciezko bedzie zbic ta cene ,transfer Miskowiaka pokrywaja pieniadze,ze Jedrzejaka,ale miejmy nadzieje ,ze nasz kochany dyrektror zbije ta cene i w niedziele 31 odbedzie sie konferencja na ,ktorej zobaczymy Dadosa,a moze znajdzie sie indywidualny sponsor ,ktory pokrylby koszty za wypozyczenie.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#30 Postautor: Gelo » 23 stycznia 2004, o 14:33

Maxx pisze:Patrząc na wyniki ankiety jasne jak słońce jest to kogo chcieliby widzieć kibice w sezonie 2004 w barwach "Koziołków". Nic dodać nic ująć. W pełni popieram. Mówiłem już dawno, że ze stanem zdrowia Roberta zarówno fizycznym jak i psychicznym jest wszystko OK, ale oczywiscie wielu w to mocno powątpiewało...

A na jakiej podstawie twierdzisz, że z jego psychiką jest wszystko ok.? Z tego co pamietam to po ekscesie na stacji benzynowej też wyglądał na "normalnego" a kilka dni pozniej wyciął numer w Szwecji. Zalecałbym rezerwę w takich radykalnych poglądach. To, że jest z nim ok. to raczej tylko nasze pobożne życzenia. Ja wierzę że będzie punktował w każdym meczu i że bedzie sie stawiał na wszystkie mecze.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#32 Postautor: Maxx » 23 stycznia 2004, o 15:49

Gelo pisze:

A na jakiej podstawie twierdzisz, że z jego psychiką jest wszystko ok.? Z tego co pamietam to po ekscesie na stacji benzynowej też wyglądał na "normalnego" a kilka dni pozniej wyciął numer w Szwecji. Zalecałbym rezerwę w takich radykalnych poglądach. To, że jest z nim ok. to raczej tylko nasze pobożne życzenia. Ja wierzę że będzie punktował w każdym meczu i że bedzie sie stawiał na wszystkie mecze.

A na takiej podstawie Gelu, ze na bieżąco mamy z Robertem kontakt i śmiem twierdzić, iż z jego psychiką jest wszystko w najlepszym porządku. Nie raz mówiłem i powtórzę to znowu, to jest normalny chłopak, który swoje w życiu przeszedł i nie miał lekko. Teraz na szczęscie wszystko gra jak trzeba.
A na jakiej podstawie piszesz, że jego "normalnośc" to tylko nasze pobożne życzenia? Czyżbyś był lekarzem specjalistą w dziedzinie ludzkiej psychiki? Przeszłość to jedno, teraźniejszość to drugie a przyszłość to trzecia sprawa, zapominasz chyba nieco oddzielić te kwestie od siebie Grzesiu...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#33 Postautor: grzesieck » 23 stycznia 2004, o 17:47

Po przeczytaniu tego wywiadu doszedłem do dwóch wniosków:
1) Wg mnie Dadi na 90% bedzie jezdzil u nas w tym roku
2) Ale z niego jest spoko typ :P
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Tadzix

#34 Postautor: Tadzix » 23 stycznia 2004, o 18:32

Robert Dados. Czy trzeba komentarza? Byłoby świetnie!

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#36 Postautor: Radzio » 23 stycznia 2004, o 19:25

Gazety kłamią nie wierz reklamom :) - tzn kazda gazeta dopisuje to co chce aby był lepszy popyt na to. a prawde zna tylko dadi jak jest :)
zgadzam sie w 100% z maxxem w jego ostanim poście. Dadi to spoko koleś fajny człowiek który miał troszke przeżyć ale wierze w to ze już wszysto za nim a przednim jedynie piękne lata:) z tżem :)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#37 Postautor: Gelo » 23 stycznia 2004, o 19:47

A na takiej podstawie Gelu, ze na bieżąco mamy z Robertem kontakt i śmiem twierdzić, iż z jego psychiką jest wszystko w najlepszym porządku. Nie raz mówiłem i powtórzę to znowu, to jest normalny chłopak, który swoje w życiu przeszedł i nie miał lekko. Teraz na szczęscie wszystko gra jak trzeba.
A na jakiej podstawie piszesz, że jego "normalnośc" to tylko nasze pobożne życzenia? Czyżbyś był lekarzem specjalistą w dziedzinie ludzkiej psychiki? Przeszłość to jedno, teraźniejszość to drugie a przyszłość to trzecia sprawa, zapominasz chyba nieco oddzielić te kwestie od siebie Grzesiu...
Pozdrawiam

Nie jestem lekarzem ale jeszcze raz powtórze, że podobnie było w Atlasie. Nikt się nie spodziewał kolejnych numerów, bo Robert sprawiał pozytywne wrażenie. A jednak z pewną regularnością coś wykręcał nowego - chyba nie zaprzeczysz, że tak nie było. Ja jestem za jego sprowadzeniem do Lublina ale ręczenie za jego normalność uważam za ryzykowne. Ale w Twoim przypadku Maxxiu potrafię zrozumieć osobiste sympatie. I wcale ich nie kwestionuję. Tylko nie agrumentuj swoich racji "Dados jest normalny, bo to mój znajomy". To jest mało przekonujące.

harry
Trener

#38 Postautor: harry » 23 stycznia 2004, o 20:07

Nie dzielcie skóry na niedźwiedziu. On dopiero został wytropiony i polowanie dopiero sie zaczyna. Z tego co wiem kwota 100.000,00 zł jest dla lubelskiego klubu absolutnie nie do zaakceptowania i tylko bardzoduża obniżka spowoduje przystąpienie do rozmów z Atlasem. Wydaje mi się też, że lista z ankiety nie jest przypadkowa...

Awatar użytkownika
Gr@cEk

#39 Postautor: Gr@cEk » 23 stycznia 2004, o 20:17

ehh... prawde mowiac to powiem wam szczerze, pamietam bardzo dobrze pierwsza ankiete i z pamieci mowie ze wtedy duzo osob mowilo ze dadi jest nie tak i w ogole ze go nie trzeba do nas ... a teraz nagle wszyscy sa na tak :roll:

Pozdro all :wink:

max3
Zawodowiec

#40 Postautor: max3 » 23 stycznia 2004, o 20:43

z zawodnikow z ankiety to tylko 3 zawodnicy prezentuja odpowiedni poziom Daods ,Czerwinski,Frankow reszta to poziom o dwie klasy nizszy,

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#41 Postautor: fcb » 23 stycznia 2004, o 20:59

powiem tak ,że fajnie gdybyśmy mieli taki skład ale na extraligę to bylibyśmy outsaiderami. Na extraligę nadaje się tylko dadi z piszczem no ewentualnie śledź. Dobrze będzie. Wwszystko w rękach Siwka. PANIE PREZESIE MY KIBICE LICZYMY NA PANA!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#42 Postautor: Mars » 23 stycznia 2004, o 22:43

TÅ» SIPMA LUBLIN sklad 2004:
9.Robert Dados
10.Darek Åšledz
11.Tomasz Piszcz
12.Grzegorz Knapp
13.Peter Karlsson
14.Daniel Jeleniewski
15.Dawid Stachyra

innego skladu nie widze oby tak sie stalo;)
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#43 Postautor: Radzio » 24 stycznia 2004, o 07:25

ale zacięta walka o pierwsze miejsce w naszej ankiecie:P Jestem Ciekaw czy po konferencji prasowej tż już będzie miał cały skład na sezon 2004. czy będzie trzeba jeszcze poczekać aby się dowiedzieć. Mm nadzieje że juz w styczniu wszystko będzie wiadome i dados będzie u nas :)

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#45 Postautor: Przemas » 24 stycznia 2004, o 08:52

Mars pisze:TÅ» SIPMA LUBLIN sklad 2004:
9.Robert Dados
10.Darek Åšledz
11.Tomasz Piszcz
12.Grzegorz Knapp
13.Peter Karlsson
14.Daniel Jeleniewski
15.Dawid Stachyra

Innego skladu nie widze oby tak sie stalo;)

Innego skladz miec nie mozemy ,Dym w Ostrowie :( ,Smith w Bydgoszczy ,Baran wzbral Rzeszow!!! :)
Ja bylem od poczatku za zeby Dadi wrocil ,z takim skladem zapowiada sie ciekamy sezon! :wink:

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#46 Postautor: Maxx » 24 stycznia 2004, o 09:32

Gelo pisze:
Pozdrawiam

Nie jestem lekarzem ale jeszcze raz powtórze, że podobnie było w Atlasie. Nikt się nie spodziewał kolejnych numerów, bo Robert sprawiał pozytywne wrażenie. A jednak z pewną regularnością coś wykręcał nowego - chyba nie zaprzeczysz, że tak nie było. Ja jestem za jego sprowadzeniem do Lublina ale ręczenie za jego normalność uważam za ryzykowne. Ale w Twoim przypadku Maxxiu potrafię zrozumieć osobiste sympatie. I wcale ich nie kwestionuję. Tylko nie agrumentuj swoich racji "Dados jest normalny, bo to mój znajomy". To jest mało przekonujące.

Grzesiu, wielu kibiców podchodzi do tej sprawy w sposób następujący: "Robert nawywijał i tyle". Jest to stwierdzenie suchych faktów i poniekąd słusznie ale trzeba też zastanowić się nad podłożem tychze "numerów". Nikt nie mówi o tym, że Robert chciał przed rozpoczęciem ubiegłego sezonu odejść z Altlasa na mały kontrakt ale odmówiono mu takiej możliwości. Nikt nie mówi o atmosferze jaka panowała i nadal panuje w WTS-ie. On miał po prostu dość tego klubu i chciał jeździć gdzie indziej. Rację mają ci, którzy mówią, ze kontrakt to kontrakt ale trzeba też wziąć czasem pod uwagę tak zwany "czynnik ludzki" a nie ma co ukrywać, że ten dla Rusko jest najmniej ważny. Przede wszystkim kasa, a jak kasa to naciski na wynik, ciagła presja itd. Robert tego po prostu nie wytrzymał. Miał dość. Do tego doszło jeszcze kilka innych spraw i wszystko złożyło się na takie a nie inne zachowanie Dadiego.
Jeszcze raz podkreślam jednak, ze to już przeszłość
Przed nami nowy sezon, miejmy nadzieję, że z Robertem w składzie...
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#48 Postautor: Scream » 24 stycznia 2004, o 12:10

Maxx wszyscy mamy nadzieje ze problemy Dadosa juz sie skonczyly, ale nie probujmy na sile go tlumaczyc obarczajac wina jednego czlowieka.

Maxx pisze:Nikt nie mówi o atmosferze jaka panowała i nadal panuje w WTS-ie.

Ale skad my mozemy wiedziec jaka panuje we Wroclawiu atmosfera? Z iloma osobami zwiazanymi z wroclawskim zuzlem rozmawiales. Czy u nas tez w parkingu jest calkowicie sielankowa atmosfera? Raczej nie, tez bywaly jakies zgrzyty ale to nie znaczy ze ogolnie atmosfera jest fatalna.

ale trzeba też wziąć czasem pod uwagę tak zwany "czynnik ludzki" a nie ma co ukrywać, że ten dla Rusko jest najmniej ważny.

Nie pomogl Robertowi w trudnej chwili? Mi sie wydaje ze wyciagneli w jego kierunku pomocna dlon. Zreszta nie tylko Dados mogl liczyc na pomoc ze strony wroclawskiego klubu.
Przede wszystkim kasa, a jak kasa to naciski na wynik, ciagła presja itd. Robert tego po prostu nie wytrzymał.

Wszedzie tak jest!! Tam gdzie inwestuje sie duze pieniadze rzecza normalna jest ze oczekiwania rowniez sa duze a tym samym i presja na wynik. Zarzut ten mozesz skierowac tez w wiele innych kierunkow, niekoniecznie w strone Wroclawia.

To czy Robert znowu bedzie uchodzil za czlowieka ktoremu mozna zaufac ze nie wywinie nagle zadnego numeru bedziemy mogli powiedziec na koniec sezonu. Zyczmy mu jak najlepiej, ale nie oskarzaj Maxx Wroclawia i Rusko(i?) :) jako tego winnego calemu zlu jakie spotkalo Roberta. Wiecej obiektywizmu. Tym bardziej ze cale swoje spojrzenie na sytuacje wyrabiasz sobie tylko znajac opinie jednej ze stron, a to troche za malo zeby ferowac zarzuty...
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2004, o 12:36 przez Scream, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Anal Penetrator

odp

#49 Postautor: Anal Penetrator » 24 stycznia 2004, o 12:22

taki sklad wygladalby b.ciekawie i mozna byloby sie wiele ciekawych spotkan spodziewac ale jesli bedzie powtorka z poprzedniego sezonu z kontuzjami...moze byc ciezko.
ale badzmy dobrej mysli 8)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#50 Postautor: Gelo » 24 stycznia 2004, o 12:52

Przede wszystkim kasa, a jak kasa to naciski na wynik, ciagła presja itd. Robert tego po prostu nie wytrzymał. Miał dość. Do tego doszło jeszcze kilka innych spraw i wszystko złożyło się na takie a nie inne zachowanie Dadiego. Jeszcze raz podkreślam jednak, ze to już przeszłość
Przed nami nowy sezon, miejmy nadzieję, że z Robertem w składzie...
Pozdrawiam

Kończąc ten wątek, to też mam taką nadzieję - tu się zgadzamy. Mam pewne obawy, a po sezonie zobaczymy czy słuszne czy nie. W kazdym badz razie z obecnie dostępnych Robert jest najlepszą kandydaturą.