Eliminacje Złotego Kasku Lublin-31 marca 2017 r. godz.17:30
Re: Finał Złotego Kasku - Lublin 4.04.2015 godz. 14:30
Sam od paru lat zbieram bilety, jak i różne inne pamiątki sportowe. Na Złoty Kask jeszcze nie kupiłem biletu. Mógłbyś wstawić zdjęcie? Bo ciekaw jestem czy faktycznie to aż taka tragedia 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Carter#15 pisze:Mam przed sobą ofertę drukarni. Format A6 (1/4 A4), pełen kolor, dwustronnie, 10000 sztuk, kreda, papier 150g za 183zł brutto
Mozesz podrzucic ta oferte? Az nie chce mi sie wierzyc. Mowimy o druku offsetowym, czy cyfrowym? Zreszta jaki by nie byl, to bardzo (!) tanio. Nie mam w glowie lubelskich cen, ale sam papier 150 gsm, kreda to pewnie sporo ponad 100 zl za ilosc potrzebna do wydruku 10.000 A6. A gdzie komplet plyt, robota i zarobek?
Poza tym, o ile pamietam jeden ze sponsorow to chyba jakas drukarnia, wiec zawsze moze druknac bilety gratis, na jakims papierze co zalega w magazynie.
Bawi mnie strasznie jak ktoś się wypowiada na tematy, o których ma blade pojęcie. Proponuję koledze zamówić sobie 10 000 szt. biletów formatu A6 za 183 zł brutto a następnie ręcznie nanieść jaki to rodzaj biletu, jego cenę i numer ... no i oczywiście jeszcze zrobić perforację - kibice będą zachwyceni
A tak klub dostał te "gówniane" bilety za darmo i to w ciągu 2 dni od decyzji co do terminu zawodów
)))
A tak klub dostał te "gówniane" bilety za darmo i to w ciągu 2 dni od decyzji co do terminu zawodów
Z klubowego FB:
"Ze względu na panujące warunki atmosferyczne, wystąpiliśmy do GKSŻ-u o przełożenie Finału Złotego Kasku.
O nowym terminie zawodów będziemy was informować na bieżąco."
"Ze względu na panujące warunki atmosferyczne, wystąpiliśmy do GKSŻ-u o przełożenie Finału Złotego Kasku.
O nowym terminie zawodów będziemy was informować na bieżąco."
Sam od paru lat zbieram bilety, jak i różne inne pamiątki sportowe. Na Złoty Kask jeszcze nie kupiłem biletu. Mógłbyś wstawić zdjęcie? Bo ciekaw jestem czy faktycznie to aż taka tragedia
http://scr.hu/0bhh/n1kw6
Mozesz podrzucic ta oferte? Az nie chce mi sie wierzyc. Mowimy o druku offsetowym, czy cyfrowym? Zreszta jaki by nie byl, to bardzo (!) tanio. Nie mam w glowie lubelskich cen, ale sam papier 150 gsm, kreda to pewnie sporo ponad 100 zl za ilosc potrzebna do wydruku 10.000 A6. A gdzie komplet plyt, robota i zarobek?
Poza tym, o ile pamietam jeden ze sponsorow to chyba jakas drukarnia, wiec zawsze moze druknac bilety gratis, na jakims papierze co zalega w magazynie.
Offset, hurtowy, składane zamówienie z wielu klientów, dlatego taka cena. To nie lubelska drukarnia, ale pośrednik z Lublina - i tu ciekawostka bo oni na tym jeszcze zarabiają
Jeśli te bilety drukowała Bema (to ten sponsor) to jestem w szoku. Papier słaby, jakość słaba - wektory na wierzchu, złe docięcie na każdej krawędzi. Z Bemą ja mam bardzo dobre doświadczenia, więc mam nadzieję, że to nie oni to drukowali.
Bawi mnie strasznie jak ktoś się wypowiada na tematy, o których ma blade pojęcie. Proponuję koledze zamówić sobie 10 000 szt. biletów formatu A6 za 183 zł brutto a następnie ręcznie nanieść jaki to rodzaj biletu, jego cenę i numer ... no i oczywiście jeszcze zrobić perforację - kibice będą zachwyceni![]()
Bawi mnie strasznie jak ktoś udaje, że umie czytać ze zrozumieniem i myśli, że wszystkich zna.
Carter#15 pisze:http://scr.hu/0bhh/n1kw6
te bilety wygladaja identycznie jak te robione na mecze ligowe, ciezko cos wiecej ocenic bo zdjecie robione kartoflem
Carter#15 pisze:Jeśli te bilety drukowała Bema (to ten sponsor) to jestem w szoku. Papier słaby, jakość słaba - wektory na wierzchu, złe docięcie na każdej krawędzi. Z Bemą ja mam bardzo dobre doświadczenia, więc mam nadzieję, że to nie oni to drukowali.
a ja wrecz przeciwnie, jak bulisz gruba kase to robia dobrze, jak chcesz tanio robia wlasnie w sposob jaki opisales, nic nowego, chleb powszedni
Offset, hurtowy, składane zamówienie z wielu klientów, dlatego taka cena. To nie lubelska drukarnia, ale pośrednik z Lublina - i tu ciekawostka bo oni na tym jeszcze zarabiają
. Drukarnia jest pod KRK. To cena dla mnie, klienta, który dużo zamawia, ale jestem pewien, że można by to załatwić barterowo. Potrzebne są tylko chęci. Co do nazwy, to nie chcę ich reklamować. Mają w nazwie stolicę pewnego europejskiego państwa.
super ... jak tak prosto zrobić barter to myślę, że właściciele Bemy będą zachwyceni jak ktoś ich odciąży w tym sezonie bo trochę grosza już w lubelski żużel przez lata zainwestowali i to tylko z "miłości" do żużla ...
a i zaprojektować coś lepszego też możesz jeśli masz doświadczenie
Bawi mnie strasznie jak ktoś udaje, że umie czytać ze zrozumieniem i myśli, że wszystkich zna.
nawet nie wiesz jak się w tym przypadku mylisz
super ... jak tak prosto zrobić barter to myślę, że właściciele Bemy będą zachwyceni jak ktoś ich odciąży w tym sezonie bo trochę grosza już w lubelski żużel przez lata zainwestowali i to tylko z "miłości" do żużla ...
a i zaprojektować coś lepszego też możesz jeśli masz doświadczenie
nawet nie wiesz jak się w tym przypadku mylisz
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Finał Złotego Kasku-Lublin(nowa data i godzina do ustale
http://www.lublin.sport.pl/sport-lublin ... zczem.html
Po przełożeniu Złotego Kasku na 11 kwietnia mecz Motoru z Krosnem ma być przełożony na 19 kwietnia. Jest to termin o tyle niefortunny że kibice w Krośnie będą mieli do wyboru albo mecz wyjazdowy swojej drużyny albo mecz reprezentacji na własnym torze. Ja nie chciałbym aby w dniu meczu Polska-Mistrzowie Świata na torze w Lublinie, Motor miał swój mecz na wyjeździe. Na 19 kwietnia został też zaplanowany mecz półfinałowy play off Montexu Lublin z Pogonią Szczecin.
Po przełożeniu Złotego Kasku na 11 kwietnia mecz Motoru z Krosnem ma być przełożony na 19 kwietnia. Jest to termin o tyle niefortunny że kibice w Krośnie będą mieli do wyboru albo mecz wyjazdowy swojej drużyny albo mecz reprezentacji na własnym torze. Ja nie chciałbym aby w dniu meczu Polska-Mistrzowie Świata na torze w Lublinie, Motor miał swój mecz na wyjeździe. Na 19 kwietnia został też zaplanowany mecz półfinałowy play off Montexu Lublin z Pogonią Szczecin.
19 kwietnia to głupi pomysł i tyle w temacie. A dlaczego nie 17 maja , na kiedy przełożona została 1 kolejka wszystkich poziomów rozgrywkowych? Przecież mecz z Krosnem to mecz 1 kolejki.
Bezsensowny termin, mam nadzieję, że się nie utrzyma.
Czas na zmiany :]
- _piotrusss
- Kadrowicz
Twitter Krosna
Mecz z @kmz_lublin został przełożony na 17 maja. W związku z tym rozgrywki #PLŻ2 zainaugurujemy dopiero 10 maja u siebie z @WybrzezeGdansk
Mecz z @kmz_lublin został przełożony na 17 maja. W związku z tym rozgrywki #PLŻ2 zainaugurujemy dopiero 10 maja u siebie z @WybrzezeGdansk
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jeżeli finał Złotego Kasku odbędzie się 11 kwietnia, to Zmarzlik będzie musiał wybierać między imprezą w Lublinie, a drugą rundą SBP w Guestrow, która jest zaplanowana na ten sam dzień. Jeśli chodzi o mecz z Krosnem, pierwotnie zaplanowany na 12 kwietnia, to cieszy mnie, że został przełożony, bo tego właśnie dnia na Arenie Lublin, o godz. 16:00, piłkarski Motor zmierzy się z Hetmanem Żółkiewką.
Scibi pisze:piłkarski Motor zmierzy się z Hetmanem Żółkiewką.
Chyba z Hetmanem Żółkiewskim?
11 kwietnia, w meczu 24. kolejki trzeciej ligi lubelsko-podkarpackiej, piłkarze Motoru Lublin mieli zmierzyć się przed własną publicznością z Hetmanem Żółkiewka. Jednak tego dnia Arena Lublin jest zajęta, więc spotkanie zostało przełożone na niedzielę 12 kwietnia. Pierwszy gwizdek sędziego zabrzmi o godzinie 16.
a zamiast ą na końcu i jest ok. Drobna literówka.
a zamiast ą na końcu i jest ok. Drobna literówka.
przeciez zartuje 
- niespokojny
- Trener
Beznadzieja. Z 4 meczów ligowych sezonu zasadniczego, dwa odbędą się pod rząd. Lipiec cały wolny, mimo że termin wakacyjny to spragnieni żużla na pewno by przyszli.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
no to niestety ale 11 kwietnia 6 osób ode mnie odpada. Najgorszy termin z możliwych - jeżeli mogę uprawić nieco prywaty :/
Zawody o 14.30 to może się wyrobicie
do 17 się skończy 
Czas na zmiany :]
Dla mnie tez bez sensu - odpadam ;]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
W Grudziądzu odbyły sie wreszcie ostatnie eliminacje i znamy pełną obsadę zawodów.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/51286 ... tego-kasku
Jak dla mnie super.
Według prognoz 11 kwietnia ma być fantastyczna pogoda. Czy jednak na pewno tego dnia zawody się odbędą?
Byłoby idealnie. Pierwsze zawody w sezonie, super obsada, piękna pogoda - frekwencja murowana.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/51286 ... tego-kasku
Jak dla mnie super.
Według prognoz 11 kwietnia ma być fantastyczna pogoda. Czy jednak na pewno tego dnia zawody się odbędą?
Byłoby idealnie. Pierwsze zawody w sezonie, super obsada, piękna pogoda - frekwencja murowana.
Każdemu jego Everest...
Pewnie wszystko rozchodzi się o Zmarzlika :/
Karol Baran Karol!
I Piotra Pawlickiego
.
Szkoda by było zmieniać znowu datę, bo ludzie mogą już mieć tego dość i po prostu to olać. Myślę, że Piotrek i Bartek to ambitne chłopaki i woleliby spróbować awansować dalej w eliminacjach GP niż startować w mało prestiżowych zawodach parowych (chociaż kasa jest tam dużo większa). Ale na SBP trzeba wysłać dobrą ekipę, więc centrala na to nie pozwoli. Można jeszcze dołożyć Hampelowi Kasprzaka i Golloba i mielibyśmy trzech najlepszych polskich żużlowców 21 wieku, a może i wszechczasów znowu w jednej drużynie 
Co do obsady to naprawdę znakomita. Dawno tak mocno obsadzonego turnieju nie mieliśmy w Lublinie.
Co do obsady to naprawdę znakomita. Dawno tak mocno obsadzonego turnieju nie mieliśmy w Lublinie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!