Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Ceny biletów
Tylko żeby w połowie sezonu nie okazało się że ten karnet obowiązuje TYLKO rundę zasadniczą bo Prezes zapomniał dodać do gazety. Przy takiej niskiej cenie karnetu musi gdzieś być jakiś haczyk.
To cię rozczaruję, bo ten karnet obowiązuje tylko na runde zasadnicza. Podobnie było z karnetami w ubiegłym sezonie.

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
W tym sezonie nie ma podziału na rundę zasadniczą i rundę finałową. Rozgrywki kończą się po odjechaniu meczów każdy z każdym u siebie i na wyjeździe.
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Karnet raczej trudno będzie zwrócić jak sie okaże po pierwszym spotkaniu,że to g......no nie żużel ,a jeśli tak będzie to bilety nawet na Ostrów będą po 10 co by frekfencję ratować,więc ta rzekoma okazja może okazać się bardzo przepłacona 
A karnet jest imienny czy mozna odsprzedac komus w razie co ?
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
Owszem, ceny karnetów jak najbardziej atrakcyjne i warto kupić, jednak osobiście się nie skuszę z powodu właśnie tych "nowych wynalazków". A z tym karaniem klubu, to w sumie prezesi również mają dużo do powiedzenia, a jak na razie niewielu wypowiedziało się przeciw, jak zobaczą różnicę we frekwencji to już będzie za późno, więc może "lekka blacha na odmulenie" im się należy.
czyli ile jest imprez w tym sezonie na karnet? 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Nie śledziłem terminarza co poza ligą mamy w tym roku w Lublinie ale wszystkie imprezy są objęte karnetem, również te poza-ligowe, jeśli takie będą odbywać się na naszym torze.
22zł niby dużo jak za mecz z Równem ale to przecież inauguracja, wiec może przyjść sporo osób, chyba tym tokiem myślenia poszli działacze KMŻ,
myślę też, że to górna granica cen biletów w tym sezonie, jeśli nie to mocno się zdziwię
do tego 5zł za program
Ja osobiście już namawiałem parę osób, które na żużel chodzą 2-3 razy w roku, na pierwszy mecz w tym sezonie. Oczywiście pytanie, po ile?
Nie znając cennik powiedziałem, że ok 20zł, i było kręcenie nosem, że drogo. Cóż nie wiem czy kogoś wyciągnę z domu.
Mam nadzieje jednak, że frekwencja nie będzie zła.
Co do karnetów to cena jest atrakcyjna, więc może sam się skuszę.
myślę też, że to górna granica cen biletów w tym sezonie, jeśli nie to mocno się zdziwię
do tego 5zł za program
Ja osobiście już namawiałem parę osób, które na żużel chodzą 2-3 razy w roku, na pierwszy mecz w tym sezonie. Oczywiście pytanie, po ile?
Nie znając cennik powiedziałem, że ok 20zł, i było kręcenie nosem, że drogo. Cóż nie wiem czy kogoś wyciągnę z domu.
Mam nadzieje jednak, że frekwencja nie będzie zła.
Co do karnetów to cena jest atrakcyjna, więc może sam się skuszę.
poli pisze:czyli ile jest imprez w tym sezonie na karnet?
8 meczów ligowych (lub 7 jeśli Miszkolc odpadnie) + 25 maja el. MPPK + jedna z rund MDMP.
Ceny karnetow b. fajne, obawiam sie jednak, ze przy tak krotkim okresie sprzedazy i slabej promocji wiele sie ich nie sprzeda. A wtedy jesli okaze sie ze ceny biletow sa wysokie, to ludzie beda sie wnerwiac przy kasach, lub kombinowac (wejscia na gape).
BTW to czemu jeszcze nie sa znane ceny biletow na pozostale mecze? To podstawowa informacja, ktora moze sklonic do zakupu karnetu.
BTW to czemu jeszcze nie sa znane ceny biletow na pozostale mecze? To podstawowa informacja, ktora moze sklonic do zakupu karnetu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Łoptymista
- Trener
Cena karnetówj est zaskoczeniem i to b. miłym. Chętnie skuszę się na karnet, ale nie wiem czy dam radę.
Szczerze mówią to zastanawiam się czy klubowi tak naprawdę zależ na ich sprzedaży. To, że będa dostępne tylko tydzień jestem w stanie zrozumieć. Ale nie pojmuję juz pozostałych ograniczeń.
Dlaczego tylko w klubie i czemu do diabła tylko trzy godziny na dobę można starać się o ich zakup?
Może ktoś to wytłumaczyć? Za czasów złego (jak piszą niektórzy) TŻ karnety były do kupienia nie tylko przy stadnionie? Czy to taki problem znaleźć inne miejsca sprzedaży, posiedzieć przez tydzień kilka godzin dłużej, że o przeprowadzeniu promocji żużla połączonej ze sprzedażą karnetów w jakieś galerii handlowej czy innym, tłumnie odwiedzanym miejscu nie wspomnę?
Szczerze mówią to zastanawiam się czy klubowi tak naprawdę zależ na ich sprzedaży. To, że będa dostępne tylko tydzień jestem w stanie zrozumieć. Ale nie pojmuję juz pozostałych ograniczeń.
Dlaczego tylko w klubie i czemu do diabła tylko trzy godziny na dobę można starać się o ich zakup?
– Karnety będą w sprzedaży jedynie w dniach od 14 do 18 marca. Zapraszamy do siedziby klubu przy Al. Zygmuntowskich 5, pokój 21, w godz. 14-17 – informuje Dariusz Sprawka, prezes naszego klubu.
Może ktoś to wytłumaczyć? Za czasów złego (jak piszą niektórzy) TŻ karnety były do kupienia nie tylko przy stadnionie? Czy to taki problem znaleźć inne miejsca sprzedaży, posiedzieć przez tydzień kilka godzin dłużej, że o przeprowadzeniu promocji żużla połączonej ze sprzedażą karnetów w jakieś galerii handlowej czy innym, tłumnie odwiedzanym miejscu nie wspomnę?
No chocby sklep RedStara w Plazie czy w Olimpie...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
jerry78 pisze:poli pisze:czyli ile jest imprez w tym sezonie na karnet?
8 meczów ligowych
to w której kolejce będą jechać z KMŻ-em?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
W tym roku jest 9 zespołów w lidze, więc 8 meczów u siebie (oczywiście na dziś).
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Łoptymista pisze:Może ktoś to wytłumaczyć? Za czasów złego (jak piszą niektórzy) TŻ karnety były do kupienia nie tylko przy stadnionie? Czy to taki problem znaleźć inne miejsca sprzedaży, posiedzieć przez tydzień kilka godzin dłużej, że o przeprowadzeniu promocji żużla połączonej ze sprzedażą karnetów w jakieś galerii handlowej czy innym, tłumnie odwiedzanym miejscu nie wspomnę?
Jeżeli to coś da to chętnie pomożemy przy sprzedaży karnetów. Może tłumnie odwiedzanym miejscem jak galeria handlowa to nie jesteśmy ale zawsze coś.
Pub H2O, ul Zachodnia 3. Dla wtajemniczonych dawna Tequila.
Olo, zarzuć mapkę 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
marineo70 pisze:Jeżeli to coś da to chętnie pomożemy przy sprzedaży karnetów. Może tłumnie odwiedzanym miejscem jak galeria handlowa to nie jesteśmy ale zawsze coś.
Pub H2O, ul Zachodnia 3. Dla wtajemniczonych dawna Tequ
A jakieś dni, godziny
Odnośnie sprzedaży karnetów w H2O.
Wysłałem maila do klubu i czekam na odpowiedź lub ewentualne spotkanie dotyczące dogadania szczegółów.
Oczekują na szybką reakcję z ich strony.
Będę informował co dalej.
Wysłałem maila do klubu i czekam na odpowiedź lub ewentualne spotkanie dotyczące dogadania szczegółów.
Oczekują na szybką reakcję z ich strony.
Będę informował co dalej.
Jest domena, jest oficjalna strona. Czy zorganizowanie sprzedaży przez internet to aż taki problem? Przecież to naturalne rozwiązanie, szczególnie, że koszt wysyłki jest praktycznie żaden. Niższy niż autobus w dwie strony.
meesha pisze:Olo, zarzuć mapkę
Here you go
Kod: Zaznacz cały
tu byla mapamoze mnie Google Maps nie scigna za to
Ostatnio zmieniony 11 marca 2011, o 18:05 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrze Ci radzę, wywal tę mapkę czym prędzej.
Ktoś może zarządać odszkodowania, i to niekoniecznie rzeczywisty wlaściciel praw autorskich. Są firmy które całkiem dobrze zyją z uzurpowania sobie praw autorskich. Sądy nie sprawdzają posiadanych praw tylko czy zaistnialo naruszenie. W konsekwencji może Cię czekać korowód pozwów i procesów sadowych.
Pozdrawiam
Ktoś może zarządać odszkodowania, i to niekoniecznie rzeczywisty wlaściciel praw autorskich. Są firmy które całkiem dobrze zyją z uzurpowania sobie praw autorskich. Sądy nie sprawdzają posiadanych praw tylko czy zaistnialo naruszenie. W konsekwencji może Cię czekać korowód pozwów i procesów sadowych.
Pozdrawiam
Każdemu jego Everest...
Cześć mieszkam 80km od Lublina pracuję od 9 do 18 jak mam kupić karnet? To jest jakieś chore.Kto wymyślił te zasady?Jak klub dba o kibiców z poza Lublina.SKANDAL 
go! pisze:Here you go
Eeee, nie o ta mi chodzi, byla kiedys taka fajna mapka z Tequila Twojego autorstwa, w pewnych kregach rzecz kultowa, dlatego o nia poprosilem
O TE MI CHODZILO
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
ermen pisze:Dobrze Ci radzę, wywal tę mapkę czym prędzej.
Pozdrawiam
Moze masz racje. Co prawda widzialem takie pismo, ale nie sadzilem, ze moga sie przyjebac jesli uzywasz tego nie do celow komercyjnych i z podaniem zrodla.
Anyway - dzieki - wywalilem
Meesha - tamtej mapki dawno nie mam i nieaktualna juz pewnie
Dzieki za przypomnienie